Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Μαίνεται η μάχη!

Μαίνεται η μάχη!

Η μάχη στο Α1 του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έχει ανάψει για τα καλά με τις ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην 8η εβδομάδα με φόντο ένα ροζ φύλλο που θα τις κρατήσει ζωντανές στο κυνήγι της προνομιούχου τετράδας. Το μόνο σίγουρο της εβδομάδας είναι ότι ένα αήττητο θα σπάσει, με όλα τα άλλα να είναι ρευστά. Ας δούμε τις αναμετρήσεις:

1ος όμιλος

Αρχή στα ματς του ομίλου από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους Red Devils (5-3) και τους Νεροχύτες (5-2). Για τους Red Devils αυτό είναι το τελευταίο ματς στον πρώτο γύρο, γεγονός που το καθιστά ακόμα πιο σημαντικό. Με τον Πουμπουρίδη και τον Στόλη θέλουν να φτάσουν στη νίκη απέναντι στους Νεροχύτες που θέλουν επιστροφή στα ροζ φύλλα και με τον Βρέλλη (15 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Κωστόπουλο (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) θα παλέψουν γι’ αυτή.

Οι Nikea Lions (5-2) θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή τους πορεία απέναντι και στους Superhonics (2-4) που αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο γκρουπ. Ο Ξανθάκης (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Ανδριώτης (6 πόντοι, 9 ριμπάουντ) τα κατάφεραν περίφημα στο τελευταίο ματς και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό απέναντι στον Αντωνιάδη (15 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Οικονόμου (16 πόντοι).

Τέλος, Τιρινίνι (2-5) και Π.Σ.Γ. (2-4) θα ψάξουν το πρώτο ροζ φύλλο στον όμιλο στο μεταξύ τους αγώνα, αλλά μόνο ο ένας θα φύγει χαμογελώντας. Ο Τολιας με τον Ζαργανη θα προσπαθήσουν για το ροζ φύλλο για τους Π.Σ.Γ., απέναντι στον Γιαμαίο (12 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και τον Ανδρεαδάκη (8 πόντοι, 9 ριμπάουντ) που θα παλέψουν για την Τιρινίνι.


2ος όμιλος

Cleveland Paraliers (3-1) και Γ.Σ. Κυψέλης (3-3) ανοίγουν το χορό αυτή την εβδομάδα, αμφότεροι προερχόμενοι από σημαντικές νίκες. Οι δυο ομάδες έχουν ίδιο αριθμό νικών, από 3, αλλά ο Γ.Σ. Κυψέλης μετράει δύο ήττες παραπάνω, διαφορά που θέλει να ρίξει στο μισό. Ο Παπουτσής (27 πόντοι, 7 ριμπάουντ) με τον Αγγελόπουλο (7 πόντοι, 16 ριμπάουντ) θα παλέψουν απέναντι στους Cleveland Paraliers που έχουν την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη τους επί της Α.Ε.Π.Ε. και με τον Κωνσταντίνου (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Πίτλογλου (17 πόντοι) θέλουν άλλο ένα ροζ φύλλο για να εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα.

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή με την Α.Ε.Π.Ε. (4-2) να αναμετράται με την S-Parta B.C. (5-1), η περσινή πρωταθλήτρια του 2ου γκρουπ, απέναντι στην περσινή Κυπελλούχο. Η S-Parta B.C. τα έχει ήδη καταφέρει απέναντι σε έναν πρωταθλητή φέτος (Κουλουβάχατα) και με τον Ορνιθόπουλο (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Λουπαση (10 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 3 τάπες) θα προσπαθήσει να επαναλάβει αντίστοιχη εμφάνιση. Απ’ την άλλη, η Α.Ε.Π.Ε. δεν θέλει να χάσει περισσότερο έδαφος στη μάχη της τετράδας και με τον Τσάμη (15 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και τον Καμζέλα (7 πόντοι, 11 ριμπάουντ) θα παλέψει για να φτάσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία.

Η Αττική (2-4) θα προσπαθήσει για τη νίκη κόντρα στους Big Ballers (1-4) για να μειώσει τις επιπτώσεις του μηδενισμού της περασμένης εβδομάδας. Ο Κοντός με τον Χατζή θα παλέψουν για το ροζ φύλλο με τον Λόντο (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Φούτση (9 πόντοι, 10 ριμπάουντ) να θέλουν τη νίκη για τους Big Ballers.

Τέλος, οι Θαλασσόλυκοι (0-6) θα αναζητήσουν το πρώτο τους ροζ φύλλο κόντρα στους Γιανγκ Μπόυζ (3-2) που επανέρχονται στη δράση. Ο Δασκαλάκης (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) με τον Λέντζο Φ. (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) ξέρουν ότι η ομάδα τους έφτασε μια ανάσα από το θετικό αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα και τώρα θέλουν να φτάσουν ως την πηγή και να πιουν και νερό. Απ’ την άλλη, οι Γιανγκ Μπόυζ κοιτάζουν τα ματς της αγωνιστικής και βλέπουν ότι με νίκη έχουν την ευκαιρία να αναρριχηθούν υψηλότερα στον όμιλο, οπότε επιστρέφοντας απ’ το ρεπό τους θα τα δώσουν όλα προς αυτή την κατεύθυνση.


3ος όμιλος

Τρία αήττητα έχουν μείνει ενεργά στο πρωτάθλημά μας ως τώρα και αυτή την εβδομάδα θα μειωθούν κατά ένα. Η Victorious (6-0 στον όμιλο και 16-0 συνολικά) και οι Run ‘n’ Gun (6-0 στον όμιλο και 16-0 συνολικά) βρίσκονται αντιμέτωποι το Σάββατο, στο ματς της αγωνιστικής. Ο Πανδής με τον Καραλή απ’ τη μία και ο Θεοδωρόπουλος με τον Χριστόπουλο από την άλλη ξέρουν ότι στην τελική σούμα το εν λόγω ματς ίσως έχει σημασία μόνο για την πρωτιά στον όμιλο, αλλά στη μέση μπαίνει και θέμα γοήτρου. Αυτό θα κυνηγήσουν πρώτα οι παίκτες το Σαββατόβραδο σε έναν πολύ σκληρό αγώνα.

Οι Αστέρες B.C. (4-3) θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία απέναντι στους Faiters (3-4) που θα παλέψουν για να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Μαγκαφάς (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Παππά (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θέλουν να χαρίσουν στους Αστέρες B.C. την 5η τους νίκη στον όμιλο, την ώρα που ο Κωνσταντίνου (16 πόντοι, 14 ριμπάουντ) με τον Κοντινό (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα προσπαθήσουν για την 4η νίκη των Faiters, που δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος.

Ντέρμπι θα έχουμε και ανάμεσα στους Red Hot Chili Hoopers (5-2) και τον Άφοβο Σεπολίων (5-2). Οι δυο ομάδες πηγαίνουν καταπληκτικά ως τώρα στο γκρουπ και καμία δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την 3η θέση από τα χέρια της. Ίδιο ρεκόρ μπαίνοντας στο ματς, αλλά όχι και 40 λεπτά μετά με τον Φραγκογιάννη και τον Ζυγούμη να θέλουν την 6η τους νίκη, κάτι που θα επιδιώξουν και ο Καραντζούνης (18 πόντοι) με τον Λοράνδο (6 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

4ος όμιλος

Επιστροφή στις νίκες ζητά ο Santa Nionios (2-4) στο ματς με τη Laser Derm (4-2) που βεβαίως δεν είναι διατεθειμένη να του επιτρέψει κάτι τέτοιο. Ο Μάργαρης (29 πόντοι, 14 ριμπάουντ) με τον Μπελεχάκη (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ απέναντι στη φορμαρισμένη Laser Derm, που με τον Σεχου (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Κανελλόπουλο (16 πόντοι, 5 ασίστ) θέλει την 5η της νίκη.

Οι Δικαστές (4-2) θέλουν οπωσδήποτε το ροζ φύλλο στο ματς κόντρα στους Zeppelin (1-4) που επίσης καίγονται για νίκη. Οι Δικαστές έχασαν έδαφος την περασμένη εβδομάδα στη μάχη της πρόκρισης και με τον Συκαρά (27 πόντοι) και τον Λιολιο (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 6 κλεψίματα) θέλουν να αρχίσουν να το καλύπτουν. Οι Zeppelin δεν έχουν μπει καλά στο γκρουπ, αλλά επιστρέφοντας από το ρεπό τους θέλουν μια νέα αρχή και όλοι ξέρουν πόσο σκληρή ομάδα και υπολογίσιμη δύναμη είναι.

Τα Κουλουβάχατα (4-1) γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο γκρουπ και ως πρωταθλητές τα περιμένουμε να αντιδράσουν αναλόγως, αν και απέναντί τους θα βρουν την El Chapu (2-5) που πια είναι γνωστή σε όλους στη λίγκα για τις αντιστάσεις που προβάλλει σε κάθε παιχνίδι. Ο Παπαδόπουλος (22 πόντοι, 12 ριμπάουντ) με τον Κοκονίδη (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα παλέψουν για την επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Γιαννόπουλο (15 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Ζώτο (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) που θέλουν το 3ο ροζ φύλλο.

Τέλος, μεγάλο ντέρμπι την Τετάρτη ανάμεσα στους Στιγκιντριακούς (4-2) και τους Paltovic (5-1). Οι Στιγκιντριακοί με χαρά είδαν την επιστροφή Γράψα (22 πόντοι) στα παρκέ μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, ο οποίος με τον Γαβρίδη (22 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θέλει να δώσει στην ομάδα του το σύνθημα για την πρόκριση. Μετράει ήδη 2-0 την τελευταία εβδομάδα και θέλει άλλη μια νίκη, αλλά απέναντί του θα βρει την ομάδα που κέρδισε τους πρωταθλητές πριν λίγες ημέρες. Οι Paltovic με τον Μελά (27 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Πεταλα (17 πόντοι, 16 ριμπάουντ) δεν σκοπεύουν να πέσουν από την κορυφή του ομίλου στην οποία έχουν σκαρφαλώσει και μπροστά μας έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *