Home / ΙΣΠΑΝΙΑ / Ξύλο στο Μπιλμπάο-Λαμποράλ!

Ξύλο στο Μπιλμπάο-Λαμποράλ!

Η Μπιλμπάο κέρδιζε με 91-75 τη Λαμποράλ Κούτσα και το ματς ήθελε λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα για να λήξει, αλλά μια προσπάθεια για κάρφωμα του Ντ. Τοντόροβιτς και άλλη μια για τάπα από τον Σενγκέλια έγιναν αφορμή για σκηνές απείρου κάλλους στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Τοντόροβιτς για κάποιο λόγο αρπάχτηκε (ο Σενγκέλια τον βρήκε και στο πίσω μέρος του κεφαλιού στην τάπα) και το ξύλο άρχισε με μπουνιά του Σενγκέλια, με τη σύρραξη να γενικεύεται.

Οι δυο παίκτες άρχισαν να ανταλλάσσουν μπουνιές, οι διαιτητές μπήκαν στη μέση, αλλά όλοι οι συμπαίκτες τους σχεδόν έσπευσαν στο σημείο, άλλοι για να κατευνάσουν τα πνεύματα, άλλοι για να πλακωθούν στο ξύλο.

Η μόνη στιγμή που άξιζε από την όλη υπόθεση ήταν όταν ηρέμησαν τα πνεύματα και ο Σενγκέλια έσπευσε δίπλα στο παιδάκι που καθόταν courtside εκεί που ξεκίνησε η σύρραξη για να το φιλήσει, να το ρωτήσει αν είναι καλά και να του ζητήσει συγγνώμη. Επίσης, η ώριμη αντίδραση του κοινού, που απλώς αποδοκίμαζε παρότι ο καυγάς έφτασε στα πρώτα της εξέδρας.

Οι διαιτητές μετά το περιστατικό απέβαλαν τον Σενγκέλια και σύσσωμους τους πάγκους των δύο ομάδων, αφήνοντας τους δύο αντιπάλους με 4 και 5 παίκτες για τα τελευταία 8 δευτερόλεπτα.

Το βίντεο με τον καυγά:

About nikolask11

Check Also

Η μεγαλύτερη παράσταση…

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο επεφύλασσε τη μεγαλύτερη παράσταση της χρονιάς στους μπασκετόφιλους μόλις μία ημέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *