Home / NBA / Έμεινε στους Νικς ο Μέλο!

Έμεινε στους Νικς ο Μέλο!

Πολύ κακό για το τίποτα τελικά στην υπόθεση του Καρμέλο Άντονι, ο οποίος επέλεξε να παραμείνει στους Νιου Γιορκ Νικς, που ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον παίκτη, χωρίς να αποκαλύψουν τους όρους της προς το παρόν. Ο Καρμέλο ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του λέγοντας ότι «είμαι Knick στην καρδιά».

Η ανακοίνωση του Καρμέλο μέσω του σάιτ του: «Μερικά χρόνια πριν ονειρεύτηκα να επιστρέψω στη Νέα Υόρκη, την πόλη όπου γεννήθηκα, και στις 23 Φεβρουαρίου 2011 αυτό έγινε πραγματικότητα. Αυτός ο οργανισμός με υποστήριξε και ως επιστροφή, θέλω να μείνω και να χτίσω εδώ με την πόλη αυτή και την ομάδα μου. Σε αυτό το καθοριστικό σημείο της καριέρας μου, το χρωστούσα στον εαυτό μου και την οικογένειά μου να διερευνήσω όλες τις διαθέσιμες επιλογές που είχα. Όμως, μέσα σε όλο αυτό, η καρδιά μου δεν κλονίστηκε ποτέ».

«Πάντα θα θυμάμαι αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Σε τελική ανάλυση, είμαι ένας New York Knick στην καρδιά. Ανυπομονώ να συνεχίσω την καριέρα μου στα Πορτοκαλί και Μπλε και να δουλέψω με τον Φιλ Τζάκσον, έναν πρωταθλητή που χτίζει ομάδες πρωταθλητισμού. Το Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν είναι η Μέκκα του μπάσκετ και είμαι περιστοιχισμένος από τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο.»

Με χαρά υποδέχτηκε την απόφαση του Άντονι και ο Ντέρεκ Φίσερ, νέος προπονητής των Νικς: «Είχα την ευκαιρία να είμαι γύρω από μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι, και τώρα έχω την τιμή να προπονήσω τον Καρμέλο. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για την ομάδα των Νιου Γιορκ Νικς και τους οπαδούς μας. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και να χτίσουμε κάτι ξεχωριστό μαζί».

Ο Φιλ Τζάκσον μίλησε κι αυτός για την απόφαση του Άντονι: «Μετά από τρεις μήνες γεμάτους ερωτήσεις σχετικά με την επιστροφή του Καρμέλο Άντονι στους Νιου Γιορκ Νικς τώρα είμαστε χαρούμενοι που ξέρουμε ότι έχουμε τον ακρογωνιαίο λίθο αυτού που ονειρευόμασταν ως ‘ομάδα τελειότητας’. Ο Στιβ Μιλς κι εγώ διαβεβαιώσαμε τον Καρμέλο μέσα από τις συζητήσεις μας ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και είμαστε αποφασισμένοι να φτιάξουμε αυτή την ομάδα».

Τέλος καλό όλα καλά, λοιπόν, για τους Νικς, που πια μπορούν να χτίσουν τα επόμενα χρόνια γύρω από τον Άντονι, ο οποίος απέρριψε προτάσεις από Μπουλς, Μάβερικς, Ρόκετς και Λέικερς, για να παραμείνει στη Νέα Υόρκη.

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *