Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Οι διασταυρώσεις των πλέι οφς στο Challenge League!

Οι διασταυρώσεις των πλέι οφς στο Challenge League!

 

Η φάση των ομίλων στο Challenge League του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» τελείωσε και όλα είναι έτοιμα για να αρχίσουν τα πλέι οφς, αρχής γενομένης από τη φάση των «16». Τα 8 ζευγάρια μας προϊδεάζουν αμέσως για πολύ σκληρές κόντρες και το bracket του Challenge League δείχνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτάσεις στον τελικό.

Μπορεί οι περσινοί πρωταθλητές να είναι στα πλέι οφς του Α1, αλλά δεν λείπουν οι γνώριμοι των νοκ άουτ του Challenge League, αφού οι Τριπόντιοι (final four πέρσι) κοντράρονται με τους πολύ φιλόδοξους Red-dicolo (3ο γκρουπ). Οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων φέρνουν αέρα Α1, αφού στη δική του οκτάδα ήταν πέρσι, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον 1ο του 4ου ομίλου, ρούκι Ατρόμητο Αιγάλεω. Από τα πλέι οφς του περσινού 2ου γκρουπ έρχονται και οι Shooting Stars που θα πρέπει να περάσουν από τους Athens Supergrungers (οκτάδα 3ου γκρουπ). Η ρούκι Rep-eat μπαίνει με το καλύτερο ρεκόρ και από τους «16» στα νοκ άουτ, σε ένα σκληρό ζευγάρι δύο ρούκι, αφού και οι Pick ‘n’ Troll διανύουν την πρώτη τους χρονιά στη λίγκα. Αυτό είναι και το μόνο ζευγάρι στο οποίο καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν πέρσι στη λίγκα, αφού σε όλα τα άλλα υπάρχει… πρότερη εμπειρία από τα νοκ άουτ μας. Τα Χώματα κουβαλούν μαζί τους τη σκληράδα που συνεπάγεται η συμμετοχή στο final four του 2ου γκρουπ, αλλά έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι που καθηλώνει κόντρα στους πολύ καλούς C-Drifters. Οι Rocks B.C. και η Μαύρη Θύελλα θα μας προσφέρουν ένα πολύ δυνατό ντέρμπι με αμφίρροπο αποτέλεσμα, ενώ οι 1οι του 2ου γκρουπ Pistons (νοκ άουτ στο περσινό Challenge League) θα βρουν απέναντί τους την ικανή Oklaχώμα Thunder. Τέλος, η Ήρεμη Δύναμη βρέθηκε στην 1η θέση του πιο αμφίρροπου από τους ομίλους του Challenge League, θα παλέψει κόντρα στα Σφυριά του πρώτου σκόρερ της λίγκας (Κοτσαμπά), σε ακόμα ένα ωραίο ζευγάρι.

Από τους διοργανωτές ανακοινώθηκε και ο χρονικός προγραμματισμός των φάσεων για τη συνέχεια. Η φάση των «16» (best-of-3) θα κρατήσει από 10/6 έως 20/6, τα προημιτελικά (best-of-3) θα κρατήσουν από 20/6 ως 30/6, οι ημιτελικοί θα είναι 2-3/7, ενώ ο τελικός στις 5/7.

Το διάγραμμα του Challenge League του «Πάνος Ζαχαρογιάννης»:



(Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγάλο μέγεθος)

Ας δούμε τα ζευγάρια και τις διασταυρώσεις ως το τέλος:

“16”
Ζευγάρι 1: Rep-eat – Pick ‘n’ Troll
Ζευγάρι 2: C-Drifters – Χώματα
Ζευγάρι 3: Ατρόμητος Αιγάλεω – Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων
Ζευγάρι 4: Rocks B.C. – Μαύρη Θύελλα
Ζευγάρι 5: Pistons – Oklaχώμα Thunder
Ζευγάρι 6: Shooting Stars – Athens Supergrungers
Ζευγάρι 7: Ήρεμη Δύναμη – Τα Σφυριά
Ζευγάρι 8: Τριπόντιοι – Red-dicolo

“8”
Ζευγάρι 9: Νικητής 1 – Νικητής 4
Ζευγάρι 10: Νικητής 2 – Νικητής 3
Ζευγάρι 11: Νικητής 5 – Νικητής 8
Ζευγάρι 12: Νικητής 6 – Νικητής 7

“4”
Ζευγάρι 13: Νικητής 9 – Νικητής 10
Ζευγάρι 14: Νικητής 11 – Νικητής 12

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *