Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2015-16 / Χειμερινή λίστα ελεύθερων παικτών 2015-16

Χειμερινή λίστα ελεύθερων παικτών 2015-16

Η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη και οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν παίκτες στα ρόστερ τους. Ταυτόχρονα, αν κάποιος παίκτης επιθυμεί, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποια ομάδα που θα τον επιλέξει, μέσω της λίστας των ελεύθερων παικτών που υπάρχει εδώ και καιρό στο πρωτάθλημά μας. Η διαδικασία είναι γνωστή:

Στον πίνακα αναφέρετε το όνομά σας, το ύψος και την ηλικία σας, τις θέσεις στις οποίες σας αρέσει να παίζετε, αλλά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε (μήνυμα προς τις ομάδες, φωτογραφία, βίντεο, σχέση με το άθλημα, παλιές ομάδες, ή κάτι άλλο). Δηλώνετε επίσης τα στοιχεία σας (e-mail, τηλέφωνο) αλλά αυτά δεν θα δημοσιευτούν, θα υπάρχουν στην αντίστοιχη λίστα που θα έχουν οι διοργανωτές στα χέρια τους, προκειμένου να μπορεί να γίνει η επαφή με τις ομάδες που θα ψάχνουν παίκτες. Τα σχόλια των ομάδων αφορούν στην τυχόν επαφή που έχουν με εσάς και έχουν σκοπό να βοηθήσουν τις υπόλοιπες ομάδες (αλλά και εσάς) στο να σας συμφωνήσετε με κάποια από αυτές.

Προσοχή! Όλα τα σχόλια (ομάδων ή παικτών) θα περνούν από έγκριση από το Age of Basketball, τυχόν ανάρμοστα, υβριστικά ή μειωτικά δεν πρόκειται, βεβαίως, να δημοσιεύονται.

Είναι σίγουρα δύσκολο κάποιος να ξεκινήσει μόνος του σε μία ομάδα στην οποία δεν ξέρει άλλους, αλλά ήδη δύο χρονιές το έχουν δοκιμάσει αρκετοί παίκτες, η παρέα μας ολοένα και μεγαλώνει, ενώ αρκετές ομάδες αναζητούσαν περισσότερους παίκτες, καθώς δεν μπορούσαν να μαζέψουν ικανοποιητικό αριθμό αθλητών στα ρόστερ τους! Σε κάθε περίπτωση δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Στις τρεις χρονιές του θεσμού πάνω από 35 αθλητές ξεκίνησαν από αυτή τη λίστα για να φτάσουν στα τελικά ρόστερ των ομάδων!

Προφανώς στον πίνακα μπορούν να βάλουν το όνομά τους και όσοι παίκτες αγωνίζονταν τις προηγούμενες χρονιές στο πρωτάθλημα με κάποια ομάδα, αλλά θέλουν να αλλάξουν φανέλα!

Οδηγίες προς τους ελεύθερους παίκτες και τις ομάδες: Οι διοργανωτές θα σας φέρουν σε επαφή. Από εκεί και πέρα αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση ότι μια ομάδα θα σας επιλέξει, ούτε ότι ο παίκτης που εσείς επιλέγετε θα είναι συνεπής στο να μείνει στην ομάδα σας. Για να αποφευχθούν κακές συνεργασίες, καλό θα ήταν να είστε απόλυτα ειλικρινείς ο ένας προς τον άλλο ως προς το τι ζητάτε και τι προσφέρετε, είτε αυτό αφορά στον χρόνο συμμετοχής, στη δυνατότητα παρουσίας στους αγώνες, στη θέση που θα παίζετε, στο τι θέλετε εσείς από την ομάδα και το πρωτάθλημα και στο τι θέλει η ομάδα από εσάς. Όσο πιο ξεκάθαρη είναι η επικοινωνία, τόσο πιο εύκολα θα βρεθεί και συνεργασία.

* Τα στοιχεία σας μπορείτε να τα δηλώσετε είτε σε σχόλιο στο παρόν άρθρο, είτε στέλνοντας e-mail στο info@ageofbasketball.net. Σε κάθε περίπτωση θα εμφανιστούν στον παρακάτω πίνακα μετά τη διαχείρισή τους, το συντομότερο δυνατό.

Λίστα ελεύθερων παικτών

1. Αναστάσιος Διπλος

Ηλικία: 44
Ύψος: 2.02 μέτρα
Θέσεις: 4-5
Κιλά: 106
Συμφώνησε με τους Greek BB Mambas

2. Γιώργος Μανασίδης
Ηλικία: 27
Ύψος: 1.82 μέτρα
Θέσεις: 3-4-2-1 (με αυτή τη σειρά καλύτερης απόδοσης)
Κιλά: 70
Σχόλια: Προηγούμενες ομάδες Liosia Clippers, Liosia Timberwolves, Alpha Glass, Black Knights (Πρωτάθλημα Rebound και πρωτάθλημα Enersize)

3. Βασίλης Γιαννιτσιώτης
Θέσεις: 1-2
Ύψος: 1.80 μέτρα
Κιλά: 80
Σχόλιο: Προηγούμενες ομάδες Drink Team, Τιρινίνι, Oklaχώμα Thunder

4. Νίκος Δημητράκης
Ηλικία: 35
Ύψος: 1.82 μέτρα
Θέσεις: 1-3
Κιλά: 81
Σχόλιο: Προηγούμενες ομάδες Γ.Σ. Κυψέλης, Mentores

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές Stars Battle οι Biyombo B.C.!

Οι Biyombo B.C. κατέκτησαν το τρόπαιο του Stars Battle του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» κερδίζοντας στον τελικό …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *