Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Ισορροπώντας σε λεπτό σκοινί

Ισορροπώντας σε λεπτό σκοινί

Πλέον το τέλος της κανονικής περιόδου είναι κοντά και οι 76 ομάδες που συνεχίζουν στη λίγκα ξέρουν ότι γρήγορα θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες. Οι 9 αήττητοι έχουν ακόμα 4 εβδομάδες για να προστατεύσουν αυτό το αήττητο, ενώ οι 6 χωρίς νίκη για να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο τους. Κάπου στο ενδιάμεσο όλες οι άλλες 61 ομάδες που κυνηγούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα με τα παιχνίδια κάθε εβδομάδα να γίνονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικά και τα όρια να είναι ολοένα και πιο δυσδιάκριτα και 35 ομάδες να βρίσκονται στους 7 ομίλους η μία ισόβαθμη με την άλλη.

Α Όμιλος

Αρχή από το παιχνίδι ανάμεσα στους Ατρόμητους και τους Τουβλέικερς, με τους δεύτερους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη με τον Πλουσο (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Θειακούλη (9 πόντοι, 6 ριμπάουντ) αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στους Ατρόμητους που επιστρέφουν από το ρεπό τους για την τελική ώθηση πρόκρισης. Η Dirtus Bologna θα δοκιμάσει το αήττητό της απέναντι στους Athens Supergrungers. Ο Σπυρόπουλος είναι σε τρομερή κατάσταση (43 πόντοι, 8 ριμπάουντ), με τον Χαλκιά (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θέλουν το ροζ φύλλο απέναντι στον Βαρβαρίγο και τον Χίμο.

Οι Big Ballers θέλουν να μείνουν κοντά στην κορυφή αλλά απέναντι στους Π.Σ.Γ. του Τολια (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και του Καντζιλάκη (13 πόντοι), ο Γιαννόπουλος (9 πόντοι, 3 ριμπάουντ) με τον Λόντο (19 πόντοι) θα έχουν πολλή δουλειά. Οι Paltovic θέλουν να μείνουν κι αυτοί αήττητοι στην κορυφή του ομίλου, ο Μισιακος με τον Μελα θα τα βάλουν με τη Μαύρη Θύελλα, ο Σταθόπουλος (10 πόντοι, 8 ριμπάουντ) με τον Κούλουμπο (6 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα τα δώσουν όλα για το ροζ φύλλο.

Τέλος, η Jugoplastica θέλει να χτίσει στη νίκη της περασμένης εβδομάδας απέναντι τους Pistons που έχασαν το ροζ φύλλο στις λεπτομέρειες και δεν θέλουν να επαναληφθεί αυτό. Ο Κοντογιάννης (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ) με τον Οικονόμου (16 πόντοι) θα παλέψουν απέναντι στον Μπαρμπερίδη (21 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Χανιωτάκη (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ).


Β Όμιλος

Μεγάλο ντέρμπι στον Β όμιλο ανάμεσα στους Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων και τους Δικαστές με τους πρώτους να αναζητούν εξιλέωση για την ήττα με ένα πόντο την περασμένη εβδομάδα και τους δεύτερους να θέλουν να παραμείνουν αήττητοι. Ο Τούμπας (22 πόντοι, 19 ριμπάουντ) με τον Λιολιο (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) θα τα βάλουν με τον Νίκα (22 πόντοι) και τον Βασιλείου (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ) σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

Οι Desperado θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Red Hot Chili Hoopers, αλλά κόντρα στον Τσάλη (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Βενετη (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ), ο Σεφέρης (18 πόντοι, 5 κλεψίματα) με τον Μπουρβανη (10 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ξέρουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή. Η Α.Ε.Π.Ε. θέλει να συνεχίσει σε νικηφόρους ρυθμούς, ο Καταραχιάς Α. (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) με τον Τσάμη (10 πόντοι, 5 κλεψίματα) θα κοντραριστούν με τους Raptors του Γκανετσου (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και του Λεφακινη (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ) που τους έχει ανοίξει η όρεξη από την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.

Οι Τριπόντιοι κοντράρονται με τους Red Devils που σίγουρα θα είναι ανεβασμένοι από τη νίκη τους στο τέλος την περασμένη εβδομάδα και ο Εαζαριαν (32 πόντοι, 8 ριμπάουντ) με τον Πουμπουρίδη (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα παλέψουν κόντρα στον Ράλλη (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Τσαφαντάκη (6 πόντοι, 3 ριμπάουντ) για νέα νίκη. Τέλος, οι Shooting Stars επιθυμούν να επιστρέψουν με νίκη από το ρεπό τους, αλλά απέναντί τους έχουν τους Γιανγκ Μπόυζ, που με τον Κατσικλή (28 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και τον Στοϊκο (21 πόντοι) αναζητούν την 5η τους νίκη.

Γ Όμιλος

Οι δυο μεγάλοι νικητές της περασμένης εβδομάδας, Rockets και Santa Nionios, κοντράρονται αυτή την αγωνιστική στον Γ όμιλο. Ο Μπαμπούνης (27 πόντοι, 9 ριμπάουντ) με τον Σταύρου (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα τα δώσουν όλα κόντρα στον Τσούλφα (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Μπελεχάκη (14 πόντοι, 12 ριμπάουντ) σε μια σκληρή δοκιμασία.

Δύσκολο ματς αναμένεται να έχουμε και ανάμεσα στον Άφοβο Σεπολίων και τους αήττητους Run ‘n’ Gun. Ο Άφοβος προέρχεται από ήττα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να παλέψει για το Α1, με τον Καρουτα (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Ντούφα (13 πόντοι) θα πρέπει να τα βάλει με τον Χιώτη (27 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Ρήγα (20 πόντοι με 10/10). Η Αττική θέλει να επανέλθει στις νίκες απέναντι στην Oklaχώμα Thunder που επιστρέφει απ’ το ρεπό της, ο Αναγνωστόπουλος (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και ο Χατζάκης (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα παλέψουν γι’ αυτό.

Ο Ατρόμητος Αιγάλεω θέλει να ανακάμψει από την περασμένη εβδομάδα και με τον Τζοβάρα (14 πόντοι, 5 κλεψίματα) και τον Παπαχρήστου (8 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) θα κοντραριστεί με τους Red-dicolo που με τον Τάγκαλο (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Μακρή Ν. (17 πόντοι) ξέρουν ότι ο νικητής σπάει την ως τώρα μεταξύ των δύο ομάδων ισοβαθμία. Τέλος, οι Superhonics προέρχονται από σημαντική νίκη και με τον Βασιλείου (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Οικονόμου (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θέλουν άλλη μία απέναντι στο Μπίρι-μπίρι που θα δει τον Σαγια (15 πόντοι) και τον Παπανδρέου (6 πόντοι, 5 ριμπάουντ) να κυνηγούν το πρώτο ροζ φύλλο.

Δ Όμιλος

C-Drifters και Nothing but Net θα δώσουν σκληρή μάχη για να ανέβουν στη βαθμολογία την Τετάρτη στον Δ όμιλο, με τον Καραμανή (26 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Κοτσίφη (3 πόντοι, 4 ριμπάουντ) να πρέπει να τα βγάλουν πέρα απέναντι στον Κουτέλα Χ. (23 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Κουτέλα Π. (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Τα Σφυριά θα δοκιμάσουν με τον Κοτσαμπά (28 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και τον Γρηγορόπουλο (6 πόντοι, 5 ριμπάουντ) το αήττητο των Στιγκιντριακών, αλλά το θέμα είναι και τι άποψη θα έχουν ο Σκοπελίτης (17 πόντοι), ο Μπαραμπούτης (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και η παρέα τους.

Οι Cleveland Paraliers θέλουν να συνεχίσουν με νίκη κόντρα στους Κλαρινογαμπρούς, ο Κωνσταντίνου (25 πόντοι) και ο Φωτόπουλος (15 πόντοι) θα πρέπει να φροντίσουν γι’ αυτό απέναντι στον Μερτίκα (11 πόντοι) και τον Μερσάκη (2 πόντοι, 16 ριμπάουντ). Νίκη θα ψάξουν και οι Zeppelin, συγκεκριμένα επιστροφή στις νίκες, μετά την πρόσφατη ήττα, ο Παπαδάτος (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και ο Τσαντζαλής (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα τα βάλουν με τους Rep-eat του Μορφόπουλου (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και του Κασιμάτη (13 πόντοι, 5 κλεψίματα).

Τέλος, οι Αστέρες B.C. για να παραμείνουν στην 3η θέση της λίγκας, μια ανάσα απ’ την κορυφή, θα πρέπει να κερδίσουν τους Κένταυρους που επιστρέφουν από το ρεπό τους. Ο Σταυρινούδης (17 πόντοι, 5 ασίστ) και ο Κουρουβανης (17 πόντοι) θα παλέψουν για το 7-1.


Ε Όμιλος

Πολλά τα ωραία ματς στον Ε όμιλο αυτή την εβδομάδα. Η El Chapu θα κοιτάξει να ανακάμψει από την πρώτη ήττα της χρονιάς και να επιστρέψει στα ροζ φύλλα κόντρα στους Lazers. Ο Τσουφης (11 πόντοι) και ο Ζαφειρόπουλος (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα αντιμετωπίσουν τους Λυμπέρη και Χαραλάμπους. Ο Ρεμπελιακός αντιμετωπίζει τα Χώματα που δέχτηκαν ισχυρό πλήγμα την περασμένη αγωνιστική στην προσπάθειά τους να ανέλθουν στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά με τον Γκάτση Σ. (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Ποζιόπουλο (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Ηλιάκης (31 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Σαρρής (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα πρέπει να φροντίσουν να μη συμβεί αυτό.

Οι Gademians του Κατιάκου (29 πόντοι, 20 ριμπάουντ) και του Μπιτερνα (8 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ) ψάχνουν επιστροφή στις νίκες κόντρα στους Byron Celtics του Σαχινίδη (6 πόντοι, 5 ασίστ, 7 κλεψίματα) και του Μανιατόπουλου (12 πόντοι, 13 ριμπάουντ) με τις δυο ομάδες να χωρίζει μια ήττα στον πίνακα.

Οι Aces θέλουν να χτίσουν στη μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδας, αλλά ο Φελεμέγκας (26 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Μαγγανα (7 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα έχουν δύσκολο έργο με αντίπαλους τον Παπουτσή (19 πόντοι, 3 ριμπάουντ), τον Πατσιούρα (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τους άλλους του Γ.Σ. Κυψέλης. Τέλος, η X-Team επιστρέφει από το ρεπό της για να βρει απέναντί της τους Faiters του Κολλά και του Φιλακουρίδη σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΣΤ Όμιλος

Στον ΣΤ όμιλο το μεγάλο ντέρμπι της εβδομάδας είναι αυτό ανάμεσα στην S-Parta B.C. και τους Havalakers. O Κουζοβουνάς με τον Ορνιθόπουλος θα παλέψουν για τη διατήρηση του αήττητου απέναντι στον Λαζαράκο Γ. (26 πόντοι) και τον Μανουζα Ζ. (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Τα Κουλουβάχατα θέλουν κι αυτά να παραμείνουν αήττητα στην κορυφή, ο Κοτίνης (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και ο Παπαδόπουλος (18 πόντοι, 3 ασίστ) θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στους Remal Madri του Μοτσαρου (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και του Βιλιώτη (8 πόντοι, 12 ριμπάουντ).

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα είναι και εκείνο απέναντι στους Houston Rockets και τους Halia Mavericks. Ο Μπασδανης (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ) με τον Πανόπουλο (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα παλέψουν με τον Κλιμαντήρη Σ. (25 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Διακονικολάου (14 πόντοι, 4 κλεψίματα) για το ροζ φύλλο. Τέλος, καλή μάχη θα δούμε και ανάμεσα στην Allsafe B.C. και την Boom Shakalaka, με αμφότερες τις δύο ομάδες να έχουν από 2 νίκες ως τώρα. Ο Φωτόπουλος (7 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Κουβατης (4 πόντοι, 12 ριμπάουντ) θα αντιμετωπίσουν τον Τζανετάκο (15 πόντοι, 3 κλεψίματα) και τον Ψυρίδη (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με φόντο την 3η νίκη.

Ζ Όμιλος

Πρώτη εβδομάδα που δεν θα δούμε τουλάχιστον δύο αήττητες ομάδες στον Ζ όμιλο. Αν θέλει η Victorious να παραμείνει η μόνη αήττητη θα πρέπει να κερδίσει και τους Filoiadelfia 76ers. Ο Θεοδωρόπουλος (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Χριστόπουλο (17 πόντοι, 8 κλεψίματα) θα αντιμετωπίσουν στο ματς τον Διαμαντή (8 πόντοι) και τον Μπελιώτη (6 πόντοι, 3 ριμπάουντ). Οι Θαλασσόλυκοι θα παλέψουν κόντρα στην Ήρεμη Δύναμη για να ανέβουν μια νίκη πάνω από τους Νεροχύτες στη 2η θέση του ομίλου. Ο Λέντζος Γ. (13 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Λέντζος Φ. (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τον Βλάχο (16 πόντοι, 4 κλεψίματα) και τον Μπουρα (6 πόντοι, 12 ριμπάουντ).

Σκληρό ματς αναμένεται ανάμεσα στους Rocks B.C. και τους Μiners με τις δύο ομάδες να χωρίζει ένα αποτέλεσμα ως τώρα. Αν οι Miners με τον Παπαδόγιαννη (23 πόντοι, 5 κλεψίματα) και τον Κωτσίδη (8 πόντοι, 11 ριμπάουντ) κερδίσουν, θα ανέβουν δύο αποτελέσματα πάνω από τους αντιπάλους τους, αλλά ο Μποτόζης (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ) με τον Γκιουλφέση (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θέλουν το ροζ φύλλο για να τους φτάσουν στον πίνακα.

Η Laser Derm θέλει να χτίσει στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στη Havana Rum, που με τον Παραμερίτη (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Παπαδημητρίου (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα παλέψει για το ροζ φύλλο, το 2ο της στη σεζόν. Ο Κανελλόπουλος (20 πόντοι, 5 κλεψίματα) και ο Σέχου (24 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα βάλουν τα δυνατά τους για να μην το επιτρέψουν στους αντιπάλους τους. Τέλος, οι Pick ‘n’ Troll επιστρέφουν από το ρεπό τους και κοντράρονται με τον Γ.Α.Σ.Τ. του Αδαμαντίδη (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και του Κατσωλη (8 πόντοι, 3 ριμπάουντ) για να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο φέτος με τους αντιπάλους τους να κυνηγούν το 4-4.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *