Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2015-16 / Ήρθε η ώρα του Κυπέλλου!

Ήρθε η ώρα του Κυπέλλου!

 

Οι διοργανωτές του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ανακοίνωσαν το ξεκίνημα του Κυπέλλου για τη σεζόν 2015-16 στη λίγκα. Η διαφορά σε σχέση με τις άλλες σεζόν είναι ότι στο Κύπελλο θα συμμετέχουν οι ομάδες της λίγκας και μόνο αυτές, με τα ρόστερ που θα έχουν μετά που θα εκπνεύσει η διορία μετεγγραφών του Ιανουαρίου. Αναλυτικά:


PRIME CUP «ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ»

H ώρα για τον θεσμό του Κυπέλλου του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έφθασε! Η καινοτομία της φετινής διοργάνωσης βρίσκεται στο ότι οι αγώνες του Κυπέλλου 2016, Prime Cup, απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στις ομάδες που ήδη συμμετέχουν στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και θα συμμετάσχουν με τα rosters που θα έχουν διαμορφωθεί μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις ομάδες να τεστάρουν την δυναμικότητα τους σε επίσημους αγώνες! Το σύστημα των αγώνων του Prime Cup θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η κλήρωση των ζευγαριών του Prime Cup θα διεξαχθεί στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας την ερχόμενη εβδομάδα, με την ημερομηνία να οριστικοποιείται με ξεχωριστή ανακοίνωση.

Για ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο κύπελλο του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» αλλά δεν συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα θα υπάρξει ξεχωριστή διοργάνωση.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές Stars Battle οι Biyombo B.C.!

Οι Biyombo B.C. κατέκτησαν το τρόπαιο του Stars Battle του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» κερδίζοντας στον τελικό …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *