Home / Α1 / Η ημέρα του Ολυμπιακού (vid.)

Η ημέρα του Ολυμπιακού (vid.)

Την Κυριακή, στον αγώνα με την ΑΕΝΚ, ο Ολυμπιακός είχε στη δωδεκάδα του τον 10χρονο Σπύρο Καββαδά, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον οργανισμό “Make a Wish“. Ο μικρός Σπύρος, ο οποίος έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει τεράστια μάχη με τον καρκίνο, είχε ευχηθεί να συναντήσει τον Σπανούλη και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, με την ΚΑΕ να ανταποκρίνεται στο αίτημα και να προσφέρει στον πιτσιρικά ένα μαγικό διήμερο.

Ο μικρός Σπύρος έπαιξε μονό με τον Σπανούλη, βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έκανε προπόνηση και… βιντεοθεραπεία, ενώ την Κυριακή ήταν στη δωδεκάδα, βγήκε στο παρκέ με την ομάδα, παρουσιάστηκε ως μέλος της και παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, στο πλαίσιο της όλης κίνησης η ΚΑΕ είχε διαρρεύσει το Σάββατο ότι έφερνε νέο μετεγγραφικό απόκτημα «νέο και εξαιρετικά ταλαντούχο».

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Ολυμπιακό και τους παίκτες της ομάδας, με προεξάρχοντα τον Βασίλη Σπανούλη, που σίγουρα αξίζει προβολής και μακάρι να δώσει στον μικρό λίγο κουράγιο παραπάνω στη μάχη που δίνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι, βεβαίως, για να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα, ο ΕΣΑΚΕ και η ΑΕΝΚ έδωσαν τη συγκατάθεσή τους να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα των «ερυθρολεύκων» ο μικρός Σπύρος, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός την όμορφη κίνηση.

«Είναι ένα παιδί που δίνει τη δική του μάχη και είναι παράδειγμα για όλους μας. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δείχνει την ευαισθησία της σε αυτά τα θέματα. Ο μικρός μας φίλος είχε την επιθυμία να βρεθεί κοντά στον Βασίλη Σπανούλη και την ομάδα του Ολυμπιακού κι εμείς του δίνουμε αυτή τη χαρά»
, είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Την Τρίτη, η ΚΑΕ δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο από το διήμερο του μικρού Σπύρου με την ομάδα του Ολυμπιακού:



Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

Athlenda: κάνοντας τα όνειρα των νέων ταλέντων πραγματικότητα!

Για έναν πιτσιρικά με όνειρα για καριέρα το μπάσκετ υπάρχει παντού γύρω του. Λίγα έχουν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *