Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Στη στροφή για τα μισά

Στη στροφή για τα μισά

Στην 5η αγωνιστική έχει φτάσει η κανονική περίοδος στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» της σεζόν 2014-15 και πια και οι 77 ομάδες της λίγκας έχουν πατήσει παρκέ. Οι 15 από αυτές παραμένουν αήττητες, ενώ 15 δεν έχουν κερδίσει ακόμα. Κι όσο τα δύο αυτά νούμερα μικραίνουν κάθε εβδομάδα το μπασκετικό θερμόμετρο ανεβαίνει, φτάνοντας ήδη στη γωνία πριν τα μισά του δρόμου για την κανονική περίοδο.

Α Όμιλος

Αρχή απ’ τον Α όμιλο όπου οι Big Ballers κοντράρονται με τους Σαπάκια Kings που ακόμα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Ο Λόντος (16 πόντοι) και ο Βασιλάκης (15 πόντοι) θα πρέπει να τα καταφέρουν κόντρα σε Γρηγορόπουλο και Μιαμη στο παιχνίδι αν θέλουν να πάνε στο 4-1. Pistons και Athens Spergrungers έχουν από δύο ήττες έστω κι αν δεν μοιράζονται και τις ίδιες νίκες. Ο Μάραντος με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Στεργίου με 22 πόντους στο προηγούμενο ματς θα πρέπει να τα πάνε εξίσου καλά και κόντρα στον Χιμο (18 πόντοι) και τον Βαρβαρίγο (10 πόντοι, 14 ριμπάουντ).

Ο Π.Σ.Γ. έχει ανέβει μετά το ξεκίνημα και θέλει να φτάσει τις 2 νίκες απέναντι στους Τουβλέικερς που θέλουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Ο Μαρίνος (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Θειακούλης (13 πόντοι) θα πρέπει να πάρουν βοήθειες για να κερδίσουν κόντρα Στασινάκη (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Ζαργάνη (10 πόντοι, 11 ριμπάουντ). Paltovic και Ατρόμητοι συνθέτουν ένα αρκετά ενδιαφέρον ζευγάρι αυτή την εβδομάδα, καθώς τους χωρίζει μια νίκη μόλις. Οι Ατρόμητοι θέλουν τη νίκη για να φτάσουν τους αντιπάλους κοντά στην κορυφή του ομίλου και ο Φουνταδάκης (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ) με τον Σιόλα (15 πόντοι) θα τα βάλουν με Σαράφη (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Μυλωνά (16 πόντοι).

Τέλος, η Dirtus Bologna επιστρέφει από το ρεπό της αλλά θέλει να συνεχίσει να κινείται σε αήττητα μονοπάτια απέναντι στη Μαύρη Θύελλα που με τον Ζήση (9 πόντοι) και τον Κούρτη (9 πόντοι) θα ψάξει τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο ματς.


Β Όμιλος

Σκληρό ντέρμπι αναμένεται να είναι το ματς ανάμεσα στους Red Devils και τους Shooting Stars στον Β όμιλο. Οι Red Devils θέλουν με τον Στόλη (16 πόντοι) και τον Πουμπουρίδη (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ) να διατηρήσουν το αήττητό τους, αλλά το γεγονός ότι η μία νίκη των Γοτσου (30 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και Νικολάη (8 πόντοι, 5 ριμπάουντ) έχει προέλθει απέναντι στους Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων αποτελεί καμπανάκι κινδύνου για όλους.

Οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων με τη σειρά τους θέλουν να ξεπεράσουν την πρόσφατη ήττα απέναντι στους Raptors που δεν ξεκίνησαν καλά αλλά πια ξέρουν τι να περιμένουν από ένα ματς. Ο Βασιλείου με τον Σαρικάκη θα πρέπει να βρουν ξανά το δρόμο προς το ροζ φύλλο απέναντι στον Γρανισιώτη (12 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Φανερο (8 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Οι Γιανγκ Μπόυζ θέλουν να χτίσουν πάνω στην τελευταία τους νίκη, απέναντι στους Desperado του Σεφέρη (21 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και του Μαστορίδη (24 πόντοι), ο Παπακωνσταντίνου και ο Κρανιώτης θα έχουν αρκετή δουλειά για να τα καταφέρουν, ειδάλλως οι αντίπαλοί τους θα πάνε για το πρώτο ροζ φύλλο.

Οι Δικαστές επιστρέφουν από το ρεπό τους για να τεστάρουν το αήττητό τους κόντρα στους Τριπόντιους που θέλουν με τον Καραδήμα (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Ράλλη (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ) να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο. Οι Red Hot Chili Hoopers αντιμετωπίζουν τους Κέρβερους με τις δύο ομάδες να έχουν από μία ήττα. Ο Σκληράκης (21 πόντοι) και ο Δριβάκος (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ) θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον Μελετιάδη (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Ζυγούμη (17 πόντοι) για τη νίκη.

Γ Όμιλος

Αρκετά ωραία ματς αναμένεται να δούμε στον Γ όμιλο, αφού η Αττική μετά την αναβολή θα πατήσει παρκέ για να κοντραριστεί με τον Santa Nionios που ήταν θεαματικός την περασμένη εβδομάδα, με τον Μπελεχάκη να έχει 22 πόντους (6/8 τρίποντα), 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ και τον Τσούλφα 18 πόντους και 7 ριμπάουντ. Μαζί της από την αναβολή επιστρέφει και ο Ατρόμητος Αιγάλεω που θα πρέπει να τα καταφέρει απέναντι στον Άφοβο Σεπολίων που με τον Χαλούδη (19 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Ντούφα (8 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα θέλει να ξεπεράσει τη δύσκολη ήττα της περασμένης αγωνιστικής.

Οι Rockets έχουν την ψυχολογία στα ύψη και ο Τσάφος (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ) με τον Τσιρίδη (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ) θα θελήσουν να συνεχίσουν το ίδιο καλά κόντρα στην Alondra B.C. του Παντελάκη (20 πόντοι, 6 ασίστ) και του Κουκουλη (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Οι Superhonics θα θελήσουν να χτίσουν πάνω στη μεγάλη νίκη επί του Άφοβου με τον Αντωνιάδη (21 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και τον Μπαρδανη (14 πόντοι, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα) αλλά θα βρουν απέναντί τους την πάντα σκληρή Oklaχώμα Thunder του Χαρίδημου (16 πόντοι) και του Τσάπαλου (4 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Τέλος, το Μπίρι-μπίρι θα κυνηγήσει με τον Ευαγγελίδη (7 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Παπανδρέου (10 ριμπάουντ) την πρώτη του νίκη κόντρα στους Red-dicolo που γυρνούν από το ρεπό τους και ψάχνουν 2ο ροζ φύλλο.

Δ Όμιλος

Δυνατά ματς προσφέρει αυτή την εβδομάδα και ο Δ όμιλος, με τους Nikea Lions του Αλειφέρη (15 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και του Χατζηγεωργίου (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ) να πρέπει να τα βγάλουν πέρα απέναντι στους C-Drifters του Κουτέλα Χ. (26 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και του Κουτέλα Π. (9 πόντοι, 6 ριμπάουντ) σε ένα σκληρό παιχνίδι. Οι Nothing But Net του Μπαμπάκου (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και του Καραμανή (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ) αντιμετωπίζουν τους Αστέρες B.C. που έχουν μπει πολύ καλά στη σεζόν και με τον Μπαντα (17 πόντοι, 4 κλεψίματα) και τον Μαγκαφά (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) θέλουν να συνεχίσουν έτσι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Σφυριά και Cleveland Paraliers έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο στο ματς της Κυριακής, την επιστροφή στις νίκες. Ο Κοτσαμπάς γράφει από παντού ως τώρα (31 πόντοι, 13 ριμπάουντ), ο Τσούκας θα βοηθήσει (9 πόντοι), αλλά η ήττα στα 6 δέκατα ήταν σκληρή για τα Σφυριά που θα πρέπει να την ξεπεράσουν απέναντι στον Κοντοπυράκη (10 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και τον Κωνσταντίνου (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ). Η Rep-eat βρίσκεται στην αντίθετη όχθη της ψυχολογίας μετά την τρελή νίκη που πέτυχε και με τον Λατανη (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Κονδύλη (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θέλει να συνεχίσει έτσι απέναντι στους Κένταυρους που ψάχνουν το πρώτο ροζ φύλλο και θα το κυνηγήσουν με Δερματινο (14 πόντοι) και Κόρδαλη (3 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Τέλος, οι Zeppelin βρίσκονται σε τροχιά ανόδου και με τον Παπαδάτο (17 πόντοι) και τον Μιχο (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θέλουν να συνεχίσουν σε ίδια μονοπάτια κόντρα στους Κλαρινογαμπρούς που επιστρέφουν από το ρεπό τους στην αγωνιστική δράση.

Ε Όμιλος

Μεγάλο ντέρμπι στον Ε όμιλο ανάμεσα σε Gademians και Ρεμπελιακό με τον Ρεμπελιακό να συνεχίζει αήττητος και τους Gademians να έχουν μόλις στερήσει το αήττητο των Faiters. Ο Ηλιάκης (30 πόντοι) και ο Σαρρής (13 πόντοι, 13 ριμπάουντ) θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Κατιάκο (29 πόντοι, 22 ριμπάουντ) και τον Κορδα (14 πόντοι) για να μη γνωρίσουν το πρώτο κίτρινο φύλλο της σεζόν. Οι Faiters θέλουν να βρεθούν στη θέση των Gademians (να σπάσουν το αήττητο ομάδας, ντε) αντιμετωπίζοντας την αήττητη El Chapu σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Κολλάς και Καφφετζάκης θα τα βάλουν με Καναρίδη και Γιαννόπουλο.

Οι Byron Celtics επιστρέφουν από το ρεπό τους για να βρουν απέναντί τους τους Aces που προέρχονται από την πρώτη τους νίκη και με τον Μαυρογιώργη (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Κούπα (19 πόντοι) θέλουν να διπλασιάσουν τα ροζ φύλλα τους. Ο Γ.Σ. Κυψέλης θέλει να ξεπεράσει το ματς με τον Ρεμπελιακό και για να το καταφέρει θα πρέπει ο Τραντζάς (10 πόντοι) με τον Πατσιούρα (26 πόντοι) να αντέξουν κόντρα στην X-Team που με τον Καπανιάρη (13 πόντοι) και τον Νάσσιο (12 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ) θέλει επιστροφή στις νίκες.

Τέλος, Mentores και Lasers θέλουν ροζ φύλλο στο μεταξύ τους παιχνίδι, ο Τσίκας (12 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και ο Τάτσης (8 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Λυμπέρης Ν. (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ) με τον Νικολάου (12 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν για τη νίκη.

ΣΤ Όμιλος

Τρεις ομάδες βρίσκονται αήττητες στο 4-0 στον όμιλο, αλλά αυτό είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει αυτή την εβδομάδα. S-Parta B.C. και Τιρινίνι κοντράρονται την Κυριακή για να σπάσει η μία το αήττητο της άλλης, με τα Κουλουβάχατα να ρεπάρουν και να παρακολουθούν. Η S-Parta B.C. προέρχεται από νίκη 20-0 και θέλει με τον Τσικλο και τον Κουζοβουνά να πάρει άλλο ένα ροζ φύλλο απέναντι στον Νίκολιτς (26 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Τσατσάνη (21 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Η Drink Team θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη κόντρα στους Havalakers που θέλουν κι αυτοί επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο Καρακώστας (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Σταθούσης (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα οδηγήσουν την ομάδα τους κόντρα στον Κατσοχειράκη (18 πόντοι, 17 ριμπάουντ) και τον Κώτσογλου (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ). Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα επιζητά η Allsafe B.C. του Ψυρίδη (19 πόντοι, 4 κλεψίματα) και του Τζανετάκου (20 πόντοι, 11 ριμπάουντ) κόντρα στους Remal Madri που με τον Σιδηρόπουλο (7 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Κακλέα θέλουν την πρώτη νίκη.

Η Boom Shakalaka επιστρέφει από το ρεπό της κόντρα στους Houston Rockets που θέλουν να γλείψουν τις πληγές της περασμένης εβδομάδας και να ξαναμπούν σε δρόμους νίκης. Οι Halia Mavericks ξέρουν ότι θα χρειαστούν καλές εμφανίσεις από Κλιμαντήρη Δ. (14 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και Αγγελιδέλη αν θέλουν να κερδίσουν τους Σουβλέηκερς που με τον Βάσση (26 πόντοι) και τον Μαυρομάτη θα είναι διψασμένοι για την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Ζ Όμιλος

Στο Ζ όμιλο ξεκινάμε από το παιχνίδι των Filoiadelfia 76ers με τους Rocks B.C., ο Ματαλιωτάκης (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Διαμαντής (13 πόντοι) πρέπει να τα καταφέρουν κόντρα στους Μποτόζη (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Αυτιά (15 πόντοι) που κυνηγούν πια με πάθος την πρώτη τους νίκη. Οι Θαλασσόλυκοι θέλουν να μείνουν κοντά στην κορυφή του ομίλου, με τον Μαράκη (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Σκαρμέα (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα πρέπει να κερδίσουν τους Pick ‘n’ Troll του Τσοπανάκη Γ. (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και του Κατσα (5 πόντοι, 8 ριμπάουντ) που θα παλέψουν για το ροζ φύλλο, πρώτο τους στη σεζόν.

Κάτι αντίστοιχο θα ψάξει και η Havana Rum απέναντι στη Γ.Α.Σ.Τ., με τον Μπακαυγά Α. (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Παπαδημητρίου (9 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα πρέπει να τα καταφέρουν με αντιπάλους τον Χαλδαίο (22 πόντοι), τον Αδαμαντίδη (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και την παρέα τους.

Οι δυο αήττητοι του ομίλου θα δοκιμαστούν αυτή την εβδομάδα. Οι Νεροχύτες του Κωστόπουλου (36 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και του Βρέλλη (24 πόντοι, 16 ριμπάουντ) θέλουν τη νίκη με αντίπαλο τη μαχητική Laser Derm του Κανελλόπουλου (26 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και του Κλαδη (22 πόντοι, 6 κλεψίματα), ενώ η Victorious επιστρέφει από το ρεπό της και απέναντί της θα βρει την Ήρεμη Δύναμη του Ντρουσια (24 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και του Κωλετσα (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *