Home / NBA / Πλέι οφς τέλος για Λοβ!

Πλέι οφς τέλος για Λοβ!

Ο Κέβιν Λοβ θα χάσει το υπόλοιπο των πλέι οφς του NBA σύμφωνα με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, λόγω του τραυματισμού του στο 4ο παιχνίδι της σειράς με τους Μπόστον Σέλτικς. Ο Λοβ υπέστη εξάρθρωση αριστερού ώμου και η ζημιά θα χρειαστεί 4-6 εβδομάδες για να αποκατασταθεί.         

Επίσης, σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ των Καβς, Ντέιβιντ Γκρίφιν, αν η ζημιά δεν διορθωθεί στο χρονικό πλαίσιο που έδωσε η ομάδα, τότε ο Λοβ θα χρειαστεί χειρουργείο. Κάπως έτσι τελειώνει μια χρονιά που ο Λοβ μάλλον θα θέλει να ξεχάσει, καθώς δεν ήταν αυτή που θα φανταζόταν όταν αποφάσιζε να αφήσει τους Τίμπεργουλβς για τους Καβαλίερς. Φέτος, ο Λοβ έπεσε 9.7 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ κάτω από τα περσινά του νούμερα, σουτάροντας χειρότερα σε βολές, δίποντα και τρίποντα, ενώ στατιστικά έκανε τη χειρότερη σεζόν του από το 2009-10 (η 2η του στο NBA).

Τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Κέλι Ολίνικ με 5:22 για το 1ο δωδεκάλεπτο του 4ου αγώνα. Πήγαν να πιάσουν μια μπάλα, ο Ολίνικ του κλείδωσε το χέρι και αυτό έκανε έκταση προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο Λοβ είπε ότι το μαρκάρισμα ήταν «αντιεπαγγελματικό παίξιμο και δεν έχω καμία αμφιβολία στο νου μου ότι το έκανε επίτηδες», αν και στο βίντεο δεν φαίνεται τόσο άσχημο, περισσότερο μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποτρέψει τον Λοβ απ’ το να φτάσει στην μπάλα. Οι Καβαλίερς περιμένουν τον νικητή της σειράς Μπουλς-Μπακς στην επόμενη φάση, αλλά, πλέον, με τις πιθανότητές τους για τίτλο αρκετά ψαλιδισμένες.

Το βίντεο της φάσης:

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *