Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Μάχες… διαρκείας στο Α1!

Μάχες… διαρκείας στο Α1!

Μπαίνοντας στην 3η εβδομάδα του Α1 στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» οι ομάδες ετοιμάζονται για τις νέες μάχες. Μετά από μια επεισοδιακή αγωνιστική με αναβολές λόγω εργασιών στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου, έρχεται μια αρκετά… απλωμένη αγωνιστική, η οποία λόγω της Κυριακής των εκλογών θα διαρκέσει 9 ημέρες (σε Α1 και Challenge League). Ας δούμε τα παιχνίδια:

1ος όμιλος

Στον 1ο όμιλο αρχή θα κάνουμε από το ματς ανάμεσα στους Red Devils (2-0) και την Dirtus Bologna (2-0). Οι δυο ομάδες είναι αήττητες στον όμιλο ως τώρα και θέλουν αμφότερες να συνεχίσουν έτσι, αλλά μόνο μία θα το καταφέρει. Το (συνολικό) αήττητο της Dirtus Bologna θα κληθούν να προστατεύσουν ο Σπυρόπουλος (25 πόντοι, 10 ριμπάουντ) με τον Αλεξόπουλο (7 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), απέναντι στον Κρινή (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Στόλη (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Ντέρμπι αναμένεται και ανάμεσα στον Ρεμπελιακό (1-0) και τους Houston Rockets (1-0). Ο Ρεμπελιακός προέρχεται από τη νίκη επί της Τιρινίνι και θέλει να τις διπλασιάσει στον όμιλο, ο Ηλιάκης (24 πόντοι, 9 ριμπάουντ) με τον Πλεξουσάκη (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ) θα σηκώσουν το βάρος απέναντι στον Μπασδανη και τον Τσιρη, που προέρχονται από αναβολή. Η Τιρινίνι (0-2) αντιμετωπίζει τους Νεροχύτες (1-0) και με τον Τσατσάνη (19 πόντοι) και τον Νίκολιτς (13 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θέλει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, αλλά απέναντί της θα βρεθούν ο Βρέλλης με τον Κωστόπουλο και τους άλλους Νεροχύτες, που ζητούν μετά την αναβολή να συνεχίσουν σε νικηφόρα μονοπάτια!

Τέλος, οι Nikea Lions (0-1) επιστρέφουν από το ρεπό τους και αντιμετωπίζουν τους Π.Σ.Γ. (0-2) που θέλουν τη νίκη με τον Παπαδόπουλο (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Ζαργανη (6 πόντοι, 19 ριμπάουντ).

2ος όμιλος

Για τον 2ο όμιλο η δράση θα ξεκινήσει την Πέμπτη με το ματς ανάμεσα στους Θαλασσόλυκους (0-2) και τους Big Ballers (0-1). Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν μπει καλά στο Α1 και θέλουν να ανακάμψουν πριν χάσουν περισσότερο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης. Οι Big Ballers προέρχονται από αναβολή και θέλουν να ξεσκουριάσουν απέναντι στους Θαλασσόλυκους με τον Χερουβείμ και τον Μαζαρακα, ενώ οι Θαλασσόλυκοι μετά από δύο ήττες ψάχνουν κι αυτοί το πρώτο ροζ φύλλο, με τον Λέντζο Γ. και τον Καραγιαννίδη.

Η S-Parta B.C. (1-0) κοντράρεται με τους Miners (1-0) με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη ως τώρα. Ο Κουζουβουνάς (21 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Ορνιθόπουλος (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, με τον Παπαδόγιαννη και τον Κυνηγόπουλο να ψάχνουν επίσης το 2ο ροζ φύλλο αγώνα, σε ένα ματς που προβλέπεται πολύ σκληρό αμυντικά.

Ο Γ.Σ. Κυψέλης (0-1) επιστρέφει από το ρεπό του και αντιμετωπίζει τους Γιανγκ Μπόυζ (1-1) αναζητώντας την πρώτη του νίκη. Οι Γιανγκ Μπόυζ θέλουν επιστροφή στα ροζ φύλλα και θα το προσπαθήσουν με τον Τίμπα (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Παπακωνσταντίνου (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ), σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Κλείνω την αναφορά στον όμιλο με το ντέρμπι ανάμεσα στην Α.Ε.Π.Ε. (2-0) και την Αττική (0-1). Ξεχωριστό παιχνίδι, καθότι οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στην 1η χρονιά της λίγκας (πριν η Α.Ε.Π.Ε. φύγει δηλαδή μετά την πρώτη σεζόν). Η Αττική προέρχεται από την αναβολή και θέλει με τον Φάββα και τον Μαργελο να κάνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στον Πρινιωτάκη (6 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και τον Τσάμη (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

3ος όμιλος

Στον 3ο όμιλο υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα στη Victorious (1-0) και τους Byron Celtics (1-0). Αμφότερες οι ομάδες έχουν μπει καλά στο γκρουπ, ενώ η Victorious παραμένει αήττητη από την αρχή της σεζόν. Ο Χριστόπουλος (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και ο Τσιάκας (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θα κοντραριστούν με τον Σαχινίδη και τον Κουράκο, που μετά την αναβολή της περασμένης εβδομάδας θέλουν να πατήσουν παρκέ ξανά με ροζ φύλλο.

Η Jugoplastica (0-1) αντιμετωπίζει τον Άφοβο Σεπολίων (0-2) με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για να αρχίσουν να αναρριχώνται στον όμιλο. Ο Άφοβος Σεπολίων πάλεψε κόντρα στους Run ‘n’ Gun αλλά δεν τα κατάφερε, ο Ντούφας (13 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και ο Καραντζούνης (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) θέλουν να έχουν καλύτερη τύχη κόντρα στη Jugoplastica, που επιστρέφει από το ρεπό της. Οι Run ‘n’ Gun (1-0) μπήκαν με νίκη στον όμιλο και διατήρησαν το αήττητό τους απέναντι στον Άφοβο Σεπολίων, αλλά το ίδιο θα πρέπει να καταφέρουν ο Καραλής (25 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Χιώτη (19 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και τώρα κόντρα στους Αστέρες B.C. (1-1), που με τον Σταυρινούδη (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Μπαλοπητο (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θέλουν επιστροφή στις νίκες.

Τέλος, οι Red Hot Chili Hoopers (0-1) θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας και με τον Μελετιάδη (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Κυριάκογλου (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο στον όμιλο απέναντι στους Faiters (1-0), που έρχονται από αναβολή και με τον Φιλακουρίδη και τον Κοντινό θέλουν να συνεχίσουν με άλλη μια νίκη.

4ος όμιλος

Στον 4ο όμιλο ξεκινώ από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στα Κουλουβάχατα (1-0) και τους Δικαστές (2-0) που δεσπόζει στο πρόγραμμα. Οι πρωταθλητές με τον Καραγιάννη (15 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και τον Τσιλάβη (12 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ) θέλουν να κερδίσουν τους Δικαστές, που με τον Συκαρά (23 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Τούμπα (11 πόντοι, 17 ριμπάουντ) είναι έτοιμοι για άλλη μια μεγάλη πρόκληση, μετά τη νίκη σε νεκρό χρόνο στο τελευταίο ματς τους!

Επίσης σημαντικό παιχνίδι και αυτό ανάμεσα στην El Chapu (2-0) και τους Στιγκιντριακούς (1-1), με την πρώτη να έχει μπροστά της μια πολύ σκληρή δοκιμασία και ο Γιαννόπουλος (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Ζαφειρόπουλο (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ) θα πρέπει να τα καταφέρουν κόντρα στον Σκοπελίτη (24 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Γαβρίδη (11 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ). Οι Zeppelin (0-2) δεν έχουν ξεκινήσει καλά και με αντίπαλο τη Laser Derm (1-0) θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη. Σε αυτό θα τους βοηθήσουν ο Θωμάς (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Ποζιόπουλος (12 πόντοι), αλλά δεν θα έχουν εύκολη αποστολή απέναντι στη Laser Derm, που επιστρέφει από το ρεπό της.

Τέλος, οι Paltovic (0-1) θέλουν να γλείψουν τις πληγές της σκληρής ήττας σε νεκρό χρόνο κόντρα στους Gademians (0-1) που επίσης θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Βαρθολομαίος (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Πετρόπουλος (7 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα αντιμετωπίσουν τον Μελά (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Χουρσαλά (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ) με φόντο και για τις δύο ομάδες το πρώτο ροζ φύλλο στον όμιλο.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *