Ώρα για νίκες!

Ξεκινά η 5η αγωνιστική στο Challenge League με τις ομάδες να προέρχονται από πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα την περασμένη εβδομάδα, καθώς είχαμε ματς και στα 16 παιχνίδια του προγράμματος. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να απογοητευτεί κάποιος, ακόμα και εκείνοι που έχουν 0-4 ξέρουν ότι έχουν διατηρήσει ακέραιες ακόμα τις πιθανότητές τους για πρόκριση. Υπό μια προϋπόθεση: να αρχίσουν να κερδίζουν. Κάτι που, βεβαίως, δεν είναι διατεθειμένοι να… σταματήσουν να κάνουν οι υπόλοιποι.

1ος όμιλος

Η δράση ξενικά την Παρασκευή με το ματς ανάμεσα στους Lazers (0-3) και τους Σουβλέηκερς (0-3). Οι δυο τους δεν έχουν ακόμα πάρει ροζ φύλλο στη φάση αυτή, αλλά αυτό θα αλλάξει για τον έναν μετά το ματς αυτό. Και οι δύο θέλουν να πάρουν τη νίκη και να ανέβουν στη βαθμολογία, μη χάσουν άλλο έδαφος από τόσο νωρίς. Ο Πιτένης (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) με τον Λυμπέρη (11 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα περιμένουν για τη μάχη αυτή να βρεθούν αντιμέτωποι με τον Μαρα (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Μαργουτα (8 πόντοι, 9 ριμπάουντ).

Η Rep-eat (4-0) θέλει να παραμείνει αήττητη απέναντι στους Κλαρινογαμπρούς (0-3) που διψάνε για νίκη. Οι δυο ομάδες απέχουν αρκετά στη βαθμολογία, με τους Κλαρινογαμπρούς, ερχόμενους από το ρεπό τους, να θέλουν να αρχίσουν να ψαλιδίζουν αυτή τη διαφορά. Απέναντί τους θα βρουν τον Κονδύλη (18 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και τον Μορφόπουλο (9 πόντοι, 11 ριμπάουντ). Το αήττητό τους σε δοκιμασία θα βάλουν και οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων (3-0) απέναντι στην Allsafe B.C. (1-1), με τον Σαρικάκη (15 πόντοι) και τον Βασιλείου (18 πόντοι και 9 ριμπάουντ) να κοντράρονται με τον Ψυρίδη (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Σταυρόπουλο (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα).

Τέλος, η Μαύρη Θύελλα (3-0) μετά τη μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδας, θα αντιμετωπίσει τη Havana Rum (1-2) που επίσης προέρχεται από ροζ φύλλο. Ο Σταθόπουλος (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) με τον Ζήση Γ. (9 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα προσπαθήσουν να κρατήσουν αήττητη την ομάδα τους απέναντι στον Μπακαυγά Α. (22 πόντοι) και τον Μπακαυγά Γ. (8 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα) που θα ζητήσουν τη 2η συνεχόμενη νίκη.


2ος όμιλος

Αρχή από το ματς των Pistons (4-0) με το Μπίρι-μπίρι (0-2). Οι πρώτοι θέλουν να παραμείνουν αήττητοι και στην 5η εβδομάδα, με τον Κοντογιάννη (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Οικονόμου (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα προσπαθήσουν γι’ αυτό απέναντι στο Μπίρι-μπίρι που γυρνάει από το ρεπό του. Τα Σφυριά (1-2) μετά από μια οδυνηρή ήττα θέλουν επιστροφή στις νίκες κόντρα στους Τουβλέικερς (2-1) που πήραν ροζ φύλλο και θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Τις δυο ομάδες χωρίζει μια νίκη, αυτή θα προσπαθήσουν να εξαλείψουν ο Κοτσαμπάς (18 πόντοι, 13 ριμπάουντ) με τον Σαμέρα (7 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα), ενώ αυτή τη διαφορά επιθυμούν να διπλασιάσουν ο Λαζάρου (25 πόντοι, 16 ριμπάουντ) με τον Λιβαδά (14 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

Οι Red-dicolo (2-0) μετά την ανατροπή της περασμένης εβδομάδας θέλουν άλλη μια νίκη, αλλά για να φτάσουν ως εκεί θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στη μαχητική Alondra B.C. (0-3). Ο Τάγκαλος (15 πόντοι) και ο Κρικας Κ. (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα τα βάλουν με τον Παντελάκη (24 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Γιαννατσή (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Τέλος, οι Κέρβεροι (1-3) θέλουν επιστροφή στις νίκες και θα την αναζητήσουν κόντρα στους Shooting Stars (2-1) που θέλουν να επαναλάβουν τη μεγάλη εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας. Ο Σαλτούρος (21 πόντοι, 7 ριμπάουντ) με τον Γεωργόπουλο (14 πόντοι, 3 ριμπάουντ) κοντράρονται με τον Καρύδη (19 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και τον Συλιγνάκη (14 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.


3ος όμιλος

Στον 3ο όμιλο θα αρχίσω από το ντέρμπι των αήττητων. Oklaχώμα Thunder (4-0) και Athens Supergrungers (3-0) διασταυρώνουν τα ξίφη τους αυτή την εβδομάδα και μόνο ένας από τους δύο θα συνεχίσει χωρίς κίτρινο φύλλο. Ο Χρηστιάς (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και ο Πετρόπουλος (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα έχουν πολλή δουλειά απέναντι στους Athens Supergrungers που επιστρέφουν από το ρεπό τους.

Σκληρό ματς αναμένεται να δούμε και ανάμεσα στους Τριπόντιους (1-2) και τους Aces (2-1). Οι Aces με τον Κυριακόπουλο (18 πόντοι) και τον Φελεμέγκα (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θέλουν να μεγαλώσουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τους αντιπάλους της, την ώρα που οι Τριπόντιοι με τον Χασόγια (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Τσαφαντάκη (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θέλουν να τους φτάσουν στη βαθμολογία.

Ντέρμπι και αυτό ανάμεσα στους Remal Madri (0-3) και την Ήρεμη Δύναμη (2-2). Δύο νίκες χωρίζουν τις δύο ομάδες, αλλά οι Remal Madri θέλουν εδώ και τώρα το πρώτο ροζ φύλλο στον όμιλο και θα το κυνηγήσουν με τον Κυρανο (17 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και τον Κακλέα (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) απέναντι στον Τσιβρα (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Μπουρα (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ). Τέλος, οι Raptors (3-1) θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα με αντίπαλο τους Mentores (0-4) που ζητούν την πρώτη τους νίκη. Ο Τάτσης (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Σαρρή (11 πόντοι) θα δώσουν σκληρή μάχη κόντρα στον Κόντο (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Γρανισιώτη (2 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ).

4ος όμιλος

Για τον 4ο όμιλο οι αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή με το παιχνίδι ανάμεσα στους Κένταυρους (2-1) και τον Γ.Α.Σ.Τ. (3-0). Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες, οι Κένταυροι θέλουν να συνεχίσουν σε νικηφόρα μονοπάτια και να σπάσουν το αήττητο των αντιπάλων τους, την ώρα που ο Γ.Α.Σ.Τ. θέλει να παραμείνει αήττητος και σε τροχιά κορυφής στον όμιλο. Για τον Γ.Α.Σ.Τ. ο Αδαμαντίδης (18 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και ο Διαμαντόπουλος (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα παλέψουν για το αήττητο, κόντρα στον Παππά (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Σκλαβούνο (9 πόντοι, 4 ριμπάουντ) που θα μπουν με άγριες διαθέσεις στο ματς.

Τα Χώματα (3-1) έχουν μπροστά τους μια σκληρή δοκιμασία με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αιγάλεω (4-0). Οι δυο ομάδες απέχουν μια ήττα μεταξύ τους και το ματς θα θέσει εν πολλοίς τις ισορροπίες για τη συνέχεια του πρώτου γύρου. Ο Τσέλιας (18 πόντοι, 3 ριμπάουντ) με τον Καραμανλή (13 πόντοι, 12 ριμπάουντ) θα πρέπει να τα δώσουν όλα απέναντι στον Τζοβάρα (39 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Καναρη (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Οι Filoiadelfia 76ers (0-2) θέλουν επειγόντως αρχή στις νίκες κόντρα στην X-Team (1-3) που θέλει να γλείψει τις πληγές της από την οριακή ήττα της περασμένης εβδομάδας. Ο Βήχος (15 πόντοι, 15 ριμπάουντ) με τον Βασιλούνη (12 πόντοι, 12 ριμπάουντ) θα βρουν απέναντί τους τον Ματαλιωτάκη (23 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Μαρουσκο (7 πόντοι, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα).

Τέλος, οι Pick ‘n’ Troll (0-3) θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Halia Mavericks (0-3) που θα αναζητήσουν ξανά τη φόρμα της κανονικής περιόδου. Οι δυο ομάδες έχουν ίδιο ρεκόρ και θέλουν το πρώτο ροζ φύλλο, το θέμα είναι αν θα το πάρουν ο Αγγελιδέλης (9 πόντοι, 8 ριμπάουντ) με τον Αγγελωνίτη (4 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) ή οι Pick ‘n’ Troll που επιστρέφουν από ρεπό.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *