Home / NBA / «Αν θέλει να χορεύει να πάει σε κλαμπ»

«Αν θέλει να χορεύει να πάει σε κλαμπ»

Ο Τσαρλι Βιλανουέβα μπορεί να μην έπαιξε στο 2ο ματς της σειράς των «16» των πλέι οφς του ΝΒΑ ανάμεσα στους Ντάλας Μάβερικς και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά έκλεψε την παράσταση μετά από το ματς και το διπλό των Μαβς, που έσπασαν έδρα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πριν το παιχνίδι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ξεκίνησε με τον Κάμερον Πέιν να κάνουν τη… χορευτική τους ρουτίνα με τον Βιλανουέβα να μπαίνει ανάμεσα για να τον σπρώξει ο Ουέστμπρουκ, που λίγο μετά έσπρωξε και τον Τζάστιν Άντερσον.

Το τι του έχει βαρέσει του Ουέστμπρουκ και κάνει σαν καραγκιόζης πριν τα παιχνίδια εκτός από δική μου απορία ήταν και του Βιλανουέβα προφανώς, ο οποίος μετά το ματς είπε: «Αν θες να πας για χορό και τέτοια, πήγαινε σε ένα κλαμπ. Πήγαινε σε ένα κλαμπ και χόρεψε. Πήγαινε στο ‘Dancing with the stars’ και γίνε χορευτής. Θες να μονομαχήσεις χορεύοντας, μπορούμε να μονομαχήσουμε, αλλά όχι σε ένα παιχνίδι μπάσκετ. Επίσης, ήταν στο δρόμο μου, οπότε δεν τους διέκοψα το χορό εγώ».

Σαν μικρά παιδιά εν ολίγοις, αφού και ο ένας χορεύει λες και του σέρβιραν kool-aid και ο άλλος μπαίνει μπροστά για να του τη σπάσει. Όμως, θα πάω με το μέρος του Βιλανουέβα γιατί ο Ουέστμπρουκ μοιάζει απίστευτα γελοίος όταν το κάνει, αλλά και γιατί ο ψηλός των Μαβς τον… έκαψε με την επόμενη ατάκα του: «Κοίτα, μου αρέσουν τα τελετουργικά πριν το ματς. Τα κάνω κι εγώ. ΑΛΛΑ φίλε, όταν η ρουτίνα σου ξεκινά με ‘5-6-7-8’ τότε είναι υπερβολική. Δεν ένιωθα κάτι με αυτό που έβλεπα, πήγαινε σε ένα κλαμπ ή στη δική σου πλευρά του παρκέ. Σε σέβομαι, αλλά μπα…».

Ο Ουέστμπρουκ σχολίασε την αντίδραση του Βιλανουέβα ότι «τέτοια κάνουν όσοι δεν παίζουν. Κάτι πρέπει να κάνουν κι αυτοί».

Ο Βιλανουέβα είχε έτοιμη την απάντηση και σε αυτό: «Άκουσα τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να λέει ότι τέτοια κάνουν όσοι δεν παίζουν, αλλά δεν ξέρω για ποιον μιλάει γιατί και εγώ και ο Κάμερον Πέιν είχαμε ακριβώς τα ίδια στατιστικά στο ματς». Αουτς…

Οι δυο τους (Βιλανουέβα και Ουέστμπρουκ) έχουν προηγούμενα αφού τον Γενάρη είχαν αμφότεροι αποβληθεί όταν ο Βιλανουέβα είχε πάει να προστατεύσει τον Μπαρέα που σπρωχνόταν με τον Ουέστμπρουκ.

Για να τα λέμε κι όλα, πάντως, δεν έπιασε ιδιαίτερα το χορευτικό του Ουέστμπρουκ στο ματς. Μαζί με τον Ντουράντ είχαν 15/55 σουτ στον αγώνα και 11 λάθη.

Το χορευτικό του Ουέστμπρουκ:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *