Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Week 7

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Week 7

Καλή ήταν η περασμένη εβδομάδα, χωρίς όμως την έκρηξη. Μπορεί ο Βαλανσιούνας να έμεινε στα ρηχά, αλλά ο Τζιστ έκανε 17,6 στη νίκη της Παρτιζάν, ενώ και η αρνητική πρόταση για τον Τζέρεμι Ρίτσαρντσον ήταν πλήρως σωστή.

Για την 7η αγωνιστική επιλέγω τον Sarunas Jasikevicius της Λιέτουβος Ρίτας. Από την περασμένη εβδομάδα περιμένω να πάει σε αξία που δεν θα σημαίνει πτώση ακόμη κι αν παίξει καλά (αυτός είναι ο λόγος που δεν τον πρότεινα για την 6η αγωνιστική, καθώς «έχασε» 4 μονάδες παρότι ήταν ο καλύτερος της ομάδας του). Ο Σάρας έκανε 17 την περασμένη εβδομάδα, ενώ ήταν αρκετά καλός και στη συντριβή της Λιέτουβος από τη Ζαλγκίρις το Σαββατοκύριακο. Έχει αξία ακριβώς 30.

Σε καλή φόρμα είναι ο Nando De Colo της Βαλένθια που από τη στιγμή που ανέλαβε ο Πέσιτς την ομάδα έχει ανέβει πολύ. Έκανε 14 το Σαββατοκύριακο και 11 την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Δε θα έπαιρνα… τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο Αΐτο Ρενέσες δεν είναι ικανοποιημένος από τον Έλληνα φόργουορντ, τον κράτησε 40 λεπτά στον πάγκο στο τελευταίο ματς της Μάλαγα και στη συνέχεια είπε ότι ο παίκτης «δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί τελευταία» και γι’ αυτό δεν παίζει. Δεν αξίζει το ρίσκο μέχρι να αποκατασταθεί η σχέση των δύο αντρών.

Άκουσα ότι… ο Jan Vesely έκανε 22 ranking το Σαββατοκύριακο, που σημαίνει ότι για 4ο συνεχόμενο αγώνα σε Αδριατική λίγκα και Ευρωλίγκα κάνει πάνω από 9 (κατά σειρά 14, 20, 9 και 22). Είναι η πρώτη φορά φέτος που έχει τέτοιο σερί καλών εμφανίσεων.

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *