Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Euroleague: week 2

Euroleague: week 2

 

Επιστρέφουμε στις προτάσεις μας, μιας και η χρονιά έχει ξεκινήσει και μπορούμε να βγάλουμε κάποια αρχικά συμπεράσματα. Ξεκινάμε με την Ευρωλίγκα που βρίσκεται στη 2η αγωνιστική.
Η Λιέτουβος Ρίτας υποδέχεται τη Σιένα. Και οι δύο μοιάζουν χειρότερες από πέρσι, αλλά οι Ιταλοί είναι πιο έμπειρη ομάδα και τα αποτελέσματά τους ως τώρα το αποδεικνύουν. Η Λιέτουβος άλλαξε προπονητή και θα χρειαστεί χρόνο για να μονταριστεί, όντας ως τώρα ιδιαίτερα ασταθής. Για τη νίκη θα πάω με τη Σιένα (περίπου στο 1.35-1.40), ενώ και στο χάντικαπ (-5,5) θα προτιμήσω τη Σιένα.

Εφες-Βαλένθια η δεύτερη στάση μας, με τους Ισπανούς να έχουν μπει μέτρια στη χρονιά. Αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ντεφορμάρισμα παικτών, μοιάζουν σαν να μην περίμεναν αυτό που ζουν. Η αλλαγή προπονητή τους έχει επηρεάσει και παρότι είναι ανταγωνιστικοί έχουν χάσει όλα τα δύσκολα ματς ως τώρα. Η Εφές δεν είναι καλύτερη, καθώς μπήκε στη σεζόν με ήττα στην Τουρκία αλλά και ήττα στην Ευρωλίγκα από τη χειρότερη ομάδα του ομίλου. Όμως, αν χάσει και από τη Βαλένθια κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας από τώρα. Οπότε για τη νίκη θα προτιμήσω την Εφές Πίλσεν (περίπου 1,30-1,35), ενώ και στο χάντικαπ (-6,5) θα πάω με την Εφές.

Μπαμπέργκ-Ολυμπιακός στη Γερμανία, με τους Γερμανούς να είναι ίσως η χειρότερη ομάδα της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει και λογικά με διψήφια διαφορά. Οπότε για νίκη και χάντικαπ (-10,5) θα πάω με τον Ολυμπιακό.

Η νίκη της Μπαρτσελόνα έχει μικρή απόδοση, αλλά όσοι θέλουν να συμπληρώσουν κάποιο δελτίο ας την προτιμήσουν, καθώς η Σολέ δύσκολα να αντέξει 40 λεπτά σε υψηλό ρυθμό.

Στα ματς της Πέμπτης, η Αρμάνι υποδέχεται την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, με τις δύο ομάδες να έχουν κερδίσει την 1η αγωνιστική. Η Αρμάνι είναι καλύτερη ομάδα με πιο δυνατό ρόστερ και στην έδρα της θα κερδίσει (νίκη λοιπόν για Αρμάνι).

Η Τσιμπόνα υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε μια πειστική νίκη επί της Λιέτουβος. Οι Κροάτες έχουν ενθουσιασμό και παίζουν στην έδρα τους, αλλά θα πρέπει ο Μπογκντάνοβιτς και η παρέα του να κάνουν την υπέρβαση για να κερδίσουν τη Φενέρ. Θα προτιμήσω νίκη της Φενέρ και στο χάντικαπ (-4,5) θα προτιμήσω επίσης τους Τούρκους.

Η Ρεάλ υποδέχεται τη Μάλαγα στη Μαδρίτη και παρά τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει ένα ισπανικό ντέρμπι σε ευρωπαϊκό φόντο, η Ρεάλ θα πάρει τη νίκη, καθώς… δεν έχει περιθώρια να κάνει κι αλλιώς. Μπορεί να έχασε από τον Ολυμπιακό, μπορεί να προβληματίζει, αλλά θα βρει τον τρόπο να κερδίσει.

Η Μακάμπι υποδέχεται τη Ζαλγκίρις μετά από ένα τραγικό παιχνίδι στην Ισπανία. Όμως, στην έδρα της και μία εβδομάδα αργότερα θα είναι απαράδεκτη αν ηττηθεί. Για τη νίκη θα προτιμήσω τη Μακάμπι.

Προτάσεις ως τώρα: 80
Εκκρεμούν: 12
Επιβεβαιώθηκαν: 42
Διαψεύστηκαν: 26

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Euroleague final four

  Η Ευρωλίγκα έφτασε στην κορύφωση της με το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης και έχουμε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *