Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Εβδομάδα ενίσχυσης!

Εβδομάδα ενίσχυσης!

Το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» βρίσκεται πια στη 2η αγωνιστική του και οι ομάδες ξέρουν ότι η προθεσμία για τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου πλησιάζει. Οπότε οι τελευταίες πινελιές πρέπει να γίνουν τώρα, αλλιώς… καλό χειμώνα. Πέραν τούτου, μετά τις ισορροπίες που έθεσε η πρώτη αγωνιστική, οι ομάδες χωρίζονται σε τρία γκρουπ, στο πρώτο εκείνες που θα κυνηγήσουν το 2-0 για να ενισχύσουν την παρουσία τους στα ψηλά στρώματα του ομίλου, στο δεύτερο όσες θα παλέψουν για το 50% του 1-1 και στο τρίτο οι 7 που είχαν ρεπό την πρώτη εβδομάδα. Ας δούμε τα ματς της αγωνιστικής ανά όμιλο:

Α Όμιλος

Στον Α όμιλο ξεκινάμε με το παιχνίδι ανάμεσα στον Π.Σ.Γ. και τη Jugoplastica. Ο μεν Π.Σ.Γ. θέλει να μπει με νίκη στη σεζόν, ενώ η Jugoplastica επιζητά να γλείψει τις πληγές της από την ήτα στο ντέρμπι με την Dirtus Bologna. Ο Μπαρμπερίδης έδειξε σε εκπληκτική κατάσταση την 1η αγωνιστική με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 κλεψίματα και σίγουρα είναι ο νούμερο 1 πονοκέφαλος για τον Π.Σ.Γ..

Η Dirtus Bologna κοντράρεται με τους Big Ballers με τις δύο ομάδες να μετράνε από 1-0 ως τώρα. Ο Σπυρόπουλος είχε 16 πόντους στο πρώτο ματς, ο Αλεξόπουλος έκανε double-double για την Dirtus Bologna, που μπήκε δυνατά στη σεζόν. Οι Big Ballers είδαν τον Βασιλάκη να τα κάνει όλα και να γράφει 16-7-3-3 σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, ενώ και ο Φουκας μπήκε καλά στη σεζόν με 13 πόντους με τον Φουτση να έχει 7 και 10 ριμπάουντ. Αρκετά ενδιαφέρουσα η μονομαχία των δύο.

Οι Athens Supergrungers κυνηγούν το 2-0 με τους Ατρόμητους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Οι Ατρόμητοι θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τον Βαρβαρίγο, στο πρώτο ματς είχε 16 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 κλεψίματα. Απ’ την άλλη ο Αναδιώτης μπήκε καλά στη σεζόν με 14 πόντους, μαζί με τον Φουνταδάκη θα παλέψουν για το ροζ φύλλο.

Οι Τουβλέικερς και η Μαύρη Θύελλα βρίσκονται αμφότεροι στο 0-1 και ψάχνουν τη νίκη. Ένας θα την πάρει, να δούμε αν τον πρώτο λόγο θα τον έχει η ομάδα του Οικονόμου (έγραψε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ στο πρώτο ματς) ή εκείνη του Σταθόπουλου (8 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα). Τέλος, οι Paltovic θέλουν να χτίσουν στην καλή εμφάνιση και τη νίκη της πρεμιέρας, τότε που ο Μελάς είχε 18 πόντους με 9/15 δίποντα και 8 ριμπάουντ, με τον Ονάσογλου να προσθέτει 15 πόντους και 6 ασίστ. Απέναντί τους, όμως, θα βρουν τους Σαπάκια Kings, που έφτασαν κοντά την πρώτη εβδομάδα και τώρα θέλουν το ροζ φύλλο, φύλλο που θα προσπαθήσουν να πάρουν με τον Μιαμη (11 πόντοι στο πρώτο ματς) και τον Γκιόκα (7 πόντοι και 7 ριμπάουντ).

Β Όμιλος

Στον Β όμιλο οι περσινοί πρωταθλητές του 2ου γκρουπ, Α.Ε.Π.Ε., σίγουρα νιώθουν αμηχανία μετά τη βόμβα της πρεμιέρας απ’ τους Δικαστές. Απέναντί τους οι Desperado που είχαν ρεπό την πρώτη εβδομάδα. Ο Κωνσταντίνου (25 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στα γνώριμα μονοπάτια των ροζ φύλλων, αλλά οι Desperado θα μπουν στη σεζόν με πολλές φιλοδοξίες και μόνο εύκολη λεία δεν θα είναι.

Οι Δικαστές μετά το κατόρθωμα της 1ης αγωνιστικής, δοκιμάζονται απέναντι στους Red Hot Chili Hoopers, που επίσης βρίσκονται στο 1-0. Ο Συκαράς είχε 24 πόντους στο πρώτο ματς, ενώ ο Πανουργιάς 19 με 11 ριμπάουντ για τους Δικαστές, αλλά ο Ζυγούμης (25 πόντοι με 7/12), ο Φραγκογιάννης (21 πόντοι με 6/7) και η παρέα τους αποτελούν μια ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου δοκιμασία. Οι Δικαστές είχαν κερδίσει και τα δύο περσινά παιχνίδια των ομάδων στον όμιλο της κανονικής περιόδου.

Οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων βρίσκουν μπροστά τους τους Shooting Stars και δεν θέλουν επ’ ουδενί να σκέφτονται ότι θα χάσουν την επαφή με την κορυφή. Οι Shooting Stars πήραν 15 πόντους από τον Σταύρο την πρώτη εβδομάδα και 13 από τον Λουδάρο, αλλά θα πρέπει να παλέψουν ακόμη περισσότερο απέναντι στον Σαρικάκη (23 πόντοι) και τον Βασιλείου (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ) για να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

Οι Κέρβεροι δεν έπαιξαν την πρώτη εβδομάδα και νιώθουν υψηλό κίνητρο για να μπουν με νίκη στη λίγκα απέναντι στους Red Devils, που με τον Τριανταφύλλου (16 πόντοι, 5 κλεψίματα) και τον Στόλη (11 πόντοι, 3 ασίστ) θέλουν 2ο ροζ φύλλο. Τέλος, Γιανγκ Μπόυζ και Τριπόντιοι επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους το κίτρινο φύλλο της πρώτης εβδομάδας και για να το πετύχουν θα χρειαστούν οι πρώτοι τη βοήθεια του Τίμπα (18 πόντοι ,11 ριμπάουντ) και του Παπακωνσταντίνου (11 πόντοι) και οι δεύτερη εκείνη του Ράλλη (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και του Χασόγια (7 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Γ Όμιλος

Η Alondra B.C. πέτυχε την πιο θεαματική νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Άφοβου Σεπολίων. Θέλει να διπλασιάσει τα ροζ φύλλα της κόντρα στους Superhonics που με τον Κισκύρα (9 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Οικονόμου (13 πόντοι, 3 ριμπάουντ) κυνηγούν την πρώτη τους νίκη. Ο Βούλγαρης (24 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και ο Παντελάκης (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα έχουν τον πρώτο λόγο στη μάχη από πλευράς Alondra B.C..

Η Αττική έβγαλε με ρόστερ 6 παικτών το ματς της πρώτης εβδομάδας, αλλά ο Φάββας (22 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα) και ο Μαργελος (25 πόντοι, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα) την κράτησαν στο ύψος της. Για το Μπίρι Μπίρι το πρώτο ματς ήταν προσαρμογής στη νέα λίγκα, αλλά η δεύτερη πρόκληση είναι πολύ μεγάλη και ο Ευαγγελίδης (14 πόντους, 7 ριμπάουντ) με τον Κουφαλη (8 πόντους, 7 ριμπάουντ) θα πρέπει να παλέψουν πολύ.

Οι Run ‘n’ Gun με τον Πανδή να έχει 23 πόντους και τον Αντωνίου 13 με 7 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, κέρδισαν εύκολα το πρώτο τους παιχνίδι, αλλά ο Santa Nionios, που είχε ρεπό την 1η αγωνιστική, δεν θα είναι εύκολη λεία και θα θέλει να μπει καλά στη σεζόν. Ατρόμητος Αιγάλεω και Oklaχώμα Thunder αμφότεροι ψάχνουν να διπλασιάσουν τα ροζ φύλλα τους, ο Ατρόμητος Αιγάλεω θέλει ανάλογο πλουραλισμό και στο δεύτερο ματς του, με τον Βαρτζη (10 πόντοι και 7 ριμπάουντ) και τον Τσουνια να πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό απέναντι στον Γιαννιτσιώτη (13 πόντοι) και τον Τσάπαλο (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ).

Τέλος, οι Rockets και οι Red-dicolo ψάχνουν πρώτο ροζ φύλλο στη σεζόν, ο Μαλτας (9 πόντοι) και ο Μητσάκος (7 πόντοι, 7 ριμπάουντ) πρέπει να τα βάλουν με τους Μακρή (14 πόντοι) και Γιώτη (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) για τη νίκη.

Δ Όμιλος

Οι Στιγκιντριακοί μπήκαν με νίκη στη σεζόν, με τον Σκοπελίτη να έχει 12 πόντους και 5 ριμπάουντ και τον Μιχαηλίδη Ι. να γράφει 9 πόντους και 12 ριμπάουντ, αλλά τη 2η αγωνιστική κοντράρονται με τους Nothing But Net, που ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν αίσθηση από το πρώτο κιόλας ματς. Οι Cleveland Paraliers κέρδισαν το ντέρμπι με τους Zeppelin, αλλά ο Τζαβέλας (18 πόντους) και ο Κωνσταντίνου (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) ξέρουν ότι η κανονική περίοδος είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ. Ανάλογη εμφάνιση πρέπει να κάνουν και κόντρα στους Κένταυρους του Κορδονούρη (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ), που θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη.

Οι Nikea Lions θα βρουν απέναντί τους τη Rep-eat που είναι… κάτι από Σφυριά, αφού στο ρόστερ της έχει παίκτες που πέρσι βρίσκονταν εκεί. Απέναντι στα Σφυριά τα κατάφεραν μια χαρά την πρώτη εβδομάδα, ο Κιτσος είχε 15 πόντους και ο Φυρος 10 με 4 ριμπάουντ. Η Rep-eat έχασε από τους Αστέρες, αλλά ο Λατανης (8 πόντοι) και ο Κονδύλης (3 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θέλουν να δουν το ροζ φύλλο.

Οι C-Drifters με τον Κουτέλα Χ. (21 πόντοι) και τον Φραγκο (6 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα ψάξουν τη νίκη απέναντι στους Κλαρινογαμπρούς, που δοκιμάστηκαν κόντρα στους Στιγκιντριακούς (Νερατζης 8 πόντους και 8 ριμπάουντ) και θέλουν να δείξουν βελτίωση στο δεύτερο παιχνίδι.

Τέλος, ντέρμπι μυρίζει στο ματς ανάμεσα στους Αστέρες B.C. και τους Zeppelin. Οι πρώτοι μπήκαν θεαματικά με τον Κουρουβανη (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Σταυρινούδη (11 πόντοι) στη σεζόν, οι δεύτεροι θέλουν να ξεπεράσουν την πρώτη ήττα, ο Παπαδάτος (20 πόντοι) και ο Αντωνίου (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα παλέψουν σκληρά γι’ αυτό.

Ε Όμιλος

Με νίκη στη σεζόν μπήκαν οι Byron Celtics και θα θελήσουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο απέναντι στους Lasers (δεν αγωνίστηκαν, 20-0 το παιχνίδι τους) με τον Σαχινίδη (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ), τον Στεφανέα (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Κουράκο (14 πόντοι) να πρέπει ξανά να δείξουν καλό πρόσωπο. Τα Χώματα θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη και για να ξεπεράσουν το σοκ της πρεμιέρας απέναντι στην El Chapo που είχε ρεπό την 1η αγωνιστική. Ο Γκάτσης Σ. (13 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και ο Τριφύλλης (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα έχουν πολλή δουλειά.

Δεύτερη νίκη ψάχνουν και οι Gademians του Κατιάκου (18 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και του Γερουλάνου (6 πόντοι, 8 ριμπάουντ) απέναντι στην X-Team (0-20 την πρώτη εβδομάδα) που είναι χωρίς ματς και ερωτηματικό προς το παρόν για τους αντιπάλους της. Οι Aces του Βασιλακόπουλου (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και του Καπέτη (3 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στους Faiters, οι οποίοι μπήκαν δυνατά στη σεζόν, ο Σιατσόπουλος είχε 22 πόντους και 6 ασίστ και ο Κωνσταντίνου 14 πόντους και 8 ριμπάουντ στη νίκη επί του Γ.Σ. Κυψέλης.

Τέλος, Γ.Σ. Κυψέλης και Mentores αναζητούν το πρώτο ροζ φύλλο τους και έναν τρόπο για να αφήσουν για τα καλά πίσω τους την 1η αγωνιστική. Ο Τραντζας (14 πόντοι, 4 κλεψίματα) και ο Πατσιουρας (15 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα τα βάλουν με τον Τσικα (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Κλαπη (11 πόντοι).

ΣΤ Όμιλος

Οι Halia Mavericks μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν, η νίκη τους επί της Drink Team είναι πολύ σημαντική και ο Κλιμαντήρης (16 πόντοι, 15 ριμπάουντ) με τον Αγγελιδέλη (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ) διψούν για περισσότερα απέναντι στην Τιρινίνι που επίσης κέρδισε την πρώτη εβδομάδα με τον Λεγάκη (17 πόντου, 4 ριμπάουντ) και τον Λογοθέτη (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα).

Σκληρό ντέρμπι φαντάζει στα χαρτιά το ματς των Havalakers, πρώτο τους στη σεζόν, κόντρα στους πρωταθλητές, Κουλουβάχατα. Τα Κουλουβάχατα δυσκολεύτηκαν την πρώτη εβδομάδα, αλλά ο Κοτίνης με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ και ο Παπαδόπουλος με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ, τα οδήγησαν στη νίκη. Η Drink Team θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη στη σεζόν και να αφήσει πίσω την κακή πρεμιέρα, ο Λαζάρου (9 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Λαγάνης (6 πόντοι, 12 ριμπάουντ) θα έχουν μπόλικη δουλειά κόντρα στους Houston Rockets του Μπασδανη (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και του Πανόπουλου (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) για να το καταφέρουν, με τους Houston Rockets να ψάχνουν το 2-0.

Η Allsafe B.C. και οι Σουβλέηκερς κυνηγούν πρώτη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, ο Απαλοδήμας (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και ο Ψυρίδης (6 πόντοι, 5 κλεψίματα) θα τα βάλουν με τους Σουβλέηκερς με φόντο το 50% δίπλα στις νίκες-ήττες τους. Τέλος, η Κυπελλούχος S-Parta B.C. με τον Τσικλο (26 πόντοι, 4 κλεψίματα με 12/15 σουτ) και τον Κουζοβουνά (11 πόντοι, 3 κλεψίματα) θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στη Boom Shakalaka, που δεν κατάφερε με τα Κουλουβάχατα αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είναι σίγουρο ότι ο Κουβατης (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Ηλιόπουλος (10 πόντοι) θα είναι διψασμένοι για νίκη.

Ζ Όμιλος

Μεγάλη εβδομάδα στον Ζ όμιλο με τους Νεροχύτες του Βρέλλη (35 πόντοι, 4 ασίστ) και του Κιούση (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ) να κοντράρονται με τους Θαλασσόλυκους του Γερμανοί (10 πόντοι με 4/4) και του Σκαρμέα (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με φόντο το 2-0 στον όμιλο. Επίσης, η Victorious και η Laser Derm θα έχουν κι αυτές ακριβώς τον ίδιο στόχο, το 2-0, στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Θεοδωρόπουλος (21 πόντοι) και ο Τσιάκας (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα κονταροχτυπηθούν με τον Κανελλόπουλο (19 πόντοι, 3 κλεψίματα) και τον Φουσέκη (15 πόντοι). Ο Θεοδωρόπουλος και ο Κανελλόπουλος ήταν συμπαίκτες στους Ρούκουνες του 2011-12 που κατέκτησαν το πρωτάθλημα!

Οι Miners θέλουν την πρώτη τους νίκη και παράλληλα να αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές απέναντι στη Havana Rum που είχε ρεπό την πρώτη εβδομάδα και τώρα μπαίνει στη λίγκα. Ο Παπαδόγιαννης (19 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και ο Σιούτης (9 πόντοι, 7 ριμπάουντ) δεν θα έχουν εύκολο έργο κόντρα σε μια ομάδα που θέλει να μπει με νίκη.

Οι Γ.Α.Σ.Τ. θα παλέψουν για το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν, ο Κατανιας (12 πόντοι) και ο Διαμαντόπουλος (2 πόντοι, 12 ριμπάουντ) θέλουν τη νίκη, αλλά θα πρέπει να τα βάλουν με την Ήρεμη Δύναμη που είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη της στην πρώτη εβδομάδα. Ο Τσίβρας με 20 πόντους και 4 κλεψίματα και ο Δρούγιας με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ θα τα δώσουν όλα για το 2-0.

Τέλος, Filoiadelfia 76ers και Pick ‘n’ Troll θα αναζητήσουν το πρώτο τους ροζ φύλλο στη χρονιά στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Κατσας (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Τσοπανάκης Γ. (7 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ) θα τα βάλουν με τον Μπελιώτη (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και τον Ζιάγκα Α. (10 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα).

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *