Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / NBA Playoffs – Day 1

NBA Playoffs – Day 1

 

Ξεκινούν τα πλέι οφς του NBA σήμερα και έχει αξία να δούμε ορισμένα σημεία της πρώτης ημέρας. Μετά το αφιέρωμα του site, είμαστε έτοιμοι να δούμε τις επιλογές:

Οι Σικάγο Μπουλς υποδέχονται τους Ιντιάνα Πέισερς και ξέρουν ότι πρέπει να μπουν με νίκη στα πλέι οφς. Θεωρώ ότι θα το κάνουν. Κάτι ο ενθουσιασμός της πρώτης μέρας, κάτι το γεγονός ότι είναι καλύτερη ομάδα, ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο με ευχάριστη διάθεση, η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή για τους Μπουλς. Η επίθεση της Ιντιάνα είναι το μόνο πρόβλημα, αλλά δύσκολα θα φέρει τη σειρά ανάποδα στο πρώτο ματς. Πάω με τη νίκη των Μπουλς. Η διαφορά των 12,5 πόντων δεν είναι πολύ μεγάλη για να καλυφθεί, θα πάω και στο χάντικαπ με τους Μπουλς.

Οι Μαϊάμι Χιτ ξεκινούν κόντρα στους Φιλαντέλφια Σίξερς και είναι ξεκάθαρα το φαβορί να πάρουν τη νίκη. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουν, δύσκολα οι Σίξερς θα ακολουθήσουν. Θα πάω με τη νίκη των Χιτ. Όσον αφορά το χάντικαπ, οι 10.5 πόντοι δεν είναι πολλοί, αν σκεφτούμε ότι όλα τα ματς της κανονικής περιόδου κρίθηκαν με διαφορά άνω των 9 πόντων για τους Χιτ, άρα και στο χάντικαπ προτιμώ τους Χιτ.

Μια από τις πιο κλειστές σειρές είναι αυτή των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με τους Ντάλας Μάβερικς. Παρότι πολλά ακούγονται για σπάσιμο έδρας των Μπλέιζερς, δεν νομίζω ότι αυτό θα γίνει, τουλάχιστον όχι στο πρώτο ματς που τίθενται οι ισορροπίες της σειράς. Δεν πιστεύω ότι φέτος οι Μάβερικς θα αποκλειστούν τόσο εύκολα από τα πλέι οφς. Θα πάω με τη νίκη της παρέας του Ντιρκ στο 1ο ματς.

Την Κυριακή, οι πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς ξεκινούν στα πλέι οφς με τους Νιου Όρλιν Χόρνετς. Χωρίς τον Ουέστ οι Χόρνετς χάνουν τον 1ο τους σκόρερ, ενώ οι Λέικερς είναι ξεκάθαρα το φαβορί για τη νίκη, αλλά μέχρι και για το 4-0 στη σειρά, ενώ και η διψήφια διαφορά των Λέικερς δεν είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Θα πάω με τη νίκη των Λέικερς και στο χάντικαπ (9.5) θα προτιμήσω το L.A. επίσης.

Προτάσεις ως τώρα: 195 +7
Εκκρεμούν: 7 (195 ολοκληρωμένες)
Επιβεβαιώθηκαν: 120
Διαψεύστηκαν: 75

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *