Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος: Week 8

Ο fantasyόπληκτος: Week 8

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2009
1/2 στις επιλογές της προηγούμενης εβδομάδας, αφού ο Μάρσαλ μας δικαίωσε ενώ ο Βελίτσκοβιτς έκανε το χειρότερό του φετινό ματς!

Ο Juan Carlos Navarro της Μπαρτσελόνα είναι σαφώς μία καλή επιλογή πλέον. Δεν έχει πέσει ποτέ σε μονοψήφιο ranking στην ACB, ενώ και στην Ευρωλίγκα η πορεία του μοιάζει ανοδική. Η αξία κάτω από 60 για έναν τέτοιο παίκτη είναι σαφώς δελεαστική.

Ο Chuck Eidson είναι ένα από τα πλέον πληθωρικά και ταλαντούχα τριάρια στην Ευρώπη. Αυτό αποτυπώνεται και στη στατιστική του η οποία γράφει: 17.2 ranking, 13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 1.9 κλεψίματα! Μια καλή επιλογή για περισσότερες από μία κατηγορίες στο fantasy…

Δε θα έπαιρνα… τον Travis Hansen της Ρεάλ. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει βρει ρόλο στη Μαδρίτη, είναι ασταθής και δεν πείθει ότι μπορούμε ακόμα να τον εμπιστευτούμε παρά το ότι έχει πέσει η αξία του. Η επιλογή του εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

Άκουσα ότι… ο Jamon Lucas του Αμαρουσίου απείχε από κάποιες προπονήσεις λόγω της δυσαρέσκειάς του για χρήματα που του οφείλονταν και ση συνέχεια, στο ματς του Σαββάτου έκανε ranking 6, ενώ στην Ευρωλίγκα έχει μ.ό. 12.9.

Στις αλλαγές της εβδομάδας, η Ρόμα άλλαξε προπονητή και ο Ολυμπιακός χώρισε με τον Ουέιφερ (για τον οποίο, παρεμπιπτόντως, άκουσα από άνθρωπο της ομάδας μία άσχημη λέξη για την μπασκετική του νοημοσύνη)…

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *