Home / NCAA / Καλοκαίρι σημαίνει προπόνηση μέχρι τελικής πτώσης!

Καλοκαίρι σημαίνει προπόνηση μέχρι τελικής πτώσης!

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει το καλοκαίρι με τη θάλασσα, τα μπάνια, τη χαλάρωση, τον ήλιο και τις παραλίες, αλλά στο χώρο του αθλητισμού και του μπάσκετ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. «Οι πρωταθλητές φτιάχνονται το καλοκαίρι» λέει μια διάσημη ρήση και προφανώς είναι πολύ σωστή. Το καλοκαίρι είναι για δουλειά, μόχθο, προσωπική βελτίωση, προπόνηση στις ατέλειες και χτίσιμο της φυσικής κατάστασης που θέλουμε να έχουμε το χειμώνα.

Η ξεκούραση είναι εξίσου σημαντική με την προπόνηση, οπότε ένα σωστό πρόγραμμα θα πρέπει να περιλαμβάνει και μέρες ξεκούρασης, ενώ πρώτα θα πρέπει να έχουμε δώσει στο σώμα μας χρόνο να επανέλθει από μια κοπιαστική σεζόν. Όμως, 2 ή 3 μήνες εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων είναι καταστροφικοί και για το σώμα και για την προσωπική βελτίωση. Μετά από 2-3 εβδομάδες καθισιού πρέπει να επιστρέφουμε στην προπόνηση και να μην επιτρέπουμε στον εαυτό μας τίποτα λιγότερο από το να δίνει το 100% και το καλοκαίρι. Άλλωστε τότε είναι που θα βελτιωθούμε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε όλες τις μάχες στις οποίες νιώσαμε ότι κάτι μας έλειπε την περασμένη χρονιά.

Με τη βοήθεια του κολεγίου του Pepperdine από το Μάλιμπου της Καλιφόρνια, παρακάτω υπάρχουν τρία βίντεο που σίγουρα θα κάνουν κάθε μπασκετικό να θέλει να σηκωθεί από τον υπολογιστή, να πάει να βάλει τα σνίκερς του και να αρχίσει να δουλεύει χωρίς σταματημό και χωρίς κανενός είδους ελαφρυντικό και δικαιολογία.

Τρία βίντεο απόλυτων καλοκαιρινών βασανιστηρίων, αλλά κάθε λεπτό τους σε κάνει να σκέφτεσαι πόσο πολύ θα σε βοηθούσε μια τέτοια καλοκαιρινή ρουτίνα στην κάθε σου μάχη στα παρκέ το χειμώνα. Απολαύστε και ετοιμαστείτε για τρία… πολύ σκληρά βίντεο!

1ο βίντεο

2ο βίντεο

3ο βίντεο

About nikolask11

Check Also

Η απίστευτη ιστορία των Κρις Τζένκινς και Νέιτ Μπριτ!

Ήταν το 2004 όταν ο Κρις Τζένκινς και ο Νέιτ Μπριτ ΙΙ πρωτογνωρίστηκαν. Τότε 10χρονα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *