Home / Α1 / Μετεγγραφικό παζάρι: Οι Αποχωρήσεις

Μετεγγραφικό παζάρι: Οι Αποχωρήσεις

Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουλίου 2007

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μαζί του έχει φέρει και το μετεγγραφικό πυρετό στις ομάδες της Α1. Το τοπίο σε κάθε ομάδα έχει αρχίσει να ξεδιαλύνει και αυτοί που δε θα συνεχίσουν να φορούν τα ίδια χρώματα και του χρόνου είναι λίγο – πολύ γνωστοί. Σήμερα θα ασχοληθούμε με αυτούς που αποχωρούν. Καθώς θα περνάει ο καιρός θα ακολουθήσουν νέα άρθρα γύρω από το «μετεγγραφικό παζάρι» με προσθήκες παικτών και όχι μόνο… Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί που φεύγουν:

Παναθηναϊκός: Ο Σισκάουσκας με τη γνωστή ιστορία με την ΤΣΣΚΑ είναι ήδη παρελθόν. Ο Ξανθόπουλος και ο Σάκοτα θα δοθούν δανεικοί (μάλλον καθυστερημένα). Υπό ερώτηση το μέλλον του Παπανικολάου που κέρδισε πόντους χάρη στον 5ο τελικό. Για τον Γιαφτόκας τα πράγματα θα ξεδιαλύνουν τις επόμενες ημέρες. Ίσως τεθεί θέμα Ντικούδη…

Ολυμπιακός: Ο – καλύτερος σε διάρκεια απόδοσης φέτος – Σκούνι Πεν εσχάτως νιώθει τη θέση του στη νέα ομάδα επισφαλή λόγω των… εμπνεύσεων του Γκέρσον. Ήδη έχουν αποχωρήσει Χαρίσης, Μπάρλος, Στακ, Άκερ και ο Ντόμερκαντ. Το θέμα Σχορτσιανίτη μάλλον θα έχει και συνέχεια…

Άρης: Εν αναμονή του νέου προπονητή (Γκόρντον Χέρμπερτ) δεν έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Προς το παρόν, προς αποχώρηση είναι οι Φλέτσερ, Σιγάλας, Παντελιάδης. Οι παίκτες που στήριξαν τον Άρη (Καστλ, Ουίλκινσον, Μάσει) έχουν καλές προτάσεις από την Ευρώπη. Δύσκολο να μείνουν ο Σεραπίνας και ο Σκέιλς. Τα υπόλοιπα οσονούπω…

Πανιώνιος: Οι τρεις καλύτεροι της ομάδας της Νέας Σμύρνης (Χάτσον, Ουίνστον, Περπέρογλου) ανέβασαν το κασέ τους και φεύγουν για… καλύτερους προορισμούς. Ο Αρσλάν έχει ήδη αποχωρήσει. Ο Χατζής θα κάνει το ίδιο. Ερωτηματικά οι κοινοτικοί.

Πανελλήνιος: Ο Μιχάλης Πελεκάνος έκανε μια ώριμη χρονιά και «ανοίγει φτερά» για υψηλότερο επίπεδο (μάλλον Ρεάλ). Δύσκολο να συνεχίσει ο Γκόλντγουάιρ. Ο Εν’Ντζάι και οι Έλληνες μένουν.

ΠΑΟΚ: Πολλές αλλαγές στο «δικέφαλο του Βορρά» αφού έχουν ήδη αποχωρήσει οι Καλαμπόκης, Σκεπάνοβιτς και οι Αμερικάνοι. Με τον ερχομό του Μπάλντγουιν θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Εν τω μεταξύ 10 παίκτες αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή αυτές τις μέρες με τους 6 πρώτους να άνοιξαν ήδη το χωρό.

Ολύμπια Λάρισας: Ο Πρίντεζης επέστρεψε στον Ολυμπιακό, μαζί του πήγε και ο Αποστολίδης. Ο Γουόλς πάει για ομάδα υψηλότερου επιπέδου. Ο Κρστιτς έφυγε. Από εκεί και πέρα υπάρχει διάθεση για διατήρηση του κορμού της ομάδας.

Μαρούσι: Ο Σεϊμπούτις απ’ ό,τι φαίνεται επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο Κυρίτσης αναζητά καινούργια στέγη για να ανέβει επίπεδο. Ο Γιαννουλάκος και ο Καράγκουτης δε συνεχίζουν στην ομάδα των βορείων προαστίων. Οι υπόλοιπες αποφάσεις αναμένονται άμεσα από τον Ντάρκο Ρούσο.

ΑΕΚ: Η ΑΕΚ που φαινόταν να είναι υπό διάλυση, με την έλευση του Δρόσου και του Κορωνιού θέλει να κρατήσει ένα μέρος του περσινού ρόστερ της και έχουν γίνει προτάσεις παραμονής σε Γκαγκαλούδη, Μάκη Νικολαΐδη, Κόμματο, Ταπούτο, Παπανικολάου, Πέρκοβιτς. Αναμένονται οι απαντήσεις. Οι υπόλοιποι μάλλον φεύγουν.

Ολυμπιάδα Πάτρας: Σημαντικές αλλαγές που ξεκίνησαν με την αποχώρηση του Κώστα Χαρίση, του Καλαϊτζίδη και των Αμερικάνων. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ποιοι άλλοι θα φύγουν.

ΑΕ Λάρισας: Ο καλύτερος παίκτης της, Άρθουρ Λι έχει ήδη φύγει. Δύσκολα θα κρατήσει οποιονδήποτε από τους κοινοτικούς. Οι Έλληνες μάλλον μένουν.

Αιγάλεω: Το Αιγάλεω έχασε το… θαυματουργό δίδυμο ξένων του. Έφυγε και ο Σούλης. Αδιευκρίνιστο ποιοι κοινοτικοί θα παραμείνουν.

About nikolask11

Check Also

Athlenda: κάνοντας τα όνειρα των νέων ταλέντων πραγματικότητα!

Για έναν πιτσιρικά με όνειρα για καριέρα το μπάσκετ υπάρχει παντού γύρω του. Λίγα έχουν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *