Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2015-16 / Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Special Olympics!

Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Special Olympics!

 

Οι διοργανωτές του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών της λίγκας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα μπάσκετ των Special Olympics. Οι αθλητές του πρωταθλήματος έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να αγωνιστούν στους unified αγώνες στο πλευρό των αθλητών Special Olympics. Αναλυτικά:

«Το «Πάνος Ζαχαρογιάννης», στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης και προάγοντας την διαφορετικότητα, θα συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα μπάσκετ των Special Olympics. Όσοι αθλητές και όσες αθλήτριες ενδιαφέρονται, μπορούν να συμμετάσχουν στους αγώνες unified (τρεις παίκτες special olympics, δύο παίκτες του τουρνουά) που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στο κλειστό γήπεδο Βριλησσίων, τις πρωινές ώρες. Η παρουσία των παικτών της λίγκας μας θα δώσει τη χαρά στους αθλητές της εθνικής Ελλάδος μπάσκετ Special Olympics, που γύρισαν με μετάλλιο από τους Παγκόσμιους Αγώνες στις ΗΠΑ πριν λίγους μήνες!

Οι αθλητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να το δηλώσουν στη Χρύσα Γράψα στο xrysa_bm@hotmail.com το συντομότερο δυνατό.»

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές Stars Battle οι Biyombo B.C.!

Οι Biyombo B.C. κατέκτησαν το τρόπαιο του Stars Battle του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» κερδίζοντας στον τελικό …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *