Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Euroleague: week 3

Euroleague: week 3

 

Καλά ξεκίνησε η χρονιά στην Ευρωλίγκα με 8/12 προτάσεις τη δεύτερη αγωνιστική (λόγω… Ολυμπιακού). Ουσιαστικά χάθηκε μόνο το ματς του Ολυμπιακού, η νίκη της Αρμάνι και το χάντικαπ της Σιένα από τις 12 προτάσεις που έδωσα την περασμένη εβδομάδα. Ας δούμε αυτή την εβδομάδα τις προτάσεις μας:

 

Η Χίμκι υποδέχεται στη Ρωσία την Κάχα Λαμποράλ. Οι Ρώσοι δεν έχουν μπει και τόσο καλά στη σεζόν, με το ματς να είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Θα προτιμήσω την Κάχα, με τον Τελέτοβιτς και τον Χουέρτας να είναι σε εκπληκτική κατάσταση και τον Μπάρατς να έχει μόλις ανανεώσει το συμβόλαιό του. Οπότε για νίκη (1.90) θα πάω με την Κάχα Λαμποράλ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μάλαγα και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Οι Ισπανοί έχουν αρκετά προβλήματα, με μεγαλύτερο αυτό του ΜακΙντάιρ, ενώ ο Ολυμπιακός είναι πλήρης και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει αφού παίζει εντός έδρας και έχασε στη Γερμανία μια βδομάδα πριν. Θα προτιμήσω τον Ολυμπιακό για τη νίκη.

Η Εφές υποδέχεται την Αρμάνι στην Τουρκία. Παρότι η Αρμάνι δείχνει φερέγγυα φέτος και μάλιστα είναι αήττητη στην Ιταλία, θεωρώ ότι δεν θα κερδίσει μέσα στην Τουρκία, απέναντι στην Εφές, που ήδη έχει χάσει βαθμούς. Νίκη της Εφές, λοιπόν.

Την Πέμπτη έχουμε ντέρμπι… κορυφής στη Λιουμπλιάνα, με την Ολίμπια να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Θα προτιμήσω τους «πρασίνους» για τη νίκη, καθώς είναι αδιαμφισβήτητα καλύτερη ομάδα από τους Σλοβένους. Νίκη, λοιπόν, για Παναθηναϊκό.

Στο Βελιγράδι, η Μακάμπι κοντράρεται με την Παρτιζάν. Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς η Παρτιζάν μεταμορφώνεται στην έδρα της, αλλά θεωρώ ότι η φετινή Μακάμπι μπορεί να περάσει από το Βελιγράδι με τη νίκη. Νίκη για Μακάμπι, ενώ και στο χάντικαπ (-1,5) θα προτιμήσω τους Ισραηλινούς.

Προτάσεις ως τώρα: 86
Εκκρεμούν: 6
Επιβεβαιώθηκαν: 50
Διαψεύστηκαν: 30

Β.Π. the “Expendable”

 

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *