Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Συνεχίζει αήττητος ο Νικηφόρος, πρώτη νίκη για Αμφιάλη!

Συνεχίζει αήττητος ο Νικηφόρος, πρώτη νίκη για Αμφιάλη!

 

Την 3η του νίκη σε 3 ματς έκανε ο Νικηφόρος, που κέρδισε με 25-17 τον Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας στο ματς των δύο αήττητων ομάδων στο πρωτάθλημα. Απ’ την άλλη, η Ένωση Αμφιάλης έκανε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με 31-18 της Ένωσης Ιλίου.

Ο Νικηφόρος κέρδισε την Αγία Βαρβάρα μετά από έναν αγώνα στον οποίο κυριάρχησε από την πρώτη περίοδο. Το 11-2 του πρώτου δεκαλέπτου δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του, με τον Μοσχούτη να σκοράρει 4 πόντους στο διάστημα αυτό. Η διαφορά ανέβηκε περισσότερο μέχρι το ημίχρονο, αφού ο Νικηφόρος συνέχισε να παίζει πολύ καλή άμυνα και κατάφερε να βγάλει τα πρώτα 20 λεπτά με προβάδισμα 14 πόντων, 18-4, και 7 διαφορετικούς σκόρερ.

Η Αγία Βαρβάρα προσπάθησε να κλείσει την ψαλίδα στο τρίτο δεκάλεπτο, μειώνοντας στους 10 πόντους, αφού έκανε την καλύτερή της επιθετικά περίοδο, αλλά παρότι κράτησε τον Νικηφόρο στους 2 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να πλησιάσει πιο πολύ από το τελικό 25-17, αφού κι αυτή σκόραρε 4 πόντους στην τελευταία περίοδο.

Από τους νικητές ο Τέκος είχε 9 πόντους, ενώ οι Μοσκούτης και Γκίνος είχαν από 4. Από την Αγία Βαρβάρα ο Μαρόπουλος είχε 5 πόντους.

Με εναλλαγές ήταν το ματς της Ένωσης Αμφιάλης με την Ένωση Ιλίου. Στο πρώτο δεκάλεπτο η Ένωση Αμφιάλης προηγήθηκε με 9-2 με τους Χειλαδάκη και Ζαρίφη να έχουν 5 και 4 πόντους αντίστοιχα. Όμως, η Ένωση Ιλίου κράτησε άποντη την αντίπαλό της στη δεύτερη περίοδο, για να προσπεράσει με 9-11 στο ημίχρονο παίρνοντας 5 πόντους στο δεκάλεπτο από τον Φλάκα.

Η Ένωση Ιλίου κράτησε το προβάδισμα και στην 3η περίοδο, παρά τους 6 πόντους του Χειλαδάκη, με το σκορ στο 30ο λεπτό να είναι 17-18. Όμως, η άμυνα της Ένωσης Αμφιάλης έπαιξε καλή άμυνα στην 4η περίοδο, κράτησε άποντη την αντίπαλό της στο 4ο δεκάλεπτο, για να πάρει το ματς με 31-18, αφού κέρδισε το δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 14-0. Ο Χειλαδάκης πέτυχε άλλους 6 πόντους, ενώ ο Ζαρίφης πρόσθεσε άλλους 4 ως το τελικό σκορ και την πρώτη νίκη της ομάδας τους.

Από την Ένωση Αμφιάλης ο Χειλαδάκης είχε 17 πόντους και ο Ζαρίφης 8, με τον Ρούμπο να προσθέτει 4. Για την Ένωση Ιλίου ο Φλάκας είχε 6 πόντους και ο Φετοκάκης 4.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι πρωταγωνιστές:

Ν.Ε.Φ.Ο. Νικηφόρος – Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας 25-17
(11-2, 18-4, 23-13, 25-17)

Νικηφόρος (Καμνιώτης): Μοσκούτης Χ. 4, Βαλσάμης Γ., Γαβρίλης Β. 3, Μωλογιάννης Θ. 2, Πανουργιάς Σ. 1, Χαλκιόπουλος Β., Μεντής Γ., Μαυροκουκουλάκης Μ., Τέκος Δ. 9, Δεάλης Π., Δημόπουλος Ν. 2, Γκίνος Τ. 4.

Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας (Μαιχόσογλου): Πρεντάκης Σ., Μαρόπουλος Α. 5, Μαράση Τ. 2, Μανωλάτος Τ., Μανωλάτος Α. 2, Μαργιώλος Μ., Μαράση Μ. 2, Κατούφας Δ. 2, Αναστασιάδης Β. 2, Μιχαήλ Δ. 2, Λαζάρου Α., Παπαδόπουλος Γ.

Ένωση Αμφιάλης – Ένωση Ιλίου 31-18
(9-2, 9-11, 17-18, 31-18)

Ένωση Αμφιάλης (Τυράζκης): Σκαρής Ν., Ρούμπος Θ. 4, Σαμλής Κ., Ζανός Δ. 2, Χειλαδάκης Ν. 17, Ζαρίφης Γ. 8, Αλεξίου Χ., Ντριλάρης Ν., Ρούσσος Γ., Μουστάνης Θ., Κοντοθεωδόρου Θ.

Ένωση Ιλίου (Μπαρμπέρης): Φετοκάκης 4, Μούχο 2, Τούμπας, Γκουντόπουλος, Κανάβος Α. 2, Σαχτούρης 2, Λιάσκος 2, Κουτσοδημητρόπουλος, Φλάκας 6, Ευθυμίου, Κωνσταντόπουλος, Τσατσαρόπουλος.

About nikolask11

Check Also

Αποχαιρετώντας το Ρίο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκαν και στις δύο εβδομάδες τους ζήσαμε αρκετές συγκινήσεις και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *