Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Week 1

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Week 1

Καλή μπασκετική χρονιά σε όλους! Η στήλη επανέρχεται, στο γνωστό της ύφος και περιμένει τις απορίες και τα σχόλια σας κάθε εβδομάδα!

Πάντα το ξεκίνημα και ειδικά η πρώτη αγωνιστική φέρνουν πολλές αντιξοότητες. Είναι δύσκολο να προβλέψεις τη φόρμα των παικτών όταν έχουν παίξει 0-3 αγώνες στις εθνικές τους διοργανώσεις. Συνεπώς, δε θα κοιτάξουμε τις παλιές αξίες, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια… οικονομική έκπληξη!

Ο Dragan Milosavljevic της Παρτιζάν ήταν ένας από τους τελευταίους που κόπηκε από τη δωδεκάδα της Σερβίας πριν το Μουντομπάσκετ. Φέτος, μπορεί να κάνει την έκρηξη και ήδη το δείχνει: έχει 15.7 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 15.7 ranking στους τρεις πρώτους αγώνες της Αδριατικής Λίγκας. Επιπλέον, κοστίζει μόλις 17!

Ο Stanko Barac της Κάχα Λαμποράλ είναι πλέον 24 και μπορεί να ανέβει επίπεδο. Η τιμή του (37) είναι πολύ καλή σε σχέση με αυτό που προσφέρει μέχρι τώρα στην Ισπανία: 11.7 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, σύνολο 15.3 ranking. Καθόλου άσχημα!

Δε θα έπαιρνα… τον Novica Velickovic της Ρεάλ. Έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στην Ισπανία (μόλις 2.3 ranking σε 3 παιχνίδια) και έχει και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Άκουσα ότι… ο Stefano Mancinelli της Αρμάνι Μιλάνο έβαλε 27 πόντους στο πρώτο παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος.

Καλή μας αρχή!

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *