Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Euroleague Top-16: Week 5

Euroleague Top-16: Week 5

 

4/6 την περασμένη εβδομάδα, έχοντας χαμένα σημεία σε ένα μόνο ματς. Ας δούμε τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας:

 
Η Μακάμπι υποδέχεται στο Τελ Αβίβ την Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο. Οι Ισραηλινοί θα πρέπει να κερδίσουν με 11 πόντους αν θέλουν να βγουν πρώτοι, πράγμα καθόλου εύκολο. Είναι το παιχνίδι στο οποίο η Μακάμπι καλείται να αποδείξει πόσες δυνατότητες έχει φέτος. Θα πάω με την έδρα και τη νίκη της Μακάμπι, ενώ στο χάντικαπ θα προτιμήσω κι εδώ τη Μακάμπι (-4,5) σε διαφορά, βέβαια, πολύ μικρότερη από τους 11 πόντους που θέλει, οι οποίοι είναι μεγάλο ρίσκο.

Η Κάχα Λαμποράλ υποδέχεται τη Μάλαγα και μετά το διπλό της Λιέτουβος στο ΟΑΚΑ έχει στα χέρια της την πρωτιά του ομίλου παρ’ όλες τις φετινές της αδυναμίες και αστάθεια που παρουσιάζει. Η Μάλαγα είναι ουσιαστικά αποκλεισμένη και δεν θεωρώ ότι είναι σε αγωνιστική κατάσταση για να πάρει αυτό το ματς. Θα πάω με τη νίκη της Κάχα Λαμποράλ, που έχει το υψηλότερο κίνητρο στο ματς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να παίξει με την Παρτιζάν. Το ματς δεν είναι εύκολο, αλλά με νίκη η Ρεάλ παίρνει την πρώτη θέση και πάει για… τουρισμό την τελευταία αγωνιστική στο ματς με τη Σιένα. Με ήττα θα πρέπει να παίξει την πρωτιά με τη Σιένα (εφόσον οι Ιταλοί κερδίσουν την Εφές). Σε μια δύσκολη έδρα, αλλά απ’ όπου έχουν περάσει όλοι οι υπόλοιποι του ομίλου, θα πάω με τη νίκη της Ρεάλ, νίκη πρωτιάς.

Προτάσεις ως τώρα: 174 +4
Εκκρεμούν: 4 (174 ολοκληρωμένες)
Επιβεβαιώθηκαν: 111
Διαψεύστηκαν: 63

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *