Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Euroleague: Week 8

Euroleague: Week 8

 

Πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, με τα ματς της 8ης αγωνιστικής να εμφανίζουν αρκετό ενδιαφέρον. Την 7η αγωνιστική το ποσοστό πήγε στα 6/9, πάμε να δούμε τα ματς της 8ης αγωνιστικής:

Στην Κροατία η Τσιμπόνα του 0-7 υποδέχεται τη Σιένα, που θέλει να μείνει στην κορυφή του ομίλου, έχοντας το βλέμμα της στην Τουρκία και το Φενέρ-Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες της Τσιμπόνα κάνουν αποχή από τις προπονήσεις εδώ και 3 ημέρες και δεν έχουν κανένα κίνητρο και καμία διάθεση πλέον, απλήρωτοι. Για τη νίκη, βεβαίως, Σιένα, ενώ και στο χάντικαπ (-16,5) θα προτείνω τη Σιένα.

Την Πέμπτη η Λιέτουβος υποδέχεται τη Σολέ στη Λιθουανία. Παρά τη διαφορά στη βαθμολογία και τις λίγες ελπίδες πρόκρισης της Λιέτουβος, οι Λιθουανοί θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Θα πάω με τη νίκη της Λιέτουβος.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ολίμπια στο ντέρμπι για την πρώτη θέση του ομίλου του. Παρότι οι Σλοβένοι έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής, είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ στο ματς. Αν κερδίσουν και στο ΟΑΚΑ, τότε… πάνε για Ευρωλίγκα. Θα πάω με τη νίκη του Παναθηναϊκού, που ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στην Τουρκία, με τους Τούρκους να κυνηγούν την πρώτη θέση και την Μπάρτσα να παίζει το τελευταίο της χαρτί γι’ αυτή. Όμως, έχει πάρα πολλά προβλήματα, με τους Μάικλ, Μπαζίλε, Ναβάρο να μην παίζουν και την ομάδα να… μην τσουλάει ως τώρα φέτος. Η Φενέρ έχει κερδίσει και στη Βαρκελώνη και ξέρει ότι έχει μια καταπληκτική ευκαιρία για να φτάσει μια ανάσα από την πρώτη θέση. Πάω με νίκη της Φενέρ, ενώ και στο χάντικαπ (-2,5) προτείνω τη Φενέρ.

Η Μακάμπι υποδέχεται την Παρτιζάν στο Τελ Αβίβ και αν κερδίσει θα είναι μαθηματικά πρώτη στον όμιλο. Η φετινή Μακάμπι είναι πολύ δυνατή, οπότε θα πάω με νίκη της Μακάμπι.

Η Ρεάλ υποδέχεται τη Ρόμα στο ματς των… προβληματικών, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό φέτος. Όμως, οι Μαδριλένοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη στην έδρα τους, καθώς έχουν δείξει ότι εκεί μεταμορφώνονται προς το καλύτερο, ενώ κυνηγούν ακόμη την πρωτιά. Νίκη, λοιπόν, για τη Ρεάλ.

Η Κάχα Λαμποράλ υποδέχεται τη Χίμκι στην Ισπανία και έχει μόνο ένα στόχο: τη νίκη. Αν χάσει, ουσιαστικά αποκλείεται από το Top-16 από την 8η αγωνιστική. Μόνο νίκη θέλουν οι Βάσκοι, που σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Όμως, αυτό είναι το τελευταίο τους χαρτί και θα το παίξουν μέχρι τέλους. Θα πάω με τη νίκη της Λαμποράλ.

Προτάσεις ως τώρα: 138
Εκκρεμούν: 10 (128 ολοκληρωμένες)
Επιβεβαιώθηκαν: 76
Διαψεύστηκαν: 52

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *