Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Euroleague: week 7

Euroleague: week 7

 

Μέτρια πήγε η προηγούμενη εβδομάδα με το ποσοστό να μένει στο 50%. Ας δούμε την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας:

Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα και παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση. Τα στοιχηματικά δίνουν φαβορί τον Παναθηναϊκό (δικαιολογημένα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων), αλλά κανείς δεν μπορεί να μην σταθεί στο γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ παίζει για την επιβίωσή της. Θα πάω με τη νίκη της ΤΣΣΚΑ και στο χάντικαπ (+2,5) θα προτιμήσω τους Ρώσους.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Τσιμπόνα στην Τουρκία. Η μία είναι πρώτη στον όμιλο και η άλλη η μόνη ομάδα της διοργάνωσης χωρίς νίκη ακόμα. Νίκη, λοιπόν, για τη Φενέρ, χωρίς πολλά πολλά, αφού τις δύο ομάδες χωρίζει χάος.

Η Κάχα Λαμποράλ προέρχεται από άσχημες εμφανίσεις και έχει αρχίσει να δυσκολεύεται όσον αφορά την πρόκριση. Αν χάσει και από την Προκόμ, τότε θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Θα προτιμήσω τη νίκη της Λαμποράλ.

Η Σιένα υποδέχεται τη Λιέτουβος Ρίτας στην Ιταλία. Παρότι ο Τριφούνοβιτς έχει… τελεσίγραφο δεν νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ιταλία, όσο καλά κι αν πάει ο Γιασικεβίτσιους. Νίκη, λοιπόν, για τη Σιένα.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σολέ, η οποία έχει φανεί αρκετά ανταγωνιστική τις τελευταίες εβδομάδες. Οι Καταλανοί εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν το ματς, οπότε θα πάω με τη νίκη της Μπαρτσελόνα, ενώ στο χάντικαπ θα προτιμήσω τη Σολέ (+17,5) λόγω των απουσιών της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαμπέργκ στο ΣΕΦ, όπου μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και κερδίζει πάντα εύκολα. Το ίδιο θα κάνει και τώρα, χωρίς περιθώρια για απώλειες. Νίκη για Ολυμπιακό.

Η Βαλένθια υποδέχεται την Εφές Πίλσεν και μετράει μόνο νίκες από τη στιγμή που ανέλαβε ο Πέσιτς. Παρότι το ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο, θα πάω με τη νίκη της Βαλένθια, εμπιστευόμενος το momentum.

Προτάσεις ως τώρα: 128
Εκκρεμούν: 9 (119 ολοκληρωμένες)
Επιβεβαιώθηκαν: 70
Διαψεύστηκαν: 49

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *