Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Euroleague Top-16: Week 1

Euroleague Top-16: Week 1

 

Τα δύσκολα αρχίζουν στην Ευρωλίγκα με το Top-16 να ανοίγει την αυλαία του την Τετάρτη. Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου οι προτάσεις επιβεβαιώθηκαν όλες, 7/7! Ας δούμε, τώρα, τα ματς της πρώτης αγωνιστικής:

Η Βαλένθια υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ματς που θα είναι πιθανότατα το ντεμπούτο του Ηλία Ζούρου στον πάγκο της λιθουανικής ομάδας. Μπορεί η Βαλένθια να έχασε στον τελευταίο της αγώνα, μπορεί η Ζαλγκίρις να είναι πολύ καλή φέτος, όμως θα πάω με την ισπανική ομάδα. Νίκη, λοιπόν, της Βαλένθια.

Η Ρεάλ υποδέχεται την Παρτιζάν στη Μαδρίτη και θέλει μόνο νίκη για να μπει με το δεξί στο Top-16. Η λογική λέει ότι θα την πάρει, καθώς έχει διαφορά ποιότητας από την αντίπαλό της και τώρα πια δεν υπάρχει πολυτέλεια για χαλάρωση. Νίκη για τη Ρεάλ, λοιπόν.

Η Μάλαγα υποδέχεται την Κάχα Λαμποράλ, με τις δύο ομάδες να έχουν προβληματίσει ως τώρα, να έχουν αμφότερες άσχημα αποτελέσματα την τελευταία Κυριακή στην ACB και τη Μάλαγα να έχει μόλις διώξει τον προπονητή της. Θεωρώ ότι οι συγκυρίες είναι τέλειες για τη Λαμποράλ για να πάρει μία νίκη που θα της φανεί υπερπολύτιμη στη συνέχεια του ομίλου. Νίκη για τη Λαμποράλ σε ένα πολύ σκληρό ντέρμπι.

Η Ρόμα ανοίγει το Top-16 στην έδρα της εναντίον της Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Οι Ρωμαίοι δεν έχουν δείξει κανένα σημείο βελτίωσης από την αρχή της χρονιάς και είναι απλώς θέμα βραδιάς το να παίξουν καλά ή όχι. Απ’ την άλλη, η Ολίμπια παίζει κάθε φορά στα όριά της, με τον Ζντοβτς να έχει φτιάξει μια ομάδα που σε κάθε αγώνα καταφέρνει να ξεπερνά τις κακές βραδιές των διάφορων παικτών της. Οπότε, θα πάω με τη νίκη της Ολίμπια.

Προτάσεις ως τώρα: 151 +4
Εκκρεμούν: 4 (151 ολοκληρωμένες)
Επιβεβαιώθηκαν: 93
Διαψεύστηκαν: 58

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *