Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Οι διασταυρώσεις των πλέι οφς στο Α1

Οι διασταυρώσεις των πλέι οφς στο Α1

 

Η φάση των ομίλων στο Α1 του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» τελείωσε και οι 16 ομάδες που πέρασαν στα πλέι οφς χωρίστηκαν στα 8 ζευγάρια που θα σχηματίσουν το bracket ως τον τελικό. Οι μεγάλες μάχες αρχίζουν και οι 16 μονομάχοι ετοιμάζονται για τα πρώτα τζάμπολ. Η φάση των «16» ξεκινά άμεσα και μια ματιά και μόνο στις σειρές μπορεί να πείσει τους πάντες για το πόσο σκληρές θα είναι οι δοκιμασίες για όλους.

Οι πρωταθλητές, Κουλουβάχατα, είναι εδώ για να παλέψουν να υπερασπιστούν το στέμμα τους, αλλά στο δρόμο για τον τελικό θα βρουν μόνο αγκάθια και απίστευτα σκληρά εμπόδια αρχής γενομένης από τους πειστικούς ρούκι Red Devils. Στους «16» βρίσκεται και άλλη μία ομάδα της περσινής τετράδας, οι Στιγκιντριακοί, που θα δοκιμαστούν κόντρα στον ταλαντούχο Ρεμπελιακό (οκτάδα πέρσι), αλλά και οι Run ‘n’ Gun, που πια είναι στο 26-0, συνεχίζοντας τη μαγική αήττητη πορεία τους (οι Big Ballers, φιναλίστ του περσινού Challenge League, τι γνώμη έχουν γι’ αυτό;) και απ’ το ρόστερ τους μπορούν να θεωρηθούν συνέχεια ομάδας τετράδας (Gastone), αν και το όνομά τους παραπέμπει στο προπέρσινο 3ο γκρουπ. Μέσα βρίσκεται και η περσινή πρωταθλήτρια του 2ου γκρουπ, η Α.Ε.Π.Ε., που θα θέσει δυσεπίλυτα προβλήματα στη Victorious (οκτάδα πέρσι). Μέσα και άλλη μία ομάδα τετράδας του 2ου γκρουπ, οι Miners, που θα κοντραριστούν με τους σκληρούς ρούκι Αστέρες B.C.. Οι επίσης ρούκι Paltovic κουβαλούν το παράσημο ότι βγήκαν 1οι σε ένα γκρουπ με δύο ομάδες (περσινής) τετράδας, αλλά το θέμα είναι τι γνώμη έχουν γι’ αυτό οι πρωταθλητές του Challenge League, Nikea Lions. Σε ένα κολασμένο bracket, η Dirtus Bologna (οκτάδα 2ου γκρουπ) και η Laser Derm βλέπουν τη μεταξύ τους κόντρα, μια γεύση περσινού 2ου γκρουπ, ως το πρώτο πιάτο με τη συνέχεια να αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή για όποιον περάσει. Τέλος, Cleveland Paraliers και Red Hot Chili Hoopers θέλουν να κοντραριστούν με φόντο την οκτάδα, παράσημο από μόνο του στην πορεία μιας ομάδας.

Από τους διοργανωτές ανακοινώθηκε και ο χρονικός προγραμματισμός των φάσεων για τη συνέχεια. Η φάση των «16» (best-of-3) θα κρατήσει από 10/6 έως 20/6, τα προημιτελικά θα κρατήσουν από 20/6 ως 30/6, οι ημιτελικοί θα είναι 2-3/7, ενώ ο τελικός στις 5/7.

Το διάγραμμα του Α1 του «Πάνος Ζαχαρογιάννης»:


(Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγάλο μέγεθος)

Ας δούμε τα ζευγάρια και τις διασταυρώσεις ως το τέλος:

“16”
Ζευγάρι 1: Dirtus Bologna – Laser Derm
Ζευγάρι 2: Ρεμπελιακός – Στιγκιντριακοί
Ζευγάρι 3: Paltovic – Nikea Lions
Ζευγάρι 4: Κουλουβάχατα – Red Devils
Ζευγάρι 5: Miners – Αστέρες B.C.
Ζευγάρι 6: Cleveland Paraliers – Red Hot Chili Hoopers
Ζευγάρι 7: Run ‘n’ Gun – Big Ballers
Ζευγάρι 8: Victorious – Α.Ε.Π.Ε.

“8”
Ζευγάρι 9: Νικητής 1 – Νικητής 4
Ζευγάρι 10: Νικητής 2 – Νικητής 3
Ζευγάρι 11: Νικητής 5 – Νικητής 8
Ζευγάρι 12: Νικητής 6 – Νικητής 7

“4”
Ζευγάρι 13: Νικητής 9 – Νικητής 10
Ζευγάρι 14: Νικητής 11 – Νικητής 12

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *