Home / ΚΥΠΕΛΛΟ / Μόνη λύση να… αναβληθεί από μόνος του

Μόνη λύση να… αναβληθεί από μόνος του

Σκέφτηκαν, ξανασκέφτηκαν, συσκέφτηκαν, ξανασυσκέφτηκαν, τον προγραμμάτισαν, τον ανέβαλαν και το βράδυ της Τρίτης… τον επαναπρογραμμάτισαν; Η φαρσοκωμωδία γύρω από τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου συνεχίζεται με το μπαλάκι να μοιάζει με… ωρολογιακή βόμβα και κανείς να μη θέλει να σκάσει στα χέρια του. Αποτέλεσμα; Κανείς δεν παίρνει απόφαση για το αν θα γίνει ή όχι ο τελικός.

Η ΓΓΑ διαρρέει ότι παρότι αποφάσισε να μην γίνει τελικός, επειδή δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ο αγώνας είναι προγραμματισμένος κανονικά, δεν υπάρχει οριστική αναβολή και ότι μόνο η ΕΟΚ μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση. Η ΕΟΚ, από την άλλη, υποστηρίζει τα αντίθετα, ότι, δηλαδή, μόνο η ΓΓΑ μπορεί να πάρει απόφαση αναβολής του αγώνα.

Έτσι, ο τελικός μάλλον… θα πρέπει να πάρει μόνος του την πρωτοβουλία και να αυτοαναβληθεί, καθώς ΕΟΚ και ΓΓΑ παίζουν την «κολοκυθιά», διασύροντας ακόμα περισσότερο (γίνεται;) το άθλημα. Κανείς δεν θέλει να πάρει την απόφαση, καθώς κανείς δεν θέλει τα βέλη της ξευτίλας να πέσουν πάνω του.

Μέσα σε όλα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου πριν το ματς με τη Ζαλγκίρις είπε ότι δεν έχει φτάσει κανένα επίσημο έγγραφο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, οπότε κανείς στην ομάδα δεν ξέρει αν έχουν αγώνα το Σαββατοκύριακό!

Η ανικανότητα των διοικούντων το ελληνικό μπάσκετ φτάνει πλέον σε επίπεδα κωμικής παρωδίας ή… θεατρικής επιθεώρησης. Αλήθεια, έχει πια καμία σημασία αν θα γίνει αυτός ο αγώνας ή όχι;

About nikolask11

Check Also

Απίθανη πράσινη πρόκριση!

Καθηλωμένους μας κράτησε το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *