Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Euroleague Q-finals: Game 2

Euroleague Q-finals: Game 2

 

Επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά στους 3 από τους 4 αγώνες που είδαμε την Τρίτη, με 2/2 στα ματς του NBA. Πάμε να δούμε τη 2η αγωνιστική των προημιτελικών της Ευρωλίγκας και λίγο NBA ξανά:

 
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σιένα. Η λογική λέει ότι το ματς θα είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο της Τρίτης, πολύ πιο δύσκολο. Όμως, έχει μεσολαβήσει πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την Τρίτη για να ανακάμψει ψυχολογικά η Σιένα. Στα πρώτα άστοχα σουτ οι μνήμες του -48 θα ξυπνήσουν. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει, έστω και πιο δύσκολα από την άλλη φορά.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό μετά από ένα οριακό πρώτο προημιτελικό, που τον κέρδισε σε ένα άστοχο σουτ του Διαμαντίδη στην εκπνοή. Η λογική λέει ότι δεν μπορεί να πάει τόσο καλά για τον Παναθηναϊκό και το δεύτερο παιχνίδι και η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί. Θα πάω με την έδρα και θα υποστηρίξω τη νίκη της Μπαρτσελόνα.

Η Κάχα Λαμποράλ υποδέχεται τη Μακάμπι με το σκορ της σειράς στο 1-0 για τους Βάσκους. Το πρώτο ματς το κέρδισαν αρκετά εύκολα, ενώ η Μακάμπι δεν ήταν καλή για ακόμα μια φορά στην Ισπανία. Όμως, αν θέλει να βρεθεί στο φάιναλ φορ, η Μακάμπι πρέπει να σπάσει έδρα. Θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να το κάνει στο δεύτερο παιχνίδι και η απόδοσή της κοντά στο 2.1 είναι αρκετά καλή για να τη στηρίξω. Θα πάω με τη νίκη της Μακάμπι στο ματς.

Οι Ντάλας Μάβερικς υποδέχονται τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Οι Μαβς έχουν 2-0 φέτος με τους Τίμπεργουλβς ως τώρα, ενώ τους έχουν κερδίσει 18 φορές στα τελευταία 19 παιχνίδια. Πέραν τούτου, οι Τίμπεργουλβς θα παραταχθούν χωρίς τον Κέβιν Λοβ, που είναι και ο καλύτερός τους παίκτης, ενώ για τους Μάβερικς θα παίξει ο Στογιάκοβιτς, που επιστρέφει από τραυματισμό. Με αυτόν στο ρόστερ να παίζει πάνω από 15 λεπτά οι Μάβερικς έχουν 12-0, ενώ επιθετικά στα ματς που παίζει ο Πέτζα έχουν 108.6 πόντους (98.2 πριν τον αποκτήσουν). Η Μινεσότα έχει 5 συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας, ενώ οι Μάβερικς με 49-21 κυνηγούν τους Λέικερς για τη 2η θέση της Δύσης. Θα πάω με τη νίκη των Μάβερικς , ενώ και στο χάντικαπ (-15,5) θα προτιμήσω το Ντάλας.

Προτάσεις ως τώρα: 183 +5
Εκκρεμούν: 5 (183 ολοκληρωμένες)
Επιβεβαιώθηκαν: 116
Διαψεύστηκαν: 67

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *