Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2010-11 / Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

Καλή αρχή στο πρωτάθλημα! Ξεκίνησε το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του ΝΕΦΟ Νικηφόρου με τη χορηγία του Sport Coffee και το Age of Basketball στη χορηγία της επικοινωνίας. Η πρώτη αγωνιστική ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με μικρά εμπόδια, αφού από τα 6 παιχνίδια δεν έγινε το πρώτο, εκείνο που θα άνοιγε τη σεζόν.

(Επειδή βρισκόμαστε στην 1η αγωνιστική, τσεκάρετε τα ονόματα για να δείτε αν είναι σωστά, καθώς όσα εστάλησαν με το ροζ φύλλο αγώνα σκαναρισμένο δεν ήταν καθαρογραμμένα και πιθανώς να υπάρχουν λάθη. Αν βρείτε τέτοια, ενημερώστε μας στο Mail ή στα σχόλια και θα τα αλλάξουμε.)

Η ομάδα «Aigaleo City» δήλωσε κώλυμα μία μέρα πριν τον αγώνα και το ματς με την «Τιρινίνι» δεν έγινε. Επειδή ήταν η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν υπήρξε μηδενισμός και το ματς θα γίνει σε άλλη ημερομηνία. Όμως, αυτό, απ’ όσο είπαν οι διοργανωτές, δεν θα επαναληφθεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και αν κάποιος δεν παρατάσσεται σε ένα ματς θα μηδενίζεται στον εν λόγω αγώνα, με τη νίκη να πηγαίνει στην άλλη ομάδα.

Μεγάλοι νικητές της πρώτης αγωνιστικής ήταν οι «Nothing But Net», γιατί κέρδισαν το πιο οριακό ντέρμπι της πρεμιέρας, μόλις με 2 πόντους τους «εBEERοι» (41-39). Οι «εBEERοι» είχαν τον Κανελίδη σε τεράστια ημέρα, να σημειώνει 22 πόντους, αλλά τελικά στη σούμα κέρδισε ο πλουραλισμός της «Nothing But Net», που είχε 10 παίκτες να σκοράρουν στο ματς από 2 ως 9 πόντους!

Η «ΑΕΠΕ» ήταν… «φωτιά» στο πρώτο της ματς, και έχει πλέον την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με 71 πόντους. Κέρδισε εύκολα με 19 πόντους διαφορά (71-52) την «Off Balance» και μπήκε στο πρωτάθλημα με το δεξί, έχοντας 5 παίκτες να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων, με 1ο σκόρερ τον Κωνσταντίνου. Από την “Off Balance” ο Καπετανάκης είχε 12 πόντους.

Πολύ εύκολη νίκη και για την «Αττική», που κέρδισε τον ελλιπή «Νικηφόρο» με 53-23, με το +30 να είναι η μεγαλύτερη διαφορά της αγωνιστικής. Ο Τρικαλιώτης σταμάτησε στους 17 πόντους και έκανε πιο εύκολη τη δουλειά της ομάδας του, που, βεβαίως, έχει και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Νίκη και για τους «Spyzz», που επικράτησαν της «Sport Coffee» με 49-39. Κώτσος και Βελισσάριος με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα κυριάρχησαν στο ματς, ενώ ο Μανώλης προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε, από τη «Sport Coffee» με 13 πόντους.

Και οι «Ρούκουνες» κέρδισαν με 46-40 τους «Santa Barbara Rockets», έχοντας 4 παίκτες με πάνω από 7 πόντους. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαργαρίτης με 14, ενώ 12 είχαν από τους «Santa Barbara Rockets» οι Καλομπράτσος, Γεωργαντάς.

Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα αρχίζει να… ζεσταίνεται!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των ομάδων:

Αττική – Νικηφόρος 53-23
ΑΤΤΙΚΗ:
Χαλκιόπουλος, Λάππας 2, Καββαδίας 2, Κοντός 2, Χριστόπουλος 2, Τρικαλιώτης 17, Μπουργαζάς 6, Ζαχαρογιάννης 9, Αναγνωστόπουλος 11.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γκιόσης, Στρατής 12, Μπλόντζος, Κυριακόπουλος, Μπλόντζος Λ., Μαρινάκης 4, Γράψας 7, Ποσοβάκης.

εBEERοι – Nothing But Net 39-41
εBEERοι:
Ζωτος Χρ 8, Ζωτος Π 4, Κανελιδης Π 22, Ρηγας Χρ 2, Γιαννουλακης Δ 3, Δημητρακης Τ, Σταθοπουλος Κ.

NOTHING BUT NET: Ζησης Γ 4, Γουσης Γρ 3, Μητσακης Γ. Κωνσταντινου Αντ 6. Ζησης Δ. 3, Παναγιωτοπουλος Κ 4, Ουζουνιδης Θ. 4, Μπαμπακος Κ 9, Καραγιωργακης Μ 2, Κοτσιφης Β 3, Καραχαλιος Γ 5.

ΑΕΠΕ – Off Balance 71-52
ΑΕΠΕ:
Αντωνακόπουλος 10, Γυφτόκωστας 12, Ζαφειρόπουλος, Καταραχιας 6, Κωνσταντινόπουλος 10, Κωνσταντίνου 14, Τρυγωνόπουλος, Μπουντούρης 12, Πασχάλης 3, Σαράντος, Σταυρόπουλος 4.

OFF BALANCE: Γιαννόπουλος Ανδ. 2, Παπαδάτος Δ. 2, Γεωργόπουλος Ν. 6, Μπέκας Στ. 9, Καπετανάκης Β. 12, Θεοδώρου Π., Παπανικολόπουλος Αλ. 6, Γκιάτας Χρ. 9, Πιτσικάλης Σπ. 6.

Sport Coffee – Spyzz 39-49
SPYZZ:
Κωνσταντόπουλος 6, Καρακώστας 7, Φίλιας 5, Κατσούρης 1, Δήμου 2, Κώτσος 15, Βελισσάριος 13.

SPORT COFFEE: Παπασίνος 9, Κορτιανός 5, Μπικακης, Μανώλης 13, Μπιτζίκης 2, Κάββουρας 2, Ματσούκας 8.

Santa Barbara Rockets – Ρούκουνες 40-46
ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ:
Τσερπές Ηρ. 2, Χριστοδουλόπουλος Μιχ. 10, Κούτουλας Δ. 8, Μαργαρίτης Αλ. 14, Μαρκάκης Δ., Πανόπουλος Αγ. 5, Γκότσης Γ. 7, Λιανάκης Γ.

SANTA BARBARA ROCKETS: Μποσταντζόγλου Μ., Μακρής Γιαν., Γκαβογιάννης Ε., Καναρίδης Ι. 6, Μακρής Γ., Καλομπράτσος Χ. 12, Γεωργαντάς Α. 12, Ταβουλάρης Γρ. 10.

Τιρινίνι-Aigaleo City αναβλήθηκε

About nikolask11

Check Also

Τρίτη θέση για Net! – Τελική κατάταξη

Την 3η θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Nothing But Net, μετά τη νίκη τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *