Home / NBA / Τρελάθηκαν Σκοτ και Κόμπι με τα πανηγύρια!

Τρελάθηκαν Σκοτ και Κόμπι με τα πανηγύρια!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κέρδισαν την Κυριακή τους Μπόστον Σέλτικς με 118-111 στην παράταση μετά από 7 συνεχόμενες ήττες για να πάνε στο 14-41. Μετά το ματς οι παίκτες του L.A. ήταν υπέρ του δέοντος ενθουσιασμένοι και μέσα στην καλή χαρά. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν. Ο Τζίμι Κίμελ το έδειξε στον Κόμπι Μπράιαντ που είχε μια άκρως ξεκαρδιστική αντίδραση, ενώ ο Μπάιρον Σκοτ μίλησε με σκληρά λόγια για τους παίκτες του.

Ο Κίμελ είπε στον Μπράιαντ «είδα ένα βίντεο σήμερα και νιώθω ότι πρέπει να στο δείξω, γιατί ΠΡΕΠΕΙ να ξέρω πώς θα αντιδράσεις όταν το δεις. […] Θα γινόταν αυτό αν ήσουν εσύ εκεί;» με την αντίδραση του Κόμπι όταν είδε τους συμπαίκτες του να κάνουν σαν να πήραν τον τίτλο επειδή κέρδισαν για 14η φορά φέτος να προκαλεί γέλιο σε όλους μας:

Και μπορεί ο Κόμπι να έμεινε κόκαλο όταν είδε τους συμπαίκτες του και να «σκοτείνιασε» εντελώς, αλλά ο Μπάιρον Σκοτ, προπονητής των Λέικερς, είχε ακόμα χειρότερη αντίδραση όταν είδε το βίντεο. Ο Σκοτ είπε ότι δεν είχε δει πώς αντέδρασαν ο Νικ Γιανγκ, ο Τζόρνταν Χιλ και ο Κάρλος Μπούζερ, μέχρι που το έδειξε ο Κίμελ στον Κόμπι τη Δευτέρα το βράδυ, αλλά η αντίδρασή του ήταν ακριβώς η ίδια με του αστέρα των Λέικερς: «Η αντίδραση του Κόμπι ήταν πάνω κάτω ίδια με τη δική μου αντίδραση όταν το έβλεπα. Κουνούσα το κεφάλι μου και μονολογούσα ‘δεν το πιστεύω’».

Την Τρίτη το πρωί ο Σκοτ έδειξε το βίντεο στους παίκτες του: «Απλώς τους είπα ότι είμαι πολύ απογοητευμένος. Αυτό δεν είμαστε εμείς ως Λέικερς. Δεν δρούμε έτσι εμείς. Έδειξε έλλειψη επαγγελματισμού».

Αλλά δεν τιμώρησε τους παίκτες του: «Ως προπονητής της ομάδας είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Δεν λειτουργώ έτσι, με τις τιμωρίες, ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες. Θέλω τα παιδιά να το ξέρουν αυτό».

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *