Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Μουντομπάσκετ 2010: Αγώνες 5ης ημέρας

Μουντομπάσκετ 2010: Αγώνες 5ης ημέρας

 

Πάνω από το 50% ήταν οι προβλέψεις της 4ης αγωνιστικής, με τις προτάσεις μου να επιβεβαιώνονται σε 4 από τα 6 ματς (4/7 επιλογές). Η Ελλάδα έπιασε τη διαφορά, η Νέα Ζηλανδία, η Τουρκία και η Σερβία κέρδισαν, ενώ Γερμανία και Βραζιλία έχασαν. Πάμε στην 5η αγωνιστική, να δούμε τι θα παίξουμε εκεί.

Η 5η αγωνιστική θέλει προσοχή, καθώς θα παίζουμε με τις ώρες των αγώνων και τα αποτελέσματα των προηγούμενων. Προσέξτε λοιπόν όλα τα στοιχεία που δίνω, γιατί οι σημερινές προτάσεις είναι λίγο… μπλεγμένες. Μπορείτε επίσης να αποφύγετε τα παιχνίδια που θέλουν συνδυασμό αποτελεσμάτων και να ασχοληθείτε μόνο με τις στεγνές προτάσεις. Γι’ αυτό και τα ξεχωρίζω παρακάτω.

Ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων, θα παίξω τη νίκη του Πουέρτο Ρίκο στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά και στο χάντικαπ (18.5) θα προτιμήσω το Πουέρτο Ρίκο.

Στο ματς της Ισπανίας με τον Καναδά, Ισπανία για νίκη, αλλά και στο χάντικαπ (21.5) πάλι Ισπανία. Ο Καναδάς είναι αδιάφορος, ενώ οι Ισπανοί θέλουν νίκη για να ελπίζουν στη 2η θέση.

Στο Ανγκόλα-Αυστραλία, θα προτιμήσω νίκη των Αυστραλών, τους οποίους θεωρώ σαφώς ανώτερους. Μην ξεχνάμε ότι ο νικητής γλιτώνει τους Αμερικάνους στους «16», οπότε οι Αυστραλοί δεν θα αφήσουν το ματς.

Τέλος, στο Ιορδανία-Γερμανία, οι Γερμανοί είναι το φαβορί. Όμως και οι δύο ομάδες είναι αποκλεισμένες και οι Γερμανοί έδειξαν ότι είναι τελείως αφερέγγυοι. Η νίκη της Ιορδανίας παίζεται περίπου στο 5.00 που αξίζει το ρίσκο, οπότε θα πάω με τη νίκη της Ιορδανίας. Θα προτιμήσω την Ιορδανία και στο χάντικαπ (να χάσει με μονοψήφια διαφορά, 9.5 πόντοι).

Με «ματιές» στα άλλα ματς

Στο ματς της Νέας Ζηλανδίας με τη Γαλλία, θεωρώ ότι οι Γάλλοι είναι ανώτερη ομάδα και θα τους παίξω για νίκη. Εδώ που έφτασαν θα είναι άξιοι της μοίρας τους αν χάσουν τη 2η θέση στον όμιλο. Όμως, ΠΡΟΣΟΧΗ: αν η Ελλάδα έχει χάσει από τη Ρωσία, τότε καλύτερα να αφήσετε το ματς αυτό (ή να ποντάρετε στους Νεοζηλανδούς για νίκη ως 12 πόντους), καθώς οι Γάλλοι θα προτιμήσουν τη Ρωσία από την Ελλάδα στους «16». Το παιχνίδι γίνεται στις 21:00, ενώ το δικό μας στις 18:30. Προτείνω νίκη των Γάλλων, ΜΟΝΟ αν η Ελλάδα έχει κερδίσει τη Ρωσία.

Αν το Πουέρτο Ρίκο έχει κερδίσει (16:00 παίζει), τότε το βράδυ (21:00) θα παίξω Τουρκία στο ματς με την Κίνα, όταν και οι δύο θα είναι αδιάφορες. Αλλιώς δεν θα ασχοληθώ με το ματς.

Τέλος, με μεγαλύτερο ρίσκο θα πάω με τη νίκη της Βραζιλίας στο ματς με την Κροατία. Οι Βραζιλιάνοι είναι καλύτεροι και λογικά θα κερδίσουν. Βέβαια, ίσως θελήσουν να αποφύγουν τους Αργεντινούς στους «16», οπότε να δείτε πρώτα το αποτέλεσμα του Αργεντινή-Σερβία (19:00) πριν παίξετε το ματς αυτό (21:30). Με νίκη των Αργεντινών, προτείνω και νίκη της Βραζιλίας, αλλιώς ας το αποφύγετε το ματς αυτό.

Προτάσεις ως τώρα: 34+3
Επιβεβαιώθηκαν: 18
Εκκρεμούν: 7+3
Διαψεύστηκαν: 9

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *