Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Προημιτελικοί: Η ώρα του Ντουράντ

Προημιτελικοί: Η ώρα του Ντουράντ

Μετά το τέλος των προημιτελικών, το Age of Basketball σας παρουσιάζει την καλύτερη εξάδα (εξάδα θα βγάζουμε από εδώ και στο εξής) των 4 αγώνων. Όπως πάντα, μετρά μπόνους συμμετοχής-νίκης, ranking, χρόνο συμμετοχής και κατάταξη της αντιπάλου στη λίστα της FIBA.

MVP των προημιτελικών αναδείχθηκε ο Κέβιν Ντουράντ, που δεν είχε αντίπαλο στο ματς με τη Ρωσία, δείχνοντας εύγλωττα και στα ευρωπαϊκά παρκέ την επαφή που έχει με το καλάθι. Συγκέντρωσε 98.7 βαθμούς στο σύστημα βαθμολόγησης του Age of Basketball.

Κατά σειρά η καλύτερη εξάδα:

Κέβιν Ντουράντ (33π., 5ρ., 2κλ., 8/11 δ., 3/8 τρ., 8/9 β.): Ξεχώρισε στο γήπεδο, σκόραρε εκπληκτικά και μοίρασε τους πόντους του σε όλο το ματς για να έχει απάντηση σε κάθε πρόβλημα που έθετε η Ρωσία.

Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς (17π., 5ρ., 3ασ., 4κλ., 4/8 δ., 3/6 τρ.): Μεγάλη, πληθωρική εμφάνιση. Σκόραρε καλά, βοήθησε σε όλους τους τομείς. Πολύ σημαντική παρουσία.

Λίνας Κλέιζα (17π., 9ρ., 6/11 δ., 1/3 τρ., 2/2 β.): Ο φυσικός ηγέτης της αναγεννημένης Λιθουανίας. Ξεχώριζε και πάλι στο γήπεδο δίνοντας στη νίκη τα ψήγματα της κλάσης του.

Σίμας Γιασάιτις (19π., 2ρ., 2/3 δ., 4/7 τρ., 3/4 β.): Τα δικά του τρίποντα έδωσαν την ψυχολογία και το μομέντουμ νίκης για την πρόκριση στην τετράδα της ομάδας-έκπληξη της διοργάνωσης.

Μίλος Τεόντοσιτς (12π., 8ασ., 5ρ., 3/4 δ., 2/8 τρ.): Μπορεί να μην έπειθε ότι ήταν στην καλύτερή του μέρα, ήταν όμως πρώτος σε ασίστ και λεπτά συμμετοχής της Σερβίας. Και φυσικά το εκπληκτικό τρίποντο-highlight που σήμανε την καμπάνα της μεγάλης πρόκρισης.

Χέντο Τούρκογλου (10π., 7ασ., 4ρ., 2/3 δ., 6/8 β.): Σκόραρε στην αρχή, μοίρασε την μπάλα, πληθωρικός και με ψυχολογία νίκης. Ο κατάλληλος ηγέτης για το νέο θρίαμβο της Τουρκίας.

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *