Home / NBA / Κόμπι: «Έκλεψα τις δικές του, έκλεψαν τις δικές μου»

Κόμπι: «Έκλεψα τις δικές του, έκλεψαν τις δικές μου»

Πριν λίγες ημέρες ο Μάικλ Τζόρνταν είχε μιλήσει για την πιθανότητα να παίξει ένας εναντίον ενός με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Κόμπι Μπράιαντ. Προφανώς και είπε ότι θα κέρδιζε, αλλά μέσα σε όλα εξέφρασε και την… ανησυχία του για το μάταιο ενός μονού με τον Μπράιαντ, αφού θα ήταν σα να αντιμετώπιζε τον εαυτό του!

Ο Τζόρνταν για τον ΛεΜπρον είχε πει «δεν νομίζω ότι θα έχανα» (σ.σ. ούτε εγώ το νομίζω), ενώ για τον Κόμπι είπε «ο Κόμπι, όμως, μου έχει κλέψει όλες τις κινήσεις», προφανώς εννοώντας ότι θα… ήταν πιο δύσκολο να τον σταματήσει μιας και θα είχε κινήσεις-Τζόρνταν, άρα μπορεί και να έβγαιναν… ισοπαλία, ή να τον δυσκόλευε ο Κόμπι!

Ο Κόμπι Μπράιαντ, μέσω Twitter, απάντησε στον Τζόρνταν, δεχόμενος ότι του έκλεψε κινήσεις, αλλά λέγοντας ότι αυτό είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό (που είναι, αφού μπορούσε να τις κοπιάρει, καλά έκανε). Ο Κόμπι είπε «Το φαινόμενο του ντόμινο. Εγώ έκλεψα κάποιες δικές του… η τωρινή γενιά έκλεψε κάποιες δικές μου».

Ο κύκλος της ζωής που λένε, αλλά στην μπασκετική βερσιόν του. Ή όπως έλεγε και ο Έλιοτ Γκουλντ σε… χορό στα “Φιλαράκια”: “Hey Chandler, I’m gonna have you arrested. You stole my moves!”.

Την ίδια περίπου στιγμή ο Τζέιμς έλεγε ότι θέλει να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών αλλά «απέχω ακόμα πολύ από αυτό, όμως αυτός είναι ο στόχος μου».

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *