Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Μουντομπάσκετ 2010: Αγώνες 3ης ημέρας Α

Μουντομπάσκετ 2010: Αγώνες 3ης ημέρας Α

 

Μια χαρά πήγε η 2η μέρα του Μουντομπάσκετ, με 4/5 και μοναδικό χαμένο το «ρισκάρετε συγκρατημένα στην έκπληξη της Σλοβενίας» για νίκη επί των Η.Π.Α.. Όλα τα άλλα επιβεβαιώθηκαν, όπως είχα πει ότι θα γίνει, άλλα εύκολα κι άλλα δύσκολα.

Η διαφορά δεν πέρασε σε κανένα σημείο του αγώνα τους 27 πόντους στο Σλοβενία-Η.Π.Α., ενώ οι Αργεντινή, Λιθουανία και Τουρκία κέρδισαν, οι δύο πρώτες πιο δύσκολα και η τρίτη ευκολότερα. Η 3η αγωνιστική σπάει στα δύο ώστε οι ομάδες να μπορέσουν να έχουν ένα ρεπό και μοιράζεται σε Δευτέρα και Τρίτη.

Ας δούμε τα ματς της Δευτέρας, που αφορούν τον 1ο και 2ο όμιλο. Η Σλοβενία έχει περίπου 1.60-1.70 για το ματς με τους Κροάτες, ενώ μπορείτε να… ρισκάρετε λίγο παραπάνω και να πάτε στο χάντικαπ (2.5-3.5 πόντοι στις περισσότερες εταιρείες) πάμε στο 1.90. Ήταν κάκιστη με τους Αμερικάνους, αλλά το ίδιο ήταν και οι Κροάτες. Είναι ντέρμπι της πρώην Γιουγκοσλαβίας, που πάντα έχουν ενδιαφέρον και ειδικές συνθήκες, αλλά θα ποντάρω ότι οι Σλοβένοι θα κερδίσουν, αλλά και στο χάντικαπ.

Αργεντινή και Σερβία θα κερδίσουν, αλλά δεν αξίζει τον κόπο και το ρίσκο να τις παίξετε με τέτοιες αποδόσεις. Τέλος, υπάρχει και το παιχνίδι της Βραζιλίας με τις Η.Π.Α.. Οι Η.Π.Α. είναι το μεγάλο φαβορί κι εδώ (και το ρίσκο τεράστιο), αλλά στοιχηματικά λίγα λεφτά στο 13.00-17.00 (περίπου) που έχουν οι Βραζιλιάνοι αξίζει να μπουν, όταν μιλάμε για τέτοια απόδοση με ένα μόνο ματς και με καλή ομάδα για αουτσάιντερ. Τη διαφορά δεν την αγγίζω, γιατί όταν ο αγώνας στραβώνει για τη Βραζιλία χάνει πολλά με λίγα (το έκανε και σε φιλικό με την Ισπανία φέτος, όπου έχασε με 16 πόντους).

Προτάσεις ως τώρα: 17
Επιβεβαιώθηκαν: 11
Διαψεύστηκαν: 3
Εκκρεμούν: 3

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *