Home / NBA / Κατηγορείται για κλοπή ο Ρεξ Τσάπμαν!

Κατηγορείται για κλοπή ο Ρεξ Τσάπμαν!

Ο πρώην NBAερ Ρεξ Τσάπμαν συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεψε από κατάστημα της Apple στο Σκοτσντέιλ αντικείμενα αξίας 14.000 δολαρίων και στη συνέχεια τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήρια. Ο 46χρονος Τσάπμαν συνελήφθη την Παρασκευή όταν η αστυνομία τον σταμάτησε ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.

Ο Τσάπμαν βρίσκεται αντιμέτωπος με 9 κατηγορίες κλοπής και 5 κατηγορίες διακίνησης κλεμμένης περιουσίας. Η αστυνομία λέει ότι ο Τσάπμαν περνούσε από το ταμείο του καταστήματος, έκανε να φανεί ότι το χρησιμοποιούσε, αλλά έφευγε χωρίς να πληρώσει (σ.σ. σατανικά ιδιοφυές σχέδιο). Σύμφωνα με την αστυνομία έκλεψε 7 φορές το κατάστημα.

Ο Τσάπμαν αγωνίστηκε 12 σεζόν στο NBA, με τη Σαρλότ, την Ουάσινγκτον, το Μαϊάμι και το Φίνιξ, ως το 2000, ενώ αργότερα εργάστηκε ως αναλυτής στην τηλεόραση για τους Σανς, τους Τίμπεργουλβς και τους Νάγκετς. Στην καριέρα του στο NBA έβγαλε περισσότερα από 22 εκατομμύρια δολάρια με τα συμβόλαια που υπέγραψε αλλά, προφανώς, αν ισχύουν οι κατηγορίες, βρίσκεται σε άλλη φάση στη ζωή του πια. Νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε ανεβάσει στο Twitter του την “είδηση” ότι ο Καλιπάρι πήγε στους Λέικερς, δεν του βγήκε πάντως, οπότε μάλλον θεώρησε ότι δύσκολα θα ξαναβρεί συντομα δουλειά στα μέσα…

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *