Home / NBA / Αυθεντική η κασέτα του Στέρλινγκ

Αυθεντική η κασέτα του Στέρλινγκ

Σύμφωνα με το TMZ ο Ντέιβιντ Άντερς, ο δικηγόρος του NBA που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι πεπεισμένος ότι η κασέτα του Ντόναλντ Στέρλινγκ είναι αυθεντική. Το TMZ ανέφερε ότι ο Άντερς άκουσε τη 15λεπτη βερσιόν της κασέτας (η οποία συνολικά είναι 1 ώρα) και είναι ικανοποιημένος από την αυθεντικότητά της.

Οι δύο δικηγόροι του NBA (ο Άντερς με τον Μακ Νίχορι) βρέθηκαν στη δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί την Β. Στιβιάνο, μαζί με την κοπέλα και τους δικηγόρους της, και σύμφωνα με πηγές του ΤΜΖ από την ανάλυση που έκαναν θεωρούν ότι η κασέτα είναι αυθεντική. Μάλιστα, όσοι έχουν ακούσει όλη την ηχογράφηση αναφέρουν, σύμφωνα με το TMZ, ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία» ότι ο Ντόναλντ Στέρλινγκ ήξερε ότι τον ηχογραφούσαν όσο μιλούσε.

Ο Άντερς θα δώσει αναφορά στον Άνταμ Σίλβερ, κομισάριο του NBA, για να προχωρήσει το θέμα και να αποφασίσει το NBA τι θα κάνει.

Την ίδια ώρα ο Μάικλ Τζόρνταν δήλωσε «αηδιασμένος ως αφροαμερικανός» από τα όσα είπε ο Στέρλινγκ και «ως ιδιοκτήτης ομάδας θεωρεί ότι δεν έχει θέση στο NBA ο Στέρλινγκ». Μαζί του συμφωνεί και ο Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος είπε ότι “δεν έχουν θέση τέτοια στο NBA και δεν θέλω να σχετίζομαι και να συγχρωτίζομαι στη δουλειά μου με τέτοια άτομα”, όμως ανέφερε ότι το να τιμωρήσει το NBA τον Στέρλινγκ ανοίγει “έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο” στη λογική του να τιμωρείς τα λόγια σε σχέση με τις πράξεις του καθενός.

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *