Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top-16: Week 1

Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top-16: Week 1

Η πρώτη αγωνιστική του Top-16 είναι κάθε χρόνο η πιο δύσκολη. Οι ομάδες παίρνουν και αφήνουν παίκτες, έχουμε απεριόριστες αλλαγές, οι στόχοι αλλάζουν… Το πιο σημαντικό σε αυτήν τη φάση είναι να μην αλλάξει η δυναμική της ομάδας σας. Οπότε, αποφύγετε ασταθείς παίκτες και εστιάστε σε αυτούς που έπαιξαν καλά σε όλη την κανονική περίοδο. Για τη στήλη, το σημαντικό είναι να βρούμε αυτούς που είναι καλή οικονομική ευκαιρία και θα μας κάνουν την έκρηξη.

Σε αυτό το πλαίσιο, για την πρώτη αγωνιστική του Top-16 πάω στο βάθος της λίστας των ψηλών και επιλέγω τον Nikola Mirotic της Ρεάλ με αξία 9.9! Ο Mirotic θα είναι άλλος παίκτης στο Top-16 και με εντελώς διαφορετικό ρόλο. Ο χρόνος του στην ACB έχει υπερδιπλασιαστεί, ενώ έχει κάνει ranking πάνω από 20 σε 3 από τα τελευταία του 4 ματς! Με έναν τόσο φτηνό παίκτη να μπορεί να φτάσει στο 20 ranking, οι επιλογές μας για τις άλλες θέσεις των ομάδων μας ανοίγουν…

Θα επιλέξω ακόμη τον Juan Carlos Navarro. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα δεν είναι βέβαια λαβράκι, αλλά οι τραυματισμοί τον άφησαν εκτός φόρμας στην κανονική περίοδο με αποτέλεσμα να τον βρίσκουμε τώρα στην τιμή ευκαιρίας του 37.8! Στα τελευταία ματς στην ACB δείχνει ότι έχει βρει τον εαυτό του, ενώ όλοι ξέρουμε την αξία του και το χαρακτήρα που δείχνει στα δύσκολα.

Δε θα έπαιρνα… τον Simas Jasaitis. Έχει μείνει καιρό έξω και ξεκινάει στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να αποδώσει καλά.

Άκουσα ότι… ο νέος κόουτς της Ρόμα φημίζεται για το πώς προπονεί ομάδες αυτού του επιπέδου. Με την κακή πορεία της ομάδας, όμως, στο πρωτάθλημα είναι ένα ερώτημα το πού θα μπουν οι προτεραιότητες…

Καλή χρονιά σε όλους σας καλή ανάκαμψη στην Ευρωλίγκα!

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *