Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Πλήγμα με Καλντερόν! Μέσα ο Λόπεθ

Πλήγμα με Καλντερόν! Μέσα ο Λόπεθ

Τεράστιο πλήγμα για την Ισπανία, μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ. Ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν τραυματίστηκε στο φιλικό αγώνα εναντίον των Αμερικανών την Κυριακή και θα χάσει όλη τη διοργάνωση!
Ο Καλντερόν ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά το ματς πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι χειρότεροι φόβοι των Ισπανών επιβεβαιώθηκαν. Ο διεθνής γκαρντ έχει θλάση στον αριστερό δικέφαλο και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα!

Αυτό σημαίνει ότι η Ισπανία έχασε ένα από τα τρία μεγάλα αστέρια της, το βασικό της πλέι μέικερ λίγες ημέρες πριν τη διοργάνωση και τώρα ο Σέρτζιο Σκαριόλο πρέπει να βρει τρόπους να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό. Τη θέση του Καλντερόν στην ομάδα πήρε ο Ραούλ Λόπεθ.

«Δεν έχω πολλά να πω. Είναι κρίμα που χτύπησα την τελευταία στιγμή. Εύχομαι στα παιδιά καλή τύχη και θα είμαι όπως πάντα υποστηρικτής τους. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν», είπε ο Καλντερόν εμφανώς απογοητευμένος από τα νέα. Ο Καλντερόν είχε χάσει και το Ευρωμπάσκετ του 2009 εξαιτίας τραυματισμού.

Ο Ραούλ Λόπεθ είπε για την κλήση του την τελευταία στιγμή: «Δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι και όταν με πήραν τηλέφωνο δεν ήξερα τίποτα για τον τραυματισμό του Καλντερόν. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Κανείς δεν θέλει να παίρνει τη θέση κάποιου άλλου επειδή τραυματίστηκε. Απ’ την άλλη είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στο Μουντομπάσκετ με αυτή την ομάδα. Τώρα πρέπει να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Η δωδεκάδα της Ισπανίας μετά την αναγκαστική αλλαγή: 

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *