Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Η ώρα του all-star game!

Η ώρα του all-star game!

Η ώρα για το all-star game του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έφτασε και οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει η βραδιά, το διάγραμμα των διαγωνισμών και του κυρίως μενού, τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια, αλλά και τα sites που στέκονται δίπλα στο all-star game, που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αναλυτικά:

«Στις 16 Μαΐου θα διεξαχθεί στη Σιπύλου το 3ο all-star game του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» με στόχο την ευαισθητοποίηση και τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Οι παίκτες των ομάδων της λίγκας θα δώσουν από το υστέρημά τους προσφέροντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που ήταν πιο άτυχοι από εμάς.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι όλοι οι παίκτες που επί μήνες πάσχιζαν στους αγώνες και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό!

Οι Χορηγοί της βραδιάς, τα Zakcret Sports, η FM Group Hellas, η PIZZA FAN και ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ στο Γκάζι, θα συνδράμουν στο να διεξαχθεί μια άρτια εκδήλωση και θα συμβάλλουν στην επιβράβευση των διαγωνιζομένων!

Κάθε διοργάνωση χρειάζεται την στήριξη των ΜΜΕ για να είναι επιτυχής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το protothema.gr, το superbasket.gr, το ageofbasketball.net, το basketworld.gr, το eurohoops.net στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και μέσα από τις φιλόξενες ιστοσελίδες τους έστειλαν το μήνυμα της εκδήλωσης μας παντού στα αθλητικά στέκια.

Κορυφαίοι αθλητές με ανακοινώσεις και βίντεο στηρίζουν με το δικό τους τρόπο την εκδήλωση ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ της 16ης Μαΐου!

Όμως, το all-star game σημαίνει και μπάσκετ! Πριν την επίσημη έναρξη της βραδιάς, θα γίνει ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ. Στον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος όλοι όσοι το επιθυμούν από τις ομάδες της λίγκας (A1 και Challenge League) και το έπαθλο είναι ότι οι 2 πρώτοι θα πάρουν το εισιτήριο για τον κυρίως διαγωνισμό τριπόντων του all-star game!

Η συνέχεια θα έρθει με τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ! Οι καλύτεροι σε σύνολο και μέσο όρο εύστοχων τριπόντων της λίγκας, θα αναμετρηθούν για να βγει ο νούμερο 1 μπόμπερ του πρωταθλήματος! Δεν είναι και μικρός τίτλος, ενώ οι συμμετοχές θα είναι εκλεκτές, όλοι τους αρκετά σεσημασμένοι πίσω από τα 6.75!

Στο ημίχρονο του αγώνα θα έρθει η ώρα για τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ! Η συνταγή γνωστή, καρφώματα, κριτική επιτροπή, βαθμολογία, και εμείς να ψάχνουμε αφορμή για να πεταχτούμε από τις θέσεις μας πανηγυρίζοντας! Ποιος θα είναι ο human highlight film του πρωταθλήματος;

Το κυρίως πιάτο δεν θα μπορούσε να λείψει από τη γιορτή. Ο ALL-STAR ΑΓΩΝΑΣ θα σημάνει τη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ! Α1 και Challenge League είναι γεμάτα παικταράδες. Η ώρα για να λύσουν τις διαφορές τους έφτασε! Απ’ τη μία τα αστέρια του Α1, απ’ την άλλη εκείνα του Challenge League, με τον τελικό νικητή να παίρνει μαζί του τα δικαιώματα κομπασμού σε βάρος όλων των διαλεχτών αντιπάλων του! Έξι δεκάλεπτα, μεικτός χρόνος, έξι διαφορετικές πεντάδες για κάθε πλευρά και ήρθε η ώρα για να μάθουμε μια και καλή ποιας λίγκας τα αστέρια είναι τα καλύτερα!»

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *