Home / BLOGS / Το blog του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς: “Όποιος είναι πιο Ομάδα”

Το blog του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς: “Όποιος είναι πιο Ομάδα”

Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουλίου 2009

Η εθνική εφήβων ξεκινά το πρωί της Δευτέρας (10:30) την προσπάθειά της στον Β γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το σύστημα έχει ως εξής: ο όμιλός μας έχει 6 ομάδες. Με τις δύο παίξαμε και στην πρώτη φάση και μεταφέρουμε αποτελέσματα, οι άλλες 3 είναι οι Η.Π.Α., η Γαλλία και η Αίγυπτος. Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου περνούν στα προημιτελικά, όπου οι αγώνες είναι χιαστί (1-4 και 2-3 από κάθε όμιλο). Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, έκλεψε λίγη ώρα πριν το ματς με τους Αμερικάνους και μας στέλνει τον παλμό της εθνικής πριν από τις μεγάλες μάχες. Απολαύστε τον:

«Βρισκόμαστε στη 2η φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, όπου περάσαμε με δύο νίκες και μία ήττα από τη Λιθουανία Βγήκαμε 3οι στο γκρουπ μας, λόγω τριπλής ισοβαθμίας.

Σήμερα (Δευτέρα) θα παίξουμε αντίπαλοι με την εθνική Η.Π.Α., όπου σε ένα παιχνίδι κρίνεται αν θα βγούμε πρώτοι. Τους έχουμε διαβάσει καλά και ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Παίζουν πολύ γρήγορο μπάσκετ, σουτάρουν όλη την ώρα και τρέχουν.

Αν νικήσουμε σήμερα πάμε στην κορυφή του γκρουπ μας, που είναι σημαντικό γιατί μετά στα χιαστί στην οκτάδα παίζουμε εναντίον του τέταρτου του άλλου γκρουπ.

Τις άλλες δύο ημέρες παίζουμε εναντίον της Γαλλίας, την οποία την ξέρουμε πολύ καλά και την έχουμε νικήσει όσες φορές έχουμε τεθεί αντιμέτωποι, και της Αιγύπτου, η οποία δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Με 2 στα 3 περνάμε μάλλον ως 4οι και μετά θα συγκρουστούμε ή με την Κροατία ή με την Αυστραλία.

Είμαστε μια ομάδα που ξέρει ο ένας τον άλλο πάρα πολύ καλά, μιας και είμαστε μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί. Οπότε μαζί με ομαδική δουλειά, καρδιά και θέληση να παίξουμε άμυνα είμαστε πολύ πολύ δυνατή ομάδα στο σύνολο. Το παιχνίδι της Δευτέρας θα το νικήσει η ομάδα η οποία είναι στ’ αλήθεια ΟΜΑΔΑ και δεν παίζει ο καθένας για την πάρτη του.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς»

About nikolask11

Check Also

Age of Basketball Blogs

  Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρίσκετε όλα τα blogs που φιλοξενούνται στο Age of …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *