Home / NBA / Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας!

Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας!

Δημοσιεύτηκε στις 6 Οκτωβρίου 2007

– Ας πάμε σε κάτι πιο ευχάριστο και λιγότερο… πιστευτό. Ο Ναβάρο παντρεύεται (άντε με το καλό). Και θα μου πείτε τι μας νοιάζει εμάς. Κανονικά τίποτα. Αλλά όλο το ζουμί είναι στους λόγους για τους οποίους παντρεύεται ο «λα μπόμπα». Αν το βλέπαμε σε ταινία δεν θα το πιστεύαμε και θα λέγαμε το… γνωστό: «Τους π…ς τους Αμερικάνους, ό,τι θέλουν μας δείχνουν». Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Ναβάρο τα έχει με μία Ισπανίδα (τη Βανέσα Γκαρθία) εδώ και 11 χρόνια. Μαζί έχουν και δύο κόρες. Όμως, ο «λα μπόμπα» δεν είχε σκεφτεί τον γάμο ως τώρα (μάλλον ήθελε να… αποκατασταθεί επαγγελματικά πρώτα).

Και γιατί η ξαφνική βιασύνη να παντρευτεί; Όσο απίστευτο ακούγεται, λόγω NBA! Η Βανέσα έχει πρόβλημα με τη βίζα της και δεν μπορεί να ταξιδέψει στις Η.Π.Α. και αν δεν παντρευτούν ο Ναβάρο δεν θα μπορεί να βλέπει τη σύντροφό του και τα παιδιά του, παρά μόνο σε… ευρωπαϊκό έδαφος! Κι εγώ αναρωτιέμαι… Οι Γκρίζλις κάνουν μια επένδυση. Παίρνουν τον καλύτερο Ισπανό σουτέρ, τον πιο χαρισματικό σκόρερ και τον κατά τεκμήριο πιο ταλαντούχο επιθετικά (ή έστω μέσα στους 2-3) παίκτη στην Ευρώπη. Και όχι μόνο δεν τον προστατεύουν, αλλά τον… αναγκάζουν και να παντρευτεί ενώ δεν θέλει! Προφανώς, το θέμα είναι τυπικό για τον Ναβάρο, αφού ούτως ή άλλως είχε ήδη φτιάξει οικογένεια, αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα. Είναι κατά πόσο δείχνεις ότι σέβεσαι έναν παίκτη, ένα κεφάλαιο, μία επένδυση για την ομάδα σου. Άντε και στα δικά σας!

«Το επόμενο νούμερο1 του ντραφτ», «Ο καλύτερος επιθετικός ψηλός που έχουμε δει από την εποχή του Κέβιν Γκαρνέτ». Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους χαρακτηρισμούς των Αμερικάνων για τον Κώστα Κουφό. Στο χέρι του είναι του Κώστα να τους επιβεβαιώσει όλους με καλή και σκληρή δουλειά. Γιατί από ταλέντο έχει άφθονο. Όσο για τον επίλογο; Δια στόματος Όντεν: «Δεν έχω παίξει πολύ με τον Κουφό. Μια φορά μόνο το καλοκαίρι που έτυχε να προπονηθούμε μαζί. Σε κάποια φάση μου είχε βάλει πλάτη από μακριά και έκανε ένα fade-away γυριστό σουτ, που μπήκε μέσα. Και του λέω, με δουλεύεις, έτσι;»

Έρωτας! Δεύτερος σε ένα άρθρο μετά από εκείνον του Ναβάρο. Ο Κιριλένκο και ο Σλόαν αγαπήθηκαν. Πώς; Το μυστήριο λύνεται από τα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της Γιούτα: «Συναντηθήκαμε (αυτός και ο Σλόαν) για μισή ώρα με τον Κιριλένκο και ο παίκτης είπε ότι θα δέχεται την κριτική, εφόσον ο Σλόαν του το αναγνωρίζει όταν παίζει καλά και τον επιβραβεύει. Από την πλευρά του ο Σλόαν είπε ότι θα έχει αποτύχει ως προπονητής αν δεν αναδείξει το ταλέντο του Κιριλένκο». Όλα καλά λοιπόν. Ο Κιριλένκο ήθελε μόνο κομπλιμέντα και ο Σλόαν απλώς δεν είχε καταλάβει ότι ο AK-47 έχει ταλέντο όσο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας του μαζί. Τώρα που τον είδε στο Ευρωμπάσκετ το κατάλαβε. Βέβαια, μπορεί να βοήθησε και η φημολογούμενη πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του Σλόαν (με συγκεκριμένους όρους) από τη μία, αλλά και το γεγονός ότι οι Σανς δεν συζητούσαν την ανταλλαγή Μάριον-Κιριλένκο στην παρούσα φάση από την άλλη…

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *