Home / NBA / Κόμπι: «Φοβάμαι το μέλλον»

Κόμπι: «Φοβάμαι το μέλλον»

Ο Κόμπι Μπράιαντ μίλησε για το νέο ντοκιμαντέρ που δείχνει την περσινή σεζόν, με τον τραυματισμό του, τη ζωή του, και το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς, 27-55, «Kobe Bryant’s Muse». Μίλησε για το μπάσκετ, τη ζωή του μετά από αυτό και είπε «φοβάμαι», αν και παραδέχτηκε ότι του φαίνεται καλή πρόκληση το να βρει κάτι που θα τον κάνει να είναι τόσο παθιασμένος όσο είναι με το μπάσκετ.

Ο περσινός τραυματισμός άφησε τον Κόμπι με τεράστιο κενό χρόνου μέσα στη σεζόν, κάτι που τον ανάγκασε να σκεφτεί για τη ζωή του μετά το μπάσκετ: «Φοβάμαι κι εγώ. Πρέπει να βασιστείς σε μούσες και μέντορες όσο προχωράς στη ζωή σου, όπως έκανα όταν ήμουν παιδί. Είναι το να βρεις το νέο κύμα πραγμάτων, αυτό είναι κάτι που σε φοβίζει πολύ, αλλά έχει και πλάκα την ίδια ώρα».

Στη συνέντευξη τύπου ο Κόμπι έφτασε με 30 λεπτά καθυστέρηση: «Ήμουν έξω και έψαχνα για προπονητή», είπε αστειευόμενος.

Ο Κόμπι δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που έκαναν οι Λέικερς στην προσπάθειά τους να κρατήσουν τον Παού Γκασόλ και να πάρουν τον Καρμέλο Άντονι. «Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε ποιο θα είναι το ρόστερ. Δεν ξέρουμε με τι σύστημα θα λειτουργούμε. Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Η δική μου δουλειά είναι να βγω εκεί έξω τη νέα σεζόν και να τα δώσω όλα για να μας πάω ξανά σε επίπεδο ελίτ».

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *