Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Μουντομπάσκετ 2010: Φάση των «16» – Δ

Μουντομπάσκετ 2010: Φάση των «16» – Δ

 

Στο 50% τη Δευτέρα, πιάνοντας και τα δύο σημεία στο ματς των Αμερικάνων και χάνοντας αυτά στο ματς των Ρώσων. Ας δούμε τα ματς της Τρίτης, που κλείνει τη φάση των «16»:

Η Λιθουανία είναι καλύτερη ομάδα από την Κίνα και η λογική λέει ότι θα κερδίσει. Κι εγώ πηγαίνω με τη νίκη των Λιθουανών, καθώς ως ομάδα έχουν περισσότερες αρετές από τους Κινέζους. Στο χάντικαπ (14.5 πόντοι) θα προτιμήσω την Κίνα, η οποία έχασε με μονοψήφιες διαφορές στα ματς που πάλεψε (βγάζω την Τουρκία, όπου ξεκούρασε 4 παίκτες). Μπορεί να ανοίξει το ματς, αλλά το πιο πιθανό είναι η διαφορά να κυμανθεί σε μονοψήφια επίπεδα, καθώς η Λιθουανία δεν είναι τόσο καλή για να διαλύσει την αντίπαλό της.

Το απόλυτο αθλητικό ντέρμπι εθνικών ομάδων είναι αυτό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία. Παρότι οι Βραζιλιάνοι είναι αρκετά καλοί, θα προτιμήσω την Αργεντινή για νίκη στο ματς, στηριζόμενος στον Σκόλα και στην εμπειρία των Αργεντινών. Και στο χάντικαπ θα πάω με την Αργεντινή (+2.5) προφανώς, αφού είναι υπέρ της μιας και οι εταιρείες θεωρούν τη Βραζιλία φαβορί.

Προτάσεις ως τώρα: 53
Εκκρεμούν: 4
Επιβεβαιώθηκαν: 31
Διαψεύστηκαν: 18

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *