Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος: Απολογισμός

Ο fantasyόπληκτος: Απολογισμός

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2010
 
Έκλεισε η χρονιά για το διαγωνισμό fantasy της Ευρωλίγκας, έκλεισε και για τη στήλη που σας κράτησε συντροφιά κάθε Δευτέρα για 16 εβδομάδες. Η μοναδική στήλη των ελληνικών sites με σαφείς προτάσεις για το fantasy σας προσέφερε πολλές καλές στιγμές και σήμερα επιχειρούμε μία σύντομη ανασκόπηση αυτών, όχι επιδιώκοντας το «μπράβο», αλλά την τεκμηρίωση των καλών προτάσεων και την εμπιστοσύνη σας για ενδεχόμενη ανανέωση της στήλης την επόμενη σεζόν.

Μετά από θετική πρόταση για παίκτη, 3 φορές προβλέψαμε παίκτη που έκανε ranking πάνω από 30, 9 φορές πάνω από 20, 18 φορές πάνω από 15, ενώ σε ποσοστό 65% οι θετικές προτάσεις της στήλης οδήγησαν σε διψήφιο ranking (υπήρχε και μία ατυχία με τον τραυματισμό του Γκριρ την εβδομάδα που είχε προταθεί, αφού είχε λήξει η προθεσμία).

Μετά από αρνητική πρόταση για παίκτη, 11 φορές προβλέψαμε παίκτη που έκανε ranking 5 ή χαμηλότερο, ενώ σε ποσοστό 71% οι αρνητικές προτάσεις αφορούσαν παίκτη που έκανε μονοψήφιο ranking.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφάνισε η πρόταση «Άκουσα ότι…», η οποία είχε είτε θετική είτε αρνητική υφή για κάποιον παίκτη και οδηγούσε με σιγουριά 81% στην επιβεβαίωση της.

Στα χαϊλάιτς της στήλης για τη φετινή σεζόν ήταν 3 φορές η θετική πρόταση για έναν παίκτη την εβδομάδα που έκανε το καλύτερο ranking της σεζόν του και 1 φορά η αρνητική πρόταση για το χειρότερο ranking της σεζόν. Επίσης, προτάθηκε ο Μάριτς όταν κόστιζε μόλις 54.8 και έκανε το δεύτερο καλύτερο ranking της σεζόν του (41.8), ενώ προβλέφθηκε η αγωνιστική άνοδος του ΜακΙντάιρ την εβδομάδα που έκανε το καλύτερο ranking του για φέτος (47.3). Τέλος, η ενημέρωση για το εσπευσμένο ταξίδι του Ντέιβιντ Χόκινς στις ΗΠΑ σας βοήθησε να τον αποφύγετε την εβδομάδα που έκανε -7, το χειρότερό του ranking φέτος, ενώ και στα σχόλια των άρθρων συχνά υπήρξαν εποικοδομητικές συζητήσεις και νέες προτάσεις!

Συνολικά ήταν μία εποικοδομητική σεζόν (μ.ο. θετικών προτάσεων 14.8, ενώ αρνητικών 5) που μπορεί, ενδεχομένως στο μέλλον, να γίνει ακόμη πιο παραγωγική με τη μεγαλύτερη διαδραστικότητα…

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *