Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2015 / Τρεις μοναδικές παραστάσεις!

Τρεις μοναδικές παραστάσεις!

Ιταλία και Ισπανία το βράδυ της Τρίτης μας πρόσφεραν το καλύτερο παιχνίδι του Ευρωμπάσκετ. Οι Ιταλοί κέρδισαν με 105-98 μετά από ένα μαγικό ματς, με τον Μπελινέλι, τον Γκαλινάρι και τον Παού Γκασόλ να κάνουν απίστευτα πράγματα στο παρκέ. Η Ιταλία ανάγκασε την Ισπανία στη δεύτερή της ήττα, σε ένα ματς που θες 100 μάτια για να το βλέπεις και να το ξαναβλέπεις.

Ομολογώ ότι ήδη το έχω δει δύο φορές και νομίζω ότι θα ανέβει κι άλλο ο αριθμός αυτός. Οι Ιταλοί έπαιξαν τους Ισπανούς στο παιχνίδι τους και τους κέρδισαν σε αυτό. Το τι είδαμε στο ματς, όμως, ήταν ανεπανάληπτο.

Ο Μάρκο Μπελινέλι έγραψε 27 πόντους και 7 ασίστ με 7/9 τρίποντα στο παιχνίδι, ασταμάτητος, σουτάροντας και σκοράροντας από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου. Η παράσταση ήταν από τις λίγες, όπως γράφει το σάιτ του Ευρωμπάσκετ έκανε στους Ισπανούς «shooting masterclass». Μαθήματα σουτ:

Δίπλα του ο Ντανίλο Γκαλινάρι δεν έδωσε μαθήματα σουτ, έκανε απλώς ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Έπαιξε 36 λεπτά, είχε 29 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 11 κερδισμένα φάουλ με 5/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 13/14 βολές, αλάνθαστος. Από ένα σημείο και μετά ό,τι έκανε στο ματς είχε ύφος στο στιλ του «μα τι κάνω ρε φίλε; Πώς είναι δυνατόν να είμαι τόσο τέλειος;». Και όχι άδικα:

Απ’ την άλλη πλευρά, ο Παού Γκασόλ έπαιζε μόνος του και κρατούσε την Ισπανία στο παιχνίδι. Μέχρι τη φαεινή έμπνευση του Σκαριόλο να τον βγάλει 1:36 πριν το τέλος (η on camera αντίδραση του Ρούντι στην αλλαγή είναι όλα τα λεφτά) ο Παού είχε 34 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 9 κερδισμένα φάουλ, αλάνθαστος με 10/16 δίποντα και 14/16 βολές. Μια μοναδική παράσταση από τον Παού, απ’ τις τελευταίες που θα έχουμε το προνόμιο να απολαύσουμε σε Ευρωμπάσκετ:

About nikolask11

Check Also

Αχ αυτή η ομάδα…

Αν η Πέμπτη ήταν η βραδιά του ενός, η Παρασκευή ήταν η βραδιά της ομάδας. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *