Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2010-11 / Σαββατοκύριακο των ντέρμπι!

Σαββατοκύριακο των ντέρμπι!

 

Γεμάτη ντέρμπι ήταν η 3η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος! Από τα 6 παιχνίδια του Σαββατοκύριακου τα 5 κρίθηκαν οριακά, με το ένα να πηγαίνει και σε παράταση. Στην κορυφή βρίσκονται πλέον αήττητες μόνο δύο ομάδες, η «Nothing But Net» και η «ΑΕΠΕ». Πρώτες νίκες για την «Santa Barbara Rockets», την «Off Balance», τον «Νικηφόρο» και την «Τιρινίνι», που μάλιστα είχε και την καλύτερη παραγωγικότητα στην επίθεση την αγωνιστική αυτή, μόλις μια βδομάδα μετά που είχε τη… χειρότερη σε όλο το πρωτάθλημα.

Από σήμερα μπορείτε να βλέπετε το πανόραμα του πρωταθλήματος με όλους τους αγώνες, στην σελίδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, κάτω από τον πίνακα με τη βαθμολογία των ομάδων!

Ο «Νικηφόρος» έπαιξε 2 ματς την αγωνιστική αυτή, λόγω της αποχώρησης μιας ομάδας από το πρωτάθλημα. Το Σάββατο με πλήρη σύνθεση (2 ψηλούς που δεν τους είχε στα προηγούμενα ματς) κατάφερε να κερδίσει τους «Ρούκουνες» με 63-59 μετά από ένα ωραίο παιχνίδι. Από τον «Νικηφόρο» ξεχώρισαν ο Αλαμπασίνης με 18 πόντους, ο Γιάννης Μπλόντζος με 11 και ο Αργύρης Γράψας με 13, ενώ οι «Ρούκουνες» στηρίχτηκαν επιθετικά στον Θεοδωρόπουλος που πέτυχε 25 πόντους και στον Μενεξίδη που είχε 11.

Την Κυριακή, ο «Νικηφόρος» δεν είχε ανάλογη απόδοση. Λίγο η κούραση, λίγο οι κάποιες απουσίες που είχε πάλι και η «Τιρινίνι», που εμφανίστηκε αρκετά πιο πλήρης από το πρώτο παιχνίδι της κυριάρχησε στο ματς από το ξεκίνημα. Το τελικό 69-39 σηματοδοτεί το μόνο ματς του Σαββατοκύριακου που κρίθηκε με μεγάλη διαφορά.

Μάλιστα, στο ματς αυτό (που είχε ένα εκπληκτικό δεκάλεπτο, το πρώτο, με το σκορ στο 30-16 για τους νικητές) είδαμε και την πρώτη 30άρα του πρωταθλήματος, δια χειρός Κουσούλη Αντ. σε μια καταπληκτική επιθετικά παράσταση. Από κοντά και ο Στεφανιώτης με 17 πόντους και εκρηκτικό ξεκίνημα στις αρχές των δύο πρώτων δεκαλέπτων, ενώ και οι 8 παίκτες που αγωνίστηκαν με την «Τιρινίνι» σκόραραν.

Από τον «Νικηφόρο», ο Κακολύρης κέρδισε πολλές μάχες στη ρακέτα και είχε 10 πόντους, ενώ ο Γιάννης Μπλόντζος είχε 11 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο (μόνο σε αυτό αγωνίστηκε).

Στην παράταση κρίθηκε ο αγώνα της «Off Balance» με την «Sport Coffee». Το σκορ του κανονικού αγώνα ήταν 48-48, αλλά η «Off Balance» κυριάρχησε στο έξτρα πεντάλεπτο με αποτέλεσμα να κερδίσει με 58-51. Για τους νικητές ο Πιτσικάλης είχε 22 πόντους και ο Γκιάτας 18, ενώ από τη «Sport Coffee» ο Αποσκίτης ήταν ο μόνος με διψήφιο αριθμό πόντων, σταματώντας στους 27.

Πρώτη νίκη και για τους «Santa Barbara Rockets» που κέρδισαν οριακά τους «εBEERοι» με 50-49. Για τους νικητές ο Πέτρου είχε 18 πόντους και ο Καναρίδης 13, ενώ από τους νικημένους ο Ζώτος Χρ. σταμάτησε στους 17 πόντους και ο Αντωνιάδης στους 13. Πλέον, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 1-2 στο πρωτάθλημα.

Πάμε και στην κορυφή, που είδε τις 4 αήττητες ως την 3η αγωνιστική ομάδες να παίζουν μεταξύ τους.

Σε ένα ματς που σήκωσε μεγάλη συζήτηση λόγω των παραπόνων των ηττημένων για τη διαιτησία, οι «Nothing But Net» κέρδισαν την «Αττική» με 41-36. Ο αγώνας ήταν σκληρός και καλός και από τις δύο ομάδες, ενώ οι νικητές πέτυχαν εκπληκτική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν επέστρεψαν από το 14-29. Δηλαδή κέρδισαν το δεύτερο μέρος με επιμέρους σκορ 27-7! Κι αυτό, παρότι, όπως είπαν, είχαν 3 τραυματίες εκτός αγώνα.

Για τους νικητές, από τους οποίους σκόραραν και οι 8 που έπαιξαν, ο Κωνσταντίνου είχε 14 πόντους και οι υπόλοιποι 7 από 2 έως 6. Για την «Αττική», ο Τρικαλιώτης είχε 12 πόντους και ήταν ο μόνος με διψήφιο αριθμό πόντων.

Στην κορυφή μαζί με την «Nothing But Net» βρίσκεται και η «ΑΕΠΕ», που επίσης έφτασε στο 3-0 κερδίζοντας την «Spyzz» με 44-43. Το ματς ήταν οριακό, αλλά στο τέλος επικράτησε ο πλουραλισμός της «ΑΕΠΕ», που 6 από τους 10 παίκτες της να σκοράρουν τουλάχιστον 5 πόντους. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Σαράντος με 13, που ήταν και ο μόνος που πέτυχε πάνω από 10 πόντους.

Για την «Spyzz» ο Βελισσάριος είχε 22 πόντους και ο Κώτσος 15, με τους δυο τους να «τραβούν» το κουπί στην επίθεση.

Μετά και την 3η αγωνιστική, δύο ομάδες μόνο παραμένουν αήττητες και μόλις μία ακόμα χωρίς νίκη, η «Sport Coffee», η οποία, όμως, έχει παίξει μόνο 2 αγώνες ως τώρα!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι πρωταγωνιστές:

3η αγωνιστική

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ 63-59

Νικηφόρος: Γκιόσης Ι. 4, Στρατής Φρ. 4, Τσαλίκης Γ. 4, Μπλόντζος Γ. 11, Κυριαζόπουλος Κ. 6, Μπλόντζος Λ., Πασαβάκης Θ. 3, Αλαμπασίνης Γ. 18, Κακολύρης Τ., Γράψας Αρ. 13.

Ρούκουνες: Γκότσης Ι., Θεωδοροπουλος Κ. 25, Τσιότσιος Χρ., Τσερπές Ηρ., Χριστοδουλόπουλος 7, Κουτούλας Δ. 6, Νικολόπουλος Σ. 6, Μαργαρίτης Αλ., Μαρκάκης Δ, Πανόπουλος Α., Μενεξίδης Σ. 11, Λιανάκης Ι. 4.

ΑΤΤΙΚΗ – NOTHING BUT NET 36-41

Αττικη: Χαλκιόπουλος, Καββαδίας, Κοντος 4, Τρικαλιώτης 12, Χριστόπουλος, Καραλής 8, Μπουργαζάς 1, Ζαχαρογιάννης 6, Αναγνωστόπουλος 5, Κορμάς.

Nothing but net: Ζήσης Γ. 3, Κωνσταντίνου 14, Ζήσης Δ. 6, Παναγιωτόπουλος 6, Ουζουνίδης 3, Μπαμπάκος 3, Καραγεωργάκης 2, Καραχάλιος 4.

OFF BALANCE – SPORT COFFEE 58-51

Off Balance: Πιτσικάλης Σπ. 22, Μπέκας Στ. 8, Γκιάτας Χρ. 18, Καπετανάκης Β. 7, Λίγκας Ν. 1, Ρήγας Γ. 2, Θεοδώρου Π., Γιαννόπουλος Ανδ., Γιακουμάκος Μ., Γεωργόπουλος Ν.

Sport Coffee: Κλαδής 4, Μανώλης 5, Ματσούκας 6, Παπασινος 4, Αποσκίτης 27, Δουλος 5, Μπικάκης, Κουβεδάκης.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΤΙΡΙΝΙΝΙ 39-69

Νικηφόρος: Γκιόσης Γ. 1, Στρατής Φρ. 5, Μπλόντζος Γ. 11, Κυριαζόπουλος, Μπλόντζος Λ. 6, Πασαβάκης Θ. 6, Κακολύρης Τ. 10

Τιρινίνι: Αντωνόπουλος Ανδ. 4, Οικονομόπουλος Κ. 2, Τσουκνιδής Δ. 8, Μπόικου Β. 4, Κουσούλης Αν. 30, Κουσούλης Ν. 2, Στεφανιώτης Δ. 17, Κουβαράς Αγγ. 2.

SPYZZ – ΑΕΠΕ 43-44

ΑΕΠΕ: Γιαννακόπουλος Π. 8, Ζαφειρόπουλος Ανδ. 5, Καταραχιάς Αθ., Κωνσταντινόπουλος Σπ. 5, Μιχαηλίδης Κ., Μπουντούρης Χρ. 8, Πασχάλης Αν., Σαράντος Ι. 13, Σταυρόπουλος Ανδ. 5, Τριπολιτσιώτης Αγγ.

Spyzz: Βελισσάριος 22, Φιλιας, Καρακώστας 3, Ησαΐας, Κατσουρας, Κωνσταντόπουλος 3, Κώτσος 15.

SANTA BARBARA ROCKETS – εBEERοι 50-49

S.B. Rockets: Καναρίδης Γ. 13, Πέτρου Σπ. 18, Τοσουνίδης Χρ. 7, Γεωργαντής Αγ. 4, Σταμάτης Αχ. 6, Μακρής Στρ. 2., Μποσταντζόγλου Μ., Καλομπράτσος Χ., Καλομπράτσος Α., Μιχαηλίδης Μ., Μακρής

εBEERοι: Ζώτος Χρ. 17, Χριστοδουλάκης Β. 4, Αντωνιάδης Π. 13, Ρήγας Χρ. 4, Ξανθόπουλος Θ. 5, Ζώτος Παν. 6., Γιαννουλάκης Δ., Σταφόπουλος Κ., Δημητράκης Τ.

About nikolask11

Check Also

Τρίτη θέση για Net! – Τελική κατάταξη

Την 3η θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Nothing But Net, μετά τη νίκη τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *