Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2010-11 / Συνεχίζουν αήττητες ΑΕΠΕ-Nothing But Net!

Συνεχίζουν αήττητες ΑΕΠΕ-Nothing But Net!

«ΑΕΠΕ» και «Nothing But Net» συνέχισαν αήττητες στο πρωτάθλημα μετά και την 4η αγωνιστική. Εύκολη η νίκη για την «Nothing But Net» επί του «Νικηφόρου», ενώ η «ΑΕΠΕ» καθάρισε χωρίς δυσκολία το ντέρμπι με την «Αττική».

Τρίτη νίκη για τους «Spyzz» που κέρδισαν τους «Ρούκουνες», δεύτερη νίκη για την «Τιρινίνι» επί των «Off Balance» αυτή τη φορά, ενώ νίκη πήραν και οι «εBEERοι» σε έναν επεισοδιακό αγώνα με το «Sport Coffee», που σημαδεύτηκε από το πρώτο ντεσκαλιφιέ στο πρωτάθλημα. Ρεπό είχαν αυτή την αγωνιστική οι «Santa Barbara Rockets».

Την επόμενη αγωνιστική θα σπάσει το δίδυμο της κορυφής, καθώς η «ΑΕΠΕ» κοντράρεται με τους «Nothing But Net» στο ματς που θα κλείσει το πρόγραμμα της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Η «ΑΕΠΕ» επικράτησε με 38-23 της «Αττικής», μένοντας αήττητη στην κορυφή του πρωταθλήματος με 4-0. Για την «ΑΕΠΕ» ο Σταυρόπουλος είχε 12 πόντους και ο Πασχάλης 9, ενώ από την «Αττική» ο Τρικαλιώτης είχε 9 και ο Ζαχαρογιάννης 8.

Οι «Nothing But Net» κέρδισαν τον «Νικηφόρο» με 53-28 και έφτασαν στο 4-0 για να μείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας και την καλύτερη διαφορά πόντων ως τώρα. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου το δεκάλεπτο τελείωσε 6-4 και οι νικητές προηγήθηκαν με 15-9 στην ανάπαυλα, το σκορ άνοιξε στο δεύτερο μέρος. Μετά από 3 δεκάλεπτα οι δύο ομάδες ήταν στο 35-24 με τους «Nothing But Net» να κερδίζουν 18-4 την τελευταία περίοδο, όπου και έχτισαν τη μεγάλη τους διαφορά.

Για ακόμη μία φορά οι «Nothing But Net» είχαν μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση, έχοντας 7 παίκτες που σκόραραν από 4 ως 10 πόντους, με τους Κωνσταντίνου και Ζήση Δ. να έχουν από 10. Για τον «Νικηφόρο» ο Πασαβάκης είχε 9 και ο Γ. Μπλόντζος 7.

Η «Τιρινίνι» έφτασε στο 2-1, επικρατώντας των «Off Balance», που έπεσαν στο 1-3, με 38-31, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό επιθετικά με τους «Off Balance» να κλείνουν στο 4-9 την πρώτη περίοδο και στο 9-14 το πρώτο μέρος.

Η αλλαγή έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, με την «Τιρινίνι» να το κερδίζει με επιμέρους σκορ 29-17, ισοφαρίζοντας τον αγώνα πρώτη φορά στο 18-18. Στο τέλος, οι νικητές είχαν προβάδισμα πάνω από 4 πόντους ως το τελικός 38-31. Στο ματς υπήρχε και «καυτή» εξέδρα με τους… φανατικούς οπαδούς της «Τιρινίνι» (γνωστούς και ως Tirininian Ultras 87) να φωνάζουν συνθήματα και στα 40 λεπτά του ματς.

Για την «Τιρινίνι», που έχασε και πάλι παίκτη της στο πρώτο ημίχρονο με τραυματισμό, ο Κουσούλης Α. είχε 17 πόντους και ο Στεφανιώτης 11. Από τους «Off Balance» ο Καπετανάκης είχε 9 πόντους και ο Γκιάτας 7.

Οι «εBEERοι» κέρδισαν την «Sport Coffee» με 62-47, έχοντας την καλύτερη επίθεση της αγωνιστικής. Στο πρώτο δεκάλεπτο η «Sport Coffee» έχασε τον Αποσκίτη, πρώτο της σκόρερ (και στο ματς ως τότε, αλλά και στο πρωτάθλημα ως τώρα), με ντεσκαλιφιέ λόγω εχθρικής λεκτικά συμπεριφοράς προς το διαιτητή. Η «Sport Coffee» προηγήθηκε με 7-9 στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η συνέχεια ανήκε στους αντιπάλους της.

Οι «εBEERοι» σκόραραν πάνω από 15 πόντους σε καθεμία απ’ τις άλλες περιόδους και έφτασαν στο τελικό +15 κερδίζοντας κάθε ένα από τα επόμενα δεκάλεπτα. Για τους νικητές ο Αντωνιάδης είχε 15 πόντους και ηγήθηκε τριών παικτών με διψήφιο αριθμό πόντων, καθώς ο Ζώτος Χρ. είχε 12 και ο Ρήγας 10. Για την «Sport Coffee» ο Παπασινός είχε 18 πόντους και ο Ματσούκας 9.

Οι «Spyzz» έφτασαν τις 3 νίκες (3-1) κερδίζοντας τους «Ρούκουνες» με 57-45. Το ματς άνοιξε στην 3η περίοδο για τους νικητές, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 32-28. Μετά την ανάπαυλα έτρεξαν ένα 15-8 για να ξεφύγουν με 47-36 στο 30ο λεπτό. Ο Καρακώστας πέτυχε 32 πόντους (ρεκόρ ως τώρα στο πρωτάθλημα), ενώ ο Κώτσος τον ακολούθησε με 18 για τους νικητές. Από τους «Ρούκουνες» ο Τσιότσιος είχε 17 πόντους και ο Χριστοδουλόπουλος 14.

Τα αποτελέσματα και οι πρωταγωνιστές:

4η αγωνιστική


ΑΕΠΕ – ΑΤΤΙΚΗ 38-23

ΑΕΠΕ (Τσικλειστάς): Αλαμαράς π., Καταραχιάς Αλ., Γιαννακόπουλος Π. 5, Ζαφειρόπουλος Ανδ. 2, Καρουμπής Σπ. 2, Καταραχιάς Αθ. 2, Κωνσταντινόπουλος Σπ. 6, Μιχαηλίδης Κ., Πασχάλης Αν. 9, Σταυρόπουλος Ανδ. 12, Τριπολιτσιώτης Αγγ..

ΑΤΤΙΚΗ: Χαλκιόπουλος, Γαλάνης, Καββαδίας, Κοντος 1, Τρικαλιώτης 9, Χριστόπουλος 1, Καραλής, Μπουργαζάς 4, Ζαχαρογιάννης 8, Μιραχτσής, Περβοπαράκης.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-NOTHING BUT NET 28-53

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Τσαλίκης Γ. 3, Μπλόντζος Ι. 7, Μπλόντζος Λ., Αλαμπασίνης Γ. 4, Πασαβάκης 9, Κακολύρης, Κυριαζόπουλος Κ. 2, Γράψας Αγγ. 3, Φραγκίσκος.

NOTHING BUT NET: Ζήσης Γ. 7, Βαγιάνος Γ. 5, Κωνσταντίνου Α. 10, Ζήσης Δ. 10, Μπαμπάκος Κ. 4, Καραγεωργάκης Μ., Βαγιάνος Δ. 8, Καραχάλιος Γ. 9.

ΤΙΡΙΝΙΝΙ-OFF BALANCE 38-31

ΤΙΡΙΝΙΝΙ: Αντωνόπουλος Ανδ., Οικονομόπουλος Κ., Δημόπουλος Β., Τσουκνιδής Δ. 6, Κουσούλης Αντ. 17, Στεφανιώτης Δ. 11, Κουσούλης Ν., Μπόικου Β., Κουβαράς Αγγ. 2, Αγγέλου Θ. 2.

OFF BALANCE: Γιαννόπουλος Αν. 2, Διακουμάκος Κ. 2, Γεωργόπουλος Ν. 2, Μπέκας Στ. 3, Καπετανάκης Β. 9, Λίγας Ν., Ρήγας Γ. 4, Θεοδώρου Π. 2, Γκιάτας Χρ. 7.

εBEERοι – SPORT COFFEE 62-47

εBEERοι: Χαντόπουλος Θ. 2, Χριστοδουλάκης Β. 8, Ζώτος Π. 4, Αντωνιάδης Π. 15, Δημητράκης Τ. 6, Σταθόπουλος Κ. 5, Ρήγας Χρ. 10, Ζώτος Χρ. 12.

SPORT COFFEE: Ματσούκας 9, Μπικάκης, Μανώλης 6, Κλαδής 5, Αποσκίτης 5, Παπασινός 18, Κουβεδάκης 4.

SPYZZ – ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ 57-45 

SPYZZ: Κωνσταντόπουλος Δ. 6, Φιλιας Β. 1, Κατσούρης Γ., Καρακώστας Αυρ. 32, Βελισσάριος Π., Αχείμαστος Σπ., Κώτσος Δ. 18.

ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ: Γκότσης Γ. 4, Τσιότσιος Χρ. 17, Χριστοδουλόπουλος Μ. 14, Κουτουλας Δ. 8, Μαρκάκης Δ., Πανόπουλος Αγ. 2.

About nikolask11

Check Also

Τρίτη θέση για Net! – Τελική κατάταξη

Την 3η θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Nothing But Net, μετά τη νίκη τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *